Fashion | 3x Outfits met de Lidl esmara x Heidi Klum feestcollectie 2017

Tel de dagen maar af, want de feestdagen staan voor de deur! Heb jij je feestoutift voor Kerst of Oudjaarsdag al uitgezocht? Het hoeft ook helemaal niet duur te worden, want Heidi Klum heeft in samenwerking met supermarktketen Lidl een nieuwe feestcollectie uitgebracht onder de naam Let’s Celebrate. En vieren gaan we zeker, want ik laat je drie outfits zien met kledingstukken uit deze collectie!

Heidi Klum x Lidl feestcollectie Let’s Celebrate

De feestcollectie van Heidi Klum ziet er geweldig uit. Als ik bovenstaande foto zie, krijg ik gelijk zin in een feestje! De collectie bevat veel glitters, velours en mooie, chique kleuren. Heidi heeft gekozen voor een uitgebreide collectie, want er is enorm veel om uit te kiezen. Prachtige velours jasjes en shirts, glitterrokjes die bezaaid zijn met pailletten, mooie rokjes en jurkjes, maar ook trendy teddy coats maken de collectie compleet deze winter.

Ik ontving een paar items uit de Let’s Celebrate collectie en ik laat drie outfits aan je zien hoe je deze kunt combineren!

Heidi Klum roze shirt – €9,99

In de collectie zit een mooie blouse die te koop is in drie kleuren; donkerblauw, zwart en de poederroze kleur die ik hier draag. Hij is gemaakt van 100% viscose waardoor hij niet gauw kreukt, maar ook lekker koel draagt. Hij blijft dus lekker fris dragen!

Ik heb hem gecombineerd met een leren rokje, zwarte panty en een paar glitterboots! De combi met zwart en glitters maakt het lekker feestelijk. De blouse valt vrij recht, waardoor ik er graag voor kies om hem in mijn rok (of broek, het is maar net wat je wil) te stoppen zodat je meer taille krijgt.

De blouse is effen van kleur, waardoor je hem extra kunt boosten met een paar mooie sieraden. Dat maakt het net wat specialer! Ik draag hier twee goudkleurige kettinkjes en mijn Daniel Wellington Melrose Black horloge.

Deze glitterboots heb ik net nieuw en kocht ik met Black Friday in de sale bij Bershka. Ze zijn echt perfect voor de feestdagen en maken je outfit net wat specialer. Love glitters!

Heidi Klum velours shirt €9,99

Om de velours/fluweel trend kun je momenteel echt niet heen. Deze zachte stof geeft een mooie glans af, waardoor ik hem heel goed passend vind voor bij de feestdagen. Hij is te koop in vier kleuren; zwart, poederroze, roestbruin en deze donkerblauwe kleur.

Ik draag hem hier met een midwaisted pantalon met heel veel glitters! Zie je hier al een thema voorbij komen? Als je niet zo van de rokjes bent, maar toch die feestelijke touch wil toevoegen, kies dan gewoon voor glitter pants!

Stoere vrouwen (of mama’s die achter kids aanrennen) kiezen met kerst natuurlijk voor een platte schoen. Deze lak brogues lopen heerlijk en hebben een burgundy tintje. Ze zijn van Dune London en vind ze heerlijk lopen! Met een zwart, kort bikerjack maak je je comfy feestoutfit compleet.

Love this color!

Heidi Klum zwarte pailletten jurk – €24,99

En als knaller kun je natuurlijk ook helemaal uitpakken. Glitters, glitters, glitters! Dit zwarte paillettenjurkje is er in vier kleuren; lichtroze, donkerblauw, bont gekleurd en zwart.

Je kunt hem met een open schoentje dragen, maar aangezien ik alleen sandalen met een hak heb (lees: koud en niet mooi met een panty), koos ik ervoor om het jurkje te combineren met wat warmere enkellaarsjes. Ook hier vind ik dit erg leuk staan en is iets minder tuttig dan een pump.

Een ketting vond ik wat too much voor bij deze jurk, maar mooie armsieraden kun je natuurlijk wel dragen!

Ik ben super enthousiast over de Lidl esmara x Heidi Klum feestcollectie! Wat zitten er mooie items in. De maten vallen overigens normaal. Zit je tussen twee maten in, dan zou ik je adviseren om de grootste maat te nemen. Ik draag van bovenkleding maat 34 en het jurkje is een maat 36 (vanwege mijn billen). Ik ga mijn zinnen nog zetten op de leuke teddy coats en ik ga misschien nog voor een velours blazer!

De Lidl esmara x Heidi Klum feestcollectie Let’s Celebrate is verkrijgbaar in de maten 34 t/m 44 en is vanaf maandag 4 december 2017 te koop in de Lidl supermarkten en nu al in de Lidl webshop.

Wat vind jij van de Lidl esmara x Heidi Klum feestcollectie? Wil jij iets gaan kopen?

Liefs Liset

De Lidl esmara x Heidi Klum feestcollectie kledingstukken zijn beschikbaar gesteld door Lidl.

25 Reacties

 1. 3 december 2017 / 11:10

  Verliefd op de roze glitterschoenen 🙂 Daarnaast, het setje met het blauwe velours shirtje en de zilvergrijze broek staat je echt geweldig!
  Patricia heeft geplaatst: Review: Paddington 2My Profile

  • Liset
   Auteur
   3 december 2017 / 12:26

   Ah dankje! Ja, die glitterschoenen waren een hele goed aankoop, haha. En wat lief, leuk om te horen dat je dat de mooiste outfit vindt!

  • Liset
   Auteur
   3 december 2017 / 12:29

   Dankje Marion! Klopt, ik vond hem ook aan de korte kant. Het is dat ik zelf niet zo groot ben (1.63m), maar als je langer bent, zal hij absoluut te kort zijn. Ik draag een jurk liever ook iets langer.

  • Liset
   Auteur
   3 december 2017 / 12:29

   Dankje! Ik weet niet welke maat je draagt, maar voor de grotere maatjes zijn er ook leuke stukken in deze collectie. Het is sowieso te koop t/m maat 44 en ze hebben ook prachtige pantalons en blazers. Dat vind ik zelf ook erg mooi!

  • Liset
   Auteur
   3 december 2017 / 12:30

   Smaken verschillend inderdaad, kan me voorstellen dat natuurlijk niet iedereen deze collectie leuk vindt. Wat ga jij aan doen met de kerst?

 2. 3 december 2017 / 11:40

  Ik vind ze allemaal supermooi! Ik heb ook de volledige collectie hier thuis liggen, hihi =D

  • Liset
   Auteur
   3 december 2017 / 12:32

   Dankje Silke! Jaaahh..door jou wist ik dat deze collectie eraan zat te komen. Ik hoopte zo dat deze collectie ook in Nederland zou komen, dus heb ik navraag gedaan. En ja hoor, hij komt ook in Nederland. Zo leuk! Volgens mij hebben ze in België wel een iets ander assortiment, zo zag ik ook dat jullie schoenen en andere jassen in de collectie hebben zitten.

  • 3 december 2017 / 12:22

   Dankje! Ja, dat velours shirt is zo fijn! Hij zit ook heerlijk, ik denk dat ik hem ook nog in een ander kleurtje wil hebben :). Het leren rokje is van Costes. Volgens mij hebben ze hem nog wel online te koop! Hij valt trouwens wel groot uit. Ik heb zelf een maatje kleiner genomen dan ik normaal heb. Misschien handig als je wilt bestellen :).

 3. 3 december 2017 / 14:13

  Wauw, wat een onwijs leuke items! Ik had nooit verwacht dat ze bij Lidl zulke leuke kleding zouden hebben. Vooral die pailettenjurk vind ik prachtig. Mooie outfits heb je ook samengesteld. Ik vind die glitterschoentjes van Bershka heel erg gaaf.
  Romy heeft geplaatst: Mijn 7 favoriete momenten op zondagMy Profile

 4. 3 december 2017 / 20:55

  Ik ben helemaal verliefd op je glitterlaarsjes, zijn echt iets voor mij! Ook de lak loafers zijn lekker casual! Ik ga morgen eens kijken bij de Heidi collectie!

 5. 4 december 2017 / 12:31

  Superleuk! Ik zag dat ze ook van die glitter/pailletten blazers hebben in de feestcollectie van Heidi Klum, ik hoop die te kunnen scoren.

 6. 15 december 2017 / 11:29

  Leuke outfits! Ik ben echt helemaal verliefd op je glitterboots! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.