Budget tip | Miss Sporty Perfect Stay liquid concealer

Miss Sporty Stay Perfect Liquid concealer 001 light review 1De titel verklapt het al een beetje. Dit is één van mijn nieuwste ontdekkingen qua budget cosmetica en een grote tip voor jou en je portemonnee. Deze concealer zit nog niet heel lang in het assortiment van Miss Sporty, maar is nu al een grote favoriet. Hou jij van budget en van goede kwaliteit, lees dan zeker mijn review over de Miss Sporty Perfect Stay liquid concealer!

Miss Sporty Stay Perfect Liquid concealer 001 light review 2

Als ik één product zou moeten noemen die absoluut niet in mijn make-uptasje mag ontbreken, dan is het wel een concealer. Een vloeibare wel te verstaan. Deze zijn vaak enorm geschikt voor een droge huid en zijn makkelijk te verdelen.

Nu gebruik ik al jaren de Rimmel Wake me up concealer, maar helaas is die alleen in het buitenland (via webshops) te koop. Het werd nu echt eens tijd om een Nederlands, goed verkrijgbare concealer aan te schaffen, zodat ik moeiteloos mijn onderste oogleden kan opfrissen.

Miss Sporty Stay Perfect Liquid concealer 001 light review 3

De Miss Sporty Stay Perfect 10HR liquid concealer is te koop in twee tinten. Niet bijster veel als je het mij vraagt. Ik nam 001 Light mee, maar er is ook nog een medium kleur te koop. Laatstgenoemde was nogal donker en niet licht genoeg om mijn ogen mee op te kalefateren, dus ging de Sneeuwwitjeskleur mee naar huis.Miss Sporty Stay Perfect Liquid concealer 001 light review 4 Miss Sporty Stay Perfect Liquid concealer 001 light review 5

De concealer is vloeibaar en breng je aan te met de sponsapplicator. Ik vind dit altijd erg prettig werken omdat je het dan heel simpel en makkelijk onder je ogen kunt verdelen.Miss Sporty Stay Perfect Liquid concealer 001 light review 6

001 Light is niet heel geel, maar ook niet super roze qua ondertoon. Ik zou hem omschrijven als geel met een tikkeltje roze. Snap je hem nog? Hij geeft in ieder geval een fijne dekking af, dus ik verwacht hier goed mee te kunnen werken!

Miss Sporty Stay Perfect Liquid concealer 001 light review 8

Stipjes zetten om later de concealer met mijn vingers uit te werken.

Miss Sporty Stay Perfect Liquid concealer 001 light review 12

De bovenste foto is natuurlijk zonder concealer en de onderste foto is met. Wat een duidelijk verschil niet? Op de eerste foto zie je wat rode plekjes en pigmentvlekjes en op de onderste foto – met concealer – zijn mijn ogen weer fris en fruitig! De dekking is super en laat mijn blik weer wakker uitkomen. Miss Sporty Stay Perfect Liquid concealer 001 light review 9

Tadaah! Ready to go.

Conclusie

De Miss Sporty Stay Perfect 10 HR liquid concealer is een fijne ontdekking. Niet alleen vind ik de substantie en dekking heel prettig om mee te werken, hij is ook nog eens super budget te noemen! Hij blijft goed zitten en gaat gerust een hele dag mee en geeft mijn huid een hele frisse uitstraling. Ik ben blij!

De Miss Sporty Stay Perfect 10 HR liquid concealer is te koop bij Etos voor €2,99 per stuk.

Wat is jouw favoriete concealer voor onder je ogen?

handwritten-liefs-liset

25 Reacties

 1. 15 september 2015 / 08:46

  Wat een mooi resultaat. Klinkt als een echte musthave!

 2. 15 september 2015 / 09:01

  Ik gebruik zelf nooit concealer. Gaat bij mij altijd in de lijntjes onder mijn ogen zitten. Welke truc ik ook gebruik het blijft nooit mooi helaas. Mooi dat je een budget topper hebt gevonden, scheelt weer!

 3. 15 september 2015 / 09:08

  Ik gebruik zelf momenteel een hele fijne concealer van Estee Lauder, maar deze lijkt me prima als budget concealer!

 4. 15 september 2015 / 10:51

  Wauw dat ziet er goed uit zeg! Ik hou altijd wel van een goede concealer voor onder de ogen, toevallig is de mijne nu op! 🙂

 5. 15 september 2015 / 11:27

  Wat een fijne tip! Mijn Collection concealer is bijna op en een tripje naar Engeland zit er voorlopig niet in dus dit lijkt me een hele goede vervanger.

 6. 15 september 2015 / 12:12

  Die ziet er goed uit zeg! Die ga ik onthouden, dank voor de tip! Mijn favoriet is er een van Estee Lauder, maar momenteel ben ik ook ontzettend blij met een concealer van MUA. Die is namelijk bijna net zo goed en heeft een heel fijn prijsje.

 7. anneliemajlen
  15 september 2015 / 13:08

  Ziet er goed uit en fijn voor de portemonnee! 🙂

 8. 15 september 2015 / 13:16

  Ziet er heel goed uit. Ik ben nog helemaal geen ervaring met make-up producten van MissSporty.

 9. 15 september 2015 / 14:48

  Wat een leuk artikel!!! En inderdaad een aanrader!!!
  Xx es

 10. 15 september 2015 / 17:18

  Wat een goede concealer is dit! Ik heb gister toevallig die van Catrice gekocht, de volgende keer deze maar eens proberen.

 11. 15 september 2015 / 20:55

  Yes dit is er een om te onthouden en om uit te proberen. Ik vind de natuurlijke dekking heel erg mooi!

 12. 15 september 2015 / 20:56

  wauw wat een mooi resultaat, deze concealer ga ik onthouden 🙂
  Fijne budget topper is altijd leuk voor te ontdekken! X

 13. 15 september 2015 / 23:30

  Klinkt als een hele fijne concealer. Je ziet het verschil heel goed bij jou, mooie duidelijken foto’s. Xx Laura

 14. 16 september 2015 / 04:12

  Nou, inderdaad fris en fruitig! Heel leuk dat jij deze ook hebt getest en enthousiast bent. Zag ‘m laatst voorbij komen bij Serena en had toen m’n zinnen er al op gezet. Mijn Etos heeft ‘m alleen (nog) niet.

 15. 16 september 2015 / 14:07

  Hmmm, voor 3 euro is het zeker de moeite waard inderdaad.. Ik ga ‘m ook eens proberen! 🙂

 16. 17 september 2015 / 17:42

  Oh wauw, wat dekt hij goed! Hij doet me een beetje denken aan de collection 2000 concealer, die nu mijn favoriet is!

 17. 23 september 2015 / 14:30

  Wat een super effect geeft deze concealer zeg! Bedankt voor de tip! Zoals je vast wel weet ben ik altijd op zoek naar betere concealers haha. Ik heb er echt al heel veel geld aan uitgegeven. Zo’n budget exemplaar zou bij mij zeker welkom zijn! Ik ga hem eens goed bekijken in de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.