Christmas make-uplook #2 | Etos limited edition make-up 2016

Merry Christmas! Zitten jullie ook al aan het kerstontbijt? Even lekker genieten van een rustige ochtend met heerlijke broodjes, sapjes en andere lekkernijen. Love it! Naturlijk ga ik me vanmiddag omkleden en make-uppen om er helemaal kerstig uit te zien voor het kerstdiner. Ik maakte afgelopen week alvast een proefmake-up om mijn look voor te bereiden. Daar gebruikte ik de prachtige limited edtion collectie van Etos voor en ik kan je vertellen dat dit echt een prachtige collectie is!

Etos make-up limited edition 2016

Vanaf november dit jaar ligt de collectie in de schappen bij Etos. Hij staat in een prachtige zuil gepresenteerd met een daarin de roségouden make-upproducten. Het is een complete collectie met daarin:

♥ Twee verschillende kleuren oogschaduwpalettes – €7,99 p.s.

♥ Vier kleuren color care lipsticks – €4,99 p.s.

♥ Strobing highlighter – €5,99

♥ Sparkling eyeliner – €4,99

♥ Twee volume mascara’s waarvan eentje die waterproof is (handig!) – €4,99 p.s.

♥ Sparkling body powder – €6,99

Eyeshadow palette 01

Dit palette schreeuwt echt herfst! De tinten lijken geïnspireerd op de kleuren uit het bos en zijn vooral naturel van kleur. Toch zitten er zowel lichte als donkere kleuren in om mee af te wisselen tussen een look voor overdag en in de avond. Mooi!

De pigmentatie is wat wisselend tussen de kleuren. De tweede en derde kleur (van links naar rechts) zijn iets minder sterk, maar de rest is heel goed te noemen. De vijfde, zwarte kleur is echt zwart en de laatste, zesde kleur is meer een diepe, mosgroene kleur.

Eyeshadow palette 02

Dit is een oogschaduwpalette met zowel warme als koele kleuren. Perfect voor als je de keuze wilt hebben. Er zitten hoofdzakelijk kleuren in met shimmers en glitters. De lichtroze, tweede tint is compleet mat. Daar hou ik van voor de afwisseling!

De pigmentatie is top van dit palette! Ik ben echt verbaasd dat zo’n mooi budgetproduct (en ook nog eens limited edition) een geweldige kleurafgifte heeft. Vooral de cranberrykleur en de donkerpaarse, aubergine kleur is heel mooi om een smokey look mee creëren. Die ga ik dan ook gebruiken in mijn kerstlook hier onderaan.

Sparkling body powder

Dit is een losse poeder die in een megagrote doos zit. Het doosje is gemaakt van karton en ziet er erg mooi uit. Ik vind die roségouden verpakking gewoon zo mooi voor de feestdagen! Het poeder bevat zeer fijne glansdeeltjes om op specifieke delen op je gezicht en lichaam aan te brengen voor een schitterende glow.

Onder de grote poederdons zit een compartiment met gaatjes waar het poeder uitkomt.

De glans die het afgeeft is subtiel en daardoor erg fijn als je niet van grove glitters houdt. Op de foto is het niet goed te zien, maar hij geeft je huid echt die mooie glow. Dit zou het ook perfect doen als highlighter op je jukbeenderen, maar dan zou ik wel een wat kleinere kwast gebruiken.

Color Care lipstick in Forbidden Pink

Forbidden Pink is een matte lipstick met een zachtroze, nude kleur. Dit is echt dé kleur voor de iets getinte meiden die graag een nude kleurtje willen dragen. Ik weet namelijk hoe lastig het is om eentje te vinden die niet te licht of ‘trashy’ uitpakt.

Color Care lipstick in Secret Temptation

Dit is dan weer een perfecte kleur voor in de avond. Ik vind de kleuren zo mooi gekozen, want dit is prachtige, chique kleur voor als je van rood houdt.  Hij is mat en diep, donkerrood van kleur.

Beide kleuren hebben een goede pigmentatie en zijn ook nog eens prettig van structuur. Ondanks de matte finish, blijven ze heerlijk dragen!

Strobing Highlighter

Strobing en highlighten zijn helemaal hot toch? Er kon natuurlijk geen mooie strobing highlighter missen in deze Etos make-uplijn. Het is een pen waarop je een paar keer moet klikken voordat er iets uitkomt. Eén klik is genoeg om je gezicht (en meerdere plaatsen) te voorzien van een glansje.

Deze drie strepen zette ik met één klik en dan nog had ik genoeg over voor andere plekken. Op deze foto lijkt het een gewone concealer te zijn, maar hij is vrij sheer en bevat hele fijne glansdeeltjes.

Ik heb er hier bewust voor gekozen om de foto niet helemaal scherp te krijgen, waardoor je beter de gouden glans van de strobing highlighter kunt zien. Hij is warm en subtiel van kleur.

Volume mascara waterproof

De mascara belooft indrukwekkend te zijn en veel volume te geven. Het borsteltje werkt prima en separeert je wimpers goed. De mascara geeft je wimpers net wat meer volume, maar echt spectaculair is het niet.

Met alle producten heb ik een kerstmake-uplook gecreëerd. Het eyeshadow palette 02 gebruikte ik op mijn ogen en maakte er een purple smokey look van. Daar overheen gebruikte ik de waterproof volume mascara.

Op mijn jukbeenderen bracht ik wat aan van de Strobing highligter.

Een close-up van de kleuren die ik gebruikte uit het eyeshadow palette 02. De donkere, aubergine kleur bracht ik aan op het bewegend ooglid. In de arcadeboog gebruikte ik de cranberrykleur en in mijn binnenste ooghoek de matte, roze kleur. Onder mijn wenkbrauwen bracht ik de witte, glanzende kleur aan. 

Op mijn lippen draag ik de Color Care lipstick in Forbidden Pink. Zo is de smokey eye meer in balans en blijft je uitstraling vriendelijk en niet te zwaar.

Ik hoop je zo inspiratie te hebben gegeven voor een kerstmake-uplook voor de komende kerstdagen!

De Etos limited edition make-upcollectie 2016 is nog steeds te koop, maar wees er wel snel bij want hij komt niet meer terug. Natuurlijk kun je de producten ook gebruiken voor een mooie oudejaarsdag make-up of gewoon inslaan omdat je producten zo mooi vindt!

Mijn aanraders om aan te schaffen? De lipstick in Forbidden Pink en het Eyeshadow palette 02 (die met paarse tinten). Ik vind ze echt geweldig!

Ik wens je een hele fijne kerst toe en ik ben benieuwd wat jij vandaag gaat doen?!

Liefs Liset

11 Reacties

  • Liset
   Auteur
   25 december 2016 / 12:17

   Dankjewel! Jij ook een Fijne Kerst gewenst!

 1. 25 december 2016 / 13:32

  Wat een mooie look heb je gemaakt! Fijne kerstdagen gewenst!

 2. 25 december 2016 / 23:34

  Erg mooi! Jammer dat we in België geen Etos hebben

 3. 26 december 2016 / 09:41

  Luxe uitstraling. De palette met goude oogschaduw dat lijkt mij wat. Hele fijne feestdagen Liset!

 4. 2 januari 2017 / 18:53

  Mooie producten maar vooral een mooie look!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.