Eindelijk in Nederland! | Paula’s Choice Resist Anti-Aging C15 Super Booster

Misschien ken je het al, misschien nog niet, maar één ding is zeker; heel veel vrouwen zaten te wachten totdat de Paula’s Choice Resist Anti-Aging C15 Super Booster naar Nederland zou komen. Eindelijk kun je genieten van de voordelen van deze super booster, want hij is nu te koop! Hij zit vol met vitamine C die jouw huid er langer jong en fris uit laat zien, voor een egale teint zorgt en je huid tegen ontstekingsreacties beschermt. En het heeft nog veel meer voordelen!

Wat doet de Paula’s Choice Resist Anti-Aging C15 Super Booster?

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen, want het is letterlijk een super boost voor je huid. Je kunt hem alleen of in combinatie met een serum of dagcrème gebruiken. De booster zit vol vitamine C; een super krachtig ingrediënt dat veel voordelen voor de huid met zich meebrengt. Het verheldert een doffe huid, beschermt je huid tegen ontstekingsreacties en milieuvervuiling en ondersteunt ook nog eens de werkzaamheid van een zonneproduct.

De C15 Super Booster is een vloeibaar goedje en geeft een goede hydratatie aan je huid. Daarnaast zorgt het voor een egale teint. Maar dat niet alleen, hij gaat zichtbare tekenen van huidveroudering tegen en zorgt voor een stevige, zachte en stralende huid. Klinkt goed toch?

Ook belooft het veel goeds te doen voor het aanzicht van je huid. Zo vervaagt het donkere vlekjes en laat het je huid stralen. Mocht je last hebben van rimpels en fijne lijntjes, dan worden deze verzacht en de huid wordt intensief gehydrateerd. Als laatste zorgt hyaluronzuur ervoor om de vochtbalans van je huid herstellen en laat het er steviger uitzien.

Hoe gebruik je het?

Als eerste is het belangrijk en fijn om te weten dat de Paula’s Choice Resist Anti-Aging C15 Super Booster geschikt is voor ieder huidtype.

Je gebruikt de Resist Anti-Aging C15 Super Booster één of twee keer per dag aan, ná je reiniger, toner en exfoliant. Gebruik dan 2-3 druppels en verdeel het product over je gezicht. Je kunt dus zelf beslissen of je het in de ochtend of avond gebruikt, maar het kan ook gewoon allebei! Hierna kun je eventueel je huid nog verzorgen met je eigen serum.

De booster mag je puur aanbrengen of mengen met een serum of je nachtcrème. Je mag hem onder je ogen aanbrengen, maar wees wel een beetje voorzichtig dat het niet in direct contact met je ogen komt. Dat voelt sowieso niet zo lekker toch?

Vanaf september 2017 is de Paula’s Choice’s Resist Anti-Aging C15 Super Booster verkrijgbaar via de Nederlandse webshop. Een flesje van 20 ml kost € 53,-.

Ben jij ook zo benieuwd naar de Paula’s Choice’s Resist Anti-Aging C15 Super Booster? Ik ga hem binnenkort lekker testen en hoop je gauw te vertellen wat het voor mijn huid heeft gedaan!

 

Liefs Liset

Bron foto: 1 en 2

9 Reacties

 1. 14 september 2017 / 09:46

  Ik ben wel erg benieuwd en ik kan het wel gebruiken nu ik bijna 34 ben.

 2. 14 september 2017 / 13:47

  Met het aankomend weer kunnen we allemaal wel een booster voor de huid gebruiken. Ik gebruik weleens de vitamine c serum van the Bodyshop, maar ben meer benieuwd naar deze alhoewel het wel wat aan de prijzige kant is voor 20ml.

 3. 14 september 2017 / 13:54

  Langer en fris, dat moeten we natuurlijk hebben! Haha. Gelukkig heb jij hem al binnen 😉

 4. 14 september 2017 / 15:56

  Ik heb nooit iets van dit merk geprobeerd en ik vind het eigenlijk best wel duur.

 5. 14 september 2017 / 21:26

  Ik ben 33, maar eigenlijk gebruik ik alleen een dag en nachtcrème van de Hema. Dat werkt voor mij prima. Mijn huid is verder wel goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.