Mijn doel om presentatrice te worden

Had ik je al eens verteld dat ik presenteren enorm leuk vind? Ja toch? Dat gevoel is de afgelopen tijd alleen maar sterker geworden, het lijkt me gewoon zo ontzettend leuk om aan een programma mee te mogen werken en daar onderdeel van te zijn door een tof item te presenteren. Nu heb ik een tijdje terug auditie gedaan voor Koffietijd en RTL Live en ik vertel je hoe dat is gegaan!

Toen ik een paar jaar geleden begon met YouTubevideo’s maken, merkte ik gelijk al dat ik dit enorm leuk vond om te doen. Ik kreeg leuke reacties en vaak de opmerking of ik televisieseries insprak. Dat deed ik natuurlijk niet, maar het was wel een mooi compliment over mijn stem.

Een paar maanden terug kwam ik iemand tegen die ook presentatieklusjes deed en zij inspireerde me enorm! Hoe gaaf is het om op locatie of in de studio items te mogen opnemen? Dat wilde ik ook wel! Mijn droom werd alleen maar groter toen ik in de zomervakantie door Koffietijd en RTL Live werd gevraagd of ik beautyspecialist voor hen wilde worden. Wauw! Ja natuurlijk!

“Het was zo’n bijzonder moment en even heel onrealistisch, maar zo tof!”

Ik stuurde mijn gevraagde video in waar ik mij voorstelde en alvast wat beautytips gaf. En dat moest rap! Dezelfde dag filmde ik een korte video, bewerkte ik hem en stuurde hem op. En toen begon het wachten…het kon mij niet snel genoeg gaan!

De week daarop kreeg ik een mailtje; of ik even terug wilde bellen. Okee, dit was het moment van de waarheid…de zenuwen gierden door mijn lijf! Met enigzins trillende handjes belde ik het nummer en ontving ik de uitslag…

…maar helaas. Ik ben het niet geworden! Er was iemand anders gekozen die de beautyspecialist van Koffietijd en RTL Live ging worden. Dat was natuurlijk heel jammer, want het was een geweldig leuke opdracht geweest.

Je snapt vast wel dat ik nu nog enthousiaster ben geworden om mijn doel te bereiken. Ik heb er eventjes aan mogen ruiken en ik weet nu dat ik dit heel graag wil. Ik denk dat het goed is om eens wat te gaan praten met mensen die hier ervaring mee hebben en kijken hoe ik mijn doel om presentatrice te worden ga realiseren.

En nu bedoel ik niet gelijk een groot avondprogramma die ik moet gaan hosten. Nee – ik ben meer op zoek naar leuke items om te presenteren (de radio lijkt me ook te gek!) of op locatie interviews af te nemen. Een informatief programma, iets met styling/beauty of iets voor kinderen lijkt me ook super leuk! Het moet vooral iets zijn waar ik me lekker in mijn vel voel.

Het is altijd even zoeken welke weg je hierin moet bewandelen, ik weet het zelf ook niet zo goed. Maar dat ik dit wil, dat is voor mij duidelijk. We zullen zien hoe het loopt!

Wat is op dit moment jouw doel in het leven? Wat wil je bereiken? 

 

Liefs Liset

20 Reacties

 1. 25 oktober 2017 / 10:35

  Wat een mooie ambitie! Als je eenmaal je zinnen ergens opzet, ben ik ervan overtuigd dat het je gaat lukken. Daarnaast heb je al een prachtig compliment en tegelijk bevestiging gehad dat je op de goede weg zit, doordat je door Koffietijd bent gevraagd om een video in te sturen. Dat is niet voor niets hoor. Ga door, je kunt het! 😉
  Amanda heeft geplaatst: Echte Post Is Cool #5: Wat ik gaf en wat ik kreeg #EPICMy Profile

 2. 25 oktober 2017 / 11:13

  Wat leuk, en goed om een doel voor ogen te hebben! Zelf heb ik nog niet een specifiek doel maar dat ik meer wil doen met bloggen is wel zeker.

 3. 25 oktober 2017 / 11:35

  Zo jammer dat je niet gekozen bent, je zou het vast supergoed doen. Blijven geloven, en dan kom je er wel!

 4. 25 oktober 2017 / 12:49

  Wat jammer dat je het niet geworden bent! Heb je ook gevraagd naar de reden? Waarom de ander het is geworden en niet jij? Ben ik wel benieuwd naar (ook wie het is geworden trouwens..).
  Heel veel succes met je droom, als je iets wil, kan het!!!

 5. 25 oktober 2017 / 13:15

  Ik kan me dit zo goed voorstellen. Het idee was om samen met een vriendin een programma te gaan maken voor kinderen. Helaas is dit niet gelukt.

 6. 25 oktober 2017 / 15:51

  Wow.. wat cool dat je auditie hebt gedaan. Gemis voor hen hoor. Wie wil jou nou niet als beauty specialist!

 7. 25 oktober 2017 / 17:34

  Tof! You go girl! Doorzetten want de aanhouder wint.

 8. 25 oktober 2017 / 19:45

  Wat jammer dat je het niet bent geworden bij de audities voor Koffietijd, maar wel heel erg gaaf dat je daar überhaupt auditie voor mocht doen 🙂 Echt een hele mooie droom en met jouw wilskracht gaat dat vast ooit helemaal goed komen!
  Romy heeft geplaatst: Blijheid | 25 piepkleine dingen om naar uit te zienMy Profile

 9. 25 oktober 2017 / 21:11

  Ik vind het stoer dat je dit doel hebt gesteld en je het probeert te bereiken! Gaat je vast lukken joh! Ikzelf heb niet veel bijzondere doelen, wat kleine doelen voor mijn blog.

 10. Anita te Gussinklo
  25 oktober 2017 / 22:39

  Wat jammer dat je het niet geworden bent, maar wel een heel leuk doel, vind het bij je passen.
  Er komt vast nog wel iets op je pad.

 11. 26 oktober 2017 / 19:58

  Wat een eer dat je was gevraagd, zeg! Jammer dat je het niet bent geworden, maar dit motiveert zeker wel om hiermee verder te gaan. Ik zou het ook echt bij je vinden passen, dus: GO FOR IT 🙂

 12. 29 oktober 2017 / 20:35

  Wauw!-spannend zeg! Benieuwd of er nog wat op je pad komt binnenkort!-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.