Fashion | Dit zijn de leukste zonnebrillen voor de zomer!

Leukste zonnebrillen Esprit

Dat het zomer is kun je niet ontkennen. Het is zelfs de afgelopen tijd tropisch warm geweest! Een hoedje, een flesje water en een goede zonnebrand kunnen dan echt niet ontbreken. Maar wat ik zelf vaak vergeet is om een mooie en beschermende zonnebril mee te nemen! Hoe leuk is het om er dan ook gelijk maar een fashion statement mee te maken? Juist! Ik geef je dus inspiratie om je gezicht op te leuken!

Leukste zonnebrillen Esprit

Big, bigger, biggest

Kijk, dit is nu een goed voorbeeld van de grote zonnebrillentrend. Ik vind het ontzettend leuk als je zo’n model combineert met basic kleding. Hij komt dan meer tot zijn recht en maak je echt een statement.

Hij zou perfect staan met een tapered jeans in een lichte wassing, een mooie witte blouse, een paar espadrilles of loafers en een mooi, gouden kettinkje. Love!

Esprit – €50,90

Leukste zonnebrillen Na-kdGa voor kleur

Ga voor kleur! Dat kan en mag gewoon deze zomer. Je komt de leukste en felste kleurtjes tegen, maar deze roze en rode zonnebrillen zijn wel mega cute. Staan gewoon leuk bij iedere outfit en zeker als je een beetje uitgesproken bent qua kleding, past deze heel goed bij je.

Weet je ook dat je ze in kekke modelletjes hebt? Er zijn zelfs zonnebrillen met hartjes als glazen. Die kom ik de laatste tijd steeds meer tegen. Zo leuk!

Na-kd – €22,95

Leukste zonnebrillenTortoise zonnebril

Een tortoise zonnebril met ronde glazen komt eigenlijk ieder jaar wel terug. Hij is heel draagbaar en past qua kleur heel goed bij je als je niet van al te opvallende zonnebrillen houdt, maar wel die trendy vibe wilt hebben. Dit model is altijd goed!

Esprit 59,90

Leukste zonnebrillenI see you

Deze doorzichtige zonnebril geeft je outfit meer een futuristische look. Toch blijft hij goed draagbaar door de bruine glazen en het feit dat hij door het transparante montuur gewoon overal goed bij past. En dit vind ik echt een festivalbrilletje!

Esprit – €29,90

Leukste zonnebrillen Esprit Leukste zonnebrillen

Zonnebrillen die ik zelf enorm leuk vind, zijn hele grote of juist meer van die cat-eye sunnies. Geweldig! Ik hou wel van wat meer extreme brillen. Laat maar lekker opvallen, haha. Zelf heb ik bovenstaand model (rechts) van Le Specs op het oog. Ben heel benieuwd hoe hij mij gaat staan.

Esprit – €50,90 (links) Na-kd €72,95 (rechts)

Heb jij al een leuke zonnebril gescoord deze zomer? Wat is jouw favoriete model wat je graag draagt? 

Liefs Liset

8 Reacties

 1. 13 juli 2018 / 11:48

  Ik was even bang dat er die hele smalle bij zou zitten, maar gelukkig niet! Zelf heb ik geen brillenhoofd en een veelte klein gezicht. Daarom zijn brillen enorm lastig 🙂
  alexa heeft geplaatst: Hotspot: Heinde & Ver in LeusdenMy Profile

 2. 13 juli 2018 / 12:38

  Superleuk, vooral de transparante, ik ga gelijk even kijken, ik mis nog wel eentje voor de aankomende vakantie, heerlijk vooruitzicht

 3. 14 juli 2018 / 14:19

  Wat een leuke brillen staan er tussen! De een-na-laatste is mijn favoriet 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.