Catrice Put Lavender On Agenda & Bloody Mary To Go

IMG_1285

Momenteel is het GIGA-opruiming in het Catrice schap en daar moest ik natuurlijk gebruik van maken! Ik kocht twee nagellakjes met 50% korting. Mijn nieuwe aanwinsten bestaan uit een prachtig grijs/paars kleurtje en een ladylike felrood lakje. Kijk je mee naar de swatches?

IMG_1287

IMG_1290Als eerste laat ik je kennis maken met Put Lavender On Agenda. Dit is een grijs/paars lakje die erg goed dekt. Met twee laagjes ben je helemaal klaar om te gaan.

IMG_1329

Ik vind hem supermooi! Het is een donker kleurtje, dus helemaal geschikt voor de winter. In de zomer zou ik hem niet zo snel pakken, maar nu met de sneeuw en de warme, donkere kleuren, is hij geweldig.

IMG_1288

IMG_1289
Dan komen we aan bij het tweede kleurtje dat in mijn mandje belandde, namelijk Bloody Mary To Go. Dit is een felrood nagellakje, waar ik de kleur fantastisch van vind! Mijn oude rode nagellak was niet goed meer en ik kon dus wel weer een nieuwe exemplaar gebruiken. Helaas ben ik over de dekking en substantie niet echt te spreken, kijk maar eens mee naar de swatches.
IMG_1350

Zie je wat ik bedoel? Hij is streperig, brengt niet mooi aan bij de nagelaanzet en je ziet mijn nagelrand er doorheen bij twee laagjes. Ik vind hem niet charmant staan en het oogt ook niet netjes. Ik denk dat het komt doordat Catrice dikke kwastjes gebruikt en dat pakt op de een of andere manier bij deze kleur niet goed uit. Ik vind hem namelijk niet fijn lakken.

IMG_1352

Bij de duim zie je dat hij wat ‘rafelig’ begint. Nee, ik zou hem niet aanraden!

IMG_1291

Al met al ben ik wel heel blij met de grijs/paarse kleur Put Lavender On Agenda. Die dekt goed, brengt makkelijk aan en heeft een prachtige kleur! Maar wat betreft Bloody Mary To Go zeg ik ‘NO’! (Haha, dat rijmt ;)).

Wil je nog genieten van de 50% korting van Catrice? Ren dan naar de winkel, want in februari wordt het schap ververst met allemaal mooie, nieuwe make-upjes!

Catrice is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Heb jij nog wat leuks van Catrice kunnen scoren in de Sale?

10 Reacties

 1. 25 januari 2013 / 08:59

  Ik heb 4 lakjes gekregen voor mijn verjaardag ik heb er toevallig vandaag ook 3 op m’n blog. Ik ben er helemaal weg van.

 2. hereismai
  25 januari 2013 / 10:12

  mooooie lakjes!

 3. 25 januari 2013 / 15:31

  Eerlijk gezegd ben ik vandaag ook eens gaan kijken voor de sale bij catrice maar bij ons was er nog maar heel weinig en ik had wel wat bij maar totaal niet in de sale.. Oeps 🙂

  Liefs, Stephanie

 4. 25 januari 2013 / 20:37

  Ik heb wat foundation ingeslagen, omdat mijn favoriete foundation eruit gaat!

 5. 26 januari 2013 / 02:24

  Ah crap, jammer dat de Bloody Mary To Go zo meh is, want die vond ik namelijk het mooist! Ik houd van rode nagellakken. ^^ Zelf kon ik nog twee nude lakjes veroveren uit de mega sale waar alles al weg was.

 6. Sanne
  23 februari 2013 / 09:14

  Bij mij was alles er nog dus heb ik 5 lakjes gescoord waarvan 2 uit de metal brush effect komen, en ik ben er helemaal blij mee! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.