Fashion | Mijn 3 nieuwe choker kettingen van Lana’s sieraden

Fashion heb ik altijd leuk gevonden. Als klein meisje stond ik al met mijn roze jurkje in de rondte te zwieren en droeg ik van die bijpassende witte sokjes met schattige roezeltjes. Mijn blog laat steeds meer fashion en lifestyle zien en daar ben ik enorm blij mee. Laatst ontving ik drie hele leuke kettingen van Lana’s sieraden en ik laat ze graag aan je zien!

Choker ketting gold knot

Goud doet het altijd goed bij mij. Het past het beste bij mijn warme huidskleur en maakt het een stuk minder kil dan zilver. Deze leuke ketting heeft geen sluiting, maar moet je meer zien als een soort ‘armband’ die je om je nek doet. Er zit een opening aan de achterkant en schuif je zo om je hals heen.

Het ‘knoopje’ in de ketting vind ik een bijzonder leuk detail. Het is minimalistisch, maar wel met een mooie twist.

Velvet choker ketting

Deze ketting bestaat uit twee delen. Hoe leuk! Het fijne is dat hij wel aan elkaar vast zit en je hem met maar één sluiting dicht hoeft te maken. De onderste ketting is een soort zwarte veter waar een subtiel sterretje aan zit. Dat maakt hem extra speels!

Daarboven zit een zwarte, velvet choker waardoor je een wat meer alternatieve uitstraling krijgt. Ik vind deze echt leuk voor naar een festival!

Choker ketting big disc gold

En als laatste ontving ik deze classy ketting van Lana’s sieraden. Ik vind hem zo mooi! Hij is mooi gesloten en je maakt hem dicht met een gewone kettingsluiting. Ook deze is weer lekker minimalistisch en het is iets waar ik enorm van hou!

Hij kan zowel bij een oog gesloten top als een chique jurkje. Door zijn simpelheid past hij overal bij en straalt hij luxe uit. Dit is echt mijn favoriet van de drie!

Deze drie kettingen zijn te koop in de webshop www.lanassieraden.nl.

Hou jij ook van de choker trend? Welke van deze drie spreekt jou het meeste aan?

Liefs Liset

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk of bedrijf.

14 Reacties

 1. 14 juni 2017 / 09:29

  Die laatste vind ik niet echt meer een choker, maar is wel heel mooi.
  Ik ben volgens mij nooit gestopt met chokers dragen, als kind in de 90s van die tattoo kettingen, daarna als puber een soort hondenhalsband (echt waar..) en nu weer vanalles wat er op de markt is. (heb ook velvet en tattoo kettingen weer aangeschaft)
  Anouk heeft geplaatst: Sexy voelen in lingerieMy Profile

 2. 14 juni 2017 / 10:19

  Ik vind je zo’n mooi vrouw om te zien! Niet heel verrassend maar ik ben gek op goud dus mijn keuze zou voor de Choker ketting gold knot gaan.

 3. 14 juni 2017 / 11:30

  Ik ben niet zo voor chokers. Ik krijg het er heel benauwd van maar bij jouw vind ik de CHOKER KETTING GOLD KNOT het mooiste. Ik denk dat het de eenvoud is dat jouw nog meer laat stralen.
  cindy heeft geplaatst: Drie hotspots in MallorcaMy Profile

 4. 14 juni 2017 / 12:46

  De laatste vind ik super mooi!!

  Love always,

  Zineb

 5. 14 juni 2017 / 15:51

  Die velvet choker heb ik al, maar die eerste gouden is zo cute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.