Budget tip! | Roze Kruidvat Leontien activity fitness tracker

Vandaag een snelle budget tip! Ik kwam namelijk deze leuke, roze Leontien activity fitness tracker tegen bij de Kruidvat en ik kon hem niet weerstaan. Al tijden ben ik me aan het oriënteren op een goede activity tracker, maar ze zijn zo ongelooflijk duur! Zeker als er ook nog eens een hartslagmeter bij zit, dan schrik je van de prijzen. Toch slaagde oud-wielrenster Leontien van Moorsel erin om een mooi exemplaar uit te brengen!

Kruidvat Leontien activity fitness tracker

Zal ik maar gelijk verklappen dat deze Leontien fitness tracker €24,95 kost? Dat is zoveel minder dan de gemiddelde prijs van €120,- die je gauw neerlegt voor een goede tracker. Natuurlijk heb ik hem nog niet getest en zal het uitwijzen of deze nauwkeurig te werk gaat, maar voor dat luttele bedrag wilde ik hem absoluut eens proberen.

Leontien heeft momenteel een uitgebreide collectie bij Kruidvat liggen met haar eigen sportlijn, dus het is zeker de moeite waard om eens rond te kijken als je nog wat equipment nodig hebt!

De activity tracker zelf is pastelroze van kleur. Lekker vrolijk! De verpakking ziet er mooi en netjes uit en ook de functies staan er helder en duidelijk op vermeld.

Wat voor functies heeft de Leontien activity fitness tracker?

♥ Hartslagmeter met automatische hartslagsensor.

♥ Activity tracker die je stappen telt, je verbrande calorieën, de afstand die je aflegt, je dagelijkse doelen en een work-out herinnering.

♥ Slaap-monitor die je totale slaaptijd meet, je slaapkwaliteit en je type slaapkwaliteit.

♥ Tijd en meldingen: tijdweergave, wekker, bel melding (van je telefoon), berichtmelding (sms, Whatsapp etc.).

♥ Draadloze synchronisatie met je smartphone.

♥ Hij is waterbestendig (spatwaterdicht), heeft een oplaadbare batterij, touch display, fotoknop en muziekbediening.

Veel functies hè? Ik ben dan ook heel benieuwd hoe hij mij over een tijdje bevalt.

Kleur en maat

Zo’n roze kleurtje is echt heel motiverend om lekker aan het bewegen en sporten te gaan. Ik hou wel van frisse kleurtjes! Een nadeeltje vind ik dat hij meer gemaakt lijkt te zijn voor wat gemiddelde tot grote polsen. Ik heb vrij smalle/dunne polsen en op het kleinste gaatje zit hij nog iets los. Ik vraag me dan af of je hartslag wel goed gemeten kan worden. Maar dat zal de tijd leren!

Opladen

Heel fijn; deze Leontien activity fitness tracker is oplaadbaar. Dat kan gemakkelijk door het bijgeleverde usb-kabeltje die je in je laptop of computer kunt stoppen. Opladen duurt zo’n twee uur en dan ben je er klaar voor.

Ik ben heel benieuwd hoe deze activity tracker mij gaat bevallen en zeker in combinatie met de app op mijn smartphone. Zou alles goed werken en nauwkeurig meten?

De Leontien activity fitness tracker is nu tijdelijk te koop bij Kruidvat en wil ik dan ook met dit artikel tippen. Ik weet niet of het handig is om hier een review uiteindelijk over te schrijven omdat hij limited edition is, maar als er vraag naar is, kan ik dat zeker doen!

Wil jij hem ook hebben dan zou ik er snel bij zijn! Ik zag dat hij online al uitverkocht is, maar misschien dat een Kruidvat filiaal bij jou in de buurt hem nog heeft.

Heb jij al een activity tracker? Welke heb je en ben je daar tevreden mee?

Liefs Liset

21 Reacties

 1. 2 februari 2018 / 09:57

  Oh hier ben ik erg benieuwd naar! Lijkt me heel fijn om te hebben (en love de roze kleur!) 🙂

 2. 2 februari 2018 / 11:02

  Hij ziet er heel mooi uit! houd deze zeker in mijn achterhoofd

 3. 2 februari 2018 / 11:38

  Ik ben heel benieuwd hoe deze activity tracker jou bevalt. Want ondanks dat het een limited edition is verkoopt het Kruidvat vaker spullen waar Leontien haar naam aan verbindt. De kan is dus groot dat hij over een half jaar weer in de schappen ligt.
  Marion heeft geplaatst: Te mooi om waar te zijnMy Profile

 4. 2 februari 2018 / 21:59

  Ik heb er geen. Heb me er ook nooit in verdiept, maar jeetje wat een prijzen! Deze ziet er in ieder geval wel heel leuk uit!

 5. Inge
  3 februari 2018 / 19:59

  Ik begrijp helemaal niks van die handleiding 🙁 Ik kom er niet uit. En is dat ding alleen gemaakt om te rennen? Dus niet als je gewoon loopt? Ik heb hem in de kast gegooid.

 6. 4 februari 2018 / 16:27

  Hoi Inge, wil je de Activity tracker toevallig verkopen? Bij mij is die uitverkocht en zou het toch graag willen hebben… Graag hoor ik van je.

 7. Adilia
  13 februari 2018 / 18:24

  Hallo,
  Vandaag zo’n horloge gekocht. Maar de mijne krijgt geen verbinding met u fit app?!
  Handleiding geeft geen code aan maar mijn telefoon wil een code.
  Help!

  Groetjes

 8. 19 februari 2018 / 12:47

  Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen! Zou wel super fijn zijn een goed werkend toestel voor zo’n fijn prijsje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge