Dit is de nieuwe The Body Shop Body Yogurt die snel intrekt!

The Body Shop Body Yogurt

Helemaal nieuw zijn de kleurrijke The Body Shop Body Yogurts. Ze zitten in een gezellig, rond potje en hebben heerlijke geuren om je mee in te smeren. Het fijne is dat deze nieuwe Body Yogurts een lichte textuur hebben waardoor ze gelijk intrekken en voor hydratatie van je huid zorgen. Ik review vandaag deze vegan Body Yogurts voor je!

The Body Shop Body Yogurt

The Body Shop Body Yogurt (200 ml) – €10,-

Waarschijnlijk ben je al bekend met de Body Butters van The Body Shop. Die zijn zeer rijk en vol van textuur en trekken daarom ook minder snel in. Ben je op zoek naar een lichte formule, die direct door je huid opgenomen wordt, dan zijn de nieuwe Body Yogurts echt iets voor jou.

De Body Yogurt zorgt tot 48 uur lang voor hydratatie en laat geen plakkerig laagje achter op je huid. De gel-crème is 100% veganistisch en verrijkt met biologische Community Trade-amandelmelk uit Spanje.

In totaal zijn er zes verschillende geuren verkrijgbaar: British rose, Mango, Strawberry, Coconut, Moringa en Almond Milk. Ik laat je er vier zien!

The Body Shop Body Yogurt

The Body Shop Body Yogurt

Mango

Deze geur spreekt denk ik voor zich. Mango is een heerlijke, fruitige en zoete geur die je hele badkamer doet geuren als je hem op je huid aanbrengt. Ik hou van deze geur!

The Body Shop Body Yogurt

Almond Milk

Dit is een geur die vrij mild is. Hij doet me denken aan de geur van handzeep omdat amandelmelk wel vaker hieraan toegevoegd wordt. Ideaal als je niet een te aanwezige geur op je huid wilt hebben.

The Body Shop Body Yogurt

British Rose

De British Rose geur is een combinatie tussen een poederige parfum en roze rozen. Het is een geur die ik persoonlijk niet direct heel erg lekker vindt, maar dat komt door de poederige geur waardoor het voor mij iets oubollig overkomt. Maar dat is persoonlijk!

The Body Shop Body Yogurt

Moringa

Dit is echt een bloemengeur! Hou je van bloemen die net open zijn gegaan, dan past deze Moringa geur heel goed bij je. Je ruikt een bos verse bloemen!

The Body Shop Body Yogurt

De textuur van de Body Yogurt is als een gel en daardoor wordt hij zeer snel door je huid opgenomen.

The Body Shop Body Yogurt

Conclusie

De nieuwe Body Yogurt ziet er erg mooi uit. De vormgeving spreekt me aan en de nieuwe geltextuur zal voor normale tot vette huidjes heel prettig zijn. Zelf heb ik een erg droge huid en merk ik dat hij voor mij niet de voeding biedt die het nodig heeft. Ik ben meer aan het juiste adres met de rijke body butters.

De geuren? Die zijn helemaal op zijn plek. Ik vind de Mango geur geweldig en merk dat ik helemaal opleef bij deze geur.

The Body Shop Body Yogurt kost €10,- per stuk en is te koop bij The Body Shop en in hun webshop.

Wat gebruik jij graag om je huid in goede conditie te houden en te hydrateren? 

Liefs Liset

Deze producten zijn beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

20 Reacties

 1. 11 mei 2018 / 10:56

  Ooh die zien er zo fijn uit! Ik ben er wel benieuwd naar, maar helaas even geen budget om ze te kunnen testen.
  Liefs,
  Yara

 2. 11 mei 2018 / 19:08

  Ik heb toevallig vandaag een van de body yoghurts geprobeerd bij The Body Shop en vond die ook heerlijk ruiken en aanvoelen. Toch heb ik ze laten staan, omdat ik net als jij de voorkeur geef aan de body butters. Maar fijn zijn deze body yoghurts zeker en ze zien er inderdaad ook al erg leuk uit 🙂
  Romy heeft geplaatst: Zelfliefde voor beginners | Een spoedcursus met 7 simpele tips!My Profile

 3. 11 mei 2018 / 21:01

  Die zien er heeeeerlijk uit! Ik heb nog nooit iets gekocht bij the bodyshop. Bizar hè? Ik wil er zo graag wat kopen, maar op de één of andere manier is er toch iets wat mij tegenhoudt. Misschien moet ik het maar eens gewoon doen!
  Sylvahna.nl heeft geplaatst: Meet the Blogger: DMontheroadMy Profile

 4. 11 mei 2018 / 21:24

  Ik ben er echt dol op, ze ruiken heer-lijk! 🙂

 5. Karlien
  12 mei 2018 / 09:33

  Mmm klinkt echtgoe, hier ga ik toch zeker een kijkje naar nemen hoor

 6. 12 mei 2018 / 13:01

  Ziet er goed uit, ik hou van de producten van de Bodyshop. Omdat ik geurtjes vaak nogal heftig vind zou ik voor de almond gaan, word er eigenlijk wel heel nieuwsgierig van nu. Vind het wel een jammer dat we geen Bodyshop in onze stad hebben. Ach, misschien maar goed ook! 😉

 7. 12 mei 2018 / 15:09

  Ze klinken in ieder geval wel heel erg lekker 🙂 Heb er zelf geen ervaring mee. Een poederige geur vind ik juist wel lekker.
  Mariska heeft geplaatst: Verhuisd naar Edam!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.