Fashion | Favoriete zomer items van Peter Hahn

Peter Hahn

Het is momenteel hartje zomer en wat is er dan leuker om nog even toffe zomer items te shoppen? Ik ben zelf echt dol op jurkjes, dus dat is vaak het eerste waar ik naar op zoek ga. Doe daar een zwak voor oudroze en mauve items bij en je krijgt een kleurrijke bende! Ik kwam bovenstaande items van Peter Hahn tegen en laat ze graag aan je zien.

Jurkjes met een mooi model

Yep, ik ben dus dol op jurkjes! Ik moet zeggen dat ik het nog wel altijd lastig vind om het juiste model te vinden, maar als je je horizon een beetje verbreed om ook eens naar merken te kijken waar je normaal gesproken niet shopt, dan kom je toch nog behoorlijk veel leuks tegen!

Zo ben ik al heel wat leuke jurkjes tegen gekomen die goed zitten en van een merk zijn die ik nog niet kende. Vaak is een iets duurder segment ook wat beter in het ontwerpen van goed en mooi zittende kleding. Je betaalt misschien wat meer, maar je draagt het dan ook met veel meer plezier!

Sandalen lopen heerlijk

Als het echt goed warm is, draag ik geen dichte schoenen. Ik wil dan lekker luchtige voeten hebben en kom dan uit bij mooie sandaaltjes. Slippers kunnen natuurlijk ook, maar mijn ervaring is daarmee dat ik op lange termijn last krijg van mijn voeten. Iets meer ondersteuning is dan een stuk fijner!

Accessoires maken het compleet

Zelfs in de zomer draag ik graag sieraden en accessoires. Een hoedje is nu harstikke hip en staat ook super leuk! Het geeft je outfit een boost en het beschermt je tegen de hete zon. Handig toch?!

Een goede tas maakt je outfit vaak helemaal af. Zelfs als je in de zomer wat luchtiger en casual gekleed bent, maken mooie sieraden en een tas je outfit wat chiquer. Zo kun je toch als een girlboss naar het werk!

Wat zijn jouw favoriete zomer items? Bij welke winkel slaag jij altijd en is een aanrader?

Liefs Liset

Dit is een samenwerking.

5 Reacties

  1. 24 juli 2018 / 08:00

    Ik vind die dot dress echt geweldig! Zelf kom ik altijd graag bij Zara en Mango (lekker standaard, I know…) en voor onze huwelijksreis vond ik verder nog een fantastische jurk bij & other stories, dus die winkel heb ik nu ook echt ontdekt;-)
    bychristiana heeft geplaatst: Dr. Hauschka Deep infinity make-upMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.