Fashion | LASCANA shoplog

Van winkelen wordt iedereen blij toch? Een tijdje terug shopte ik in de webshop van LASCANA, waar ik even helemaal wegdroomde bij alle mooie lingerie, nachtkleding en bikini’s. Ik deed een bestelling en ik laat je vandaag mijn favoriete items zien die ik graag draag deze zomer!

 

S.Oliver kimono met bloemenprint – €36,-

Als eerste koos ik voor deze mooie kimono van S.Oliver. Ik ben hier zo blij mee! De taupekleur maakt het tot een rustig geheel en de kleurige bloemen geven het een vrouwelijke touch. Zowel in de winter als in de zomer draag ik een duster en met de warme dagen is het wel zo fijn om een luchtige kimono te dragen in de ochtend.

Je slaat hem snel om en kunt hem vastmaken met een strik in je taille. Zo gepiept! Het stofje valt lekker soepel om je heen en het materiaal voelt kwalitatief hoogwaardig aan.

In mijn artikel van een paar weekjes terug, kwam deze kimono al voorbij in mijn artikel met favoriete nachtmode en nu heb ik hem dan eindelijk! De mouwen zijn driekwart en daardoor helemaal zomerproof. Geen dikke badjas, maar een chique kimono is het voor mij dit seizoen!

Arizona shortama – €18,99

Deze shortama sprak me gelijk aan vanwege de mooie mauve kleur. Op de één of andere manier trekt deze kleur mij! Het is een makkelijk setje die heel fijn is voor op vakantie of als je ergens overnacht. Ik vind hem gekleed en comfy, dus super geschikt om goed uit je nest te komen als je de camping over moet.

En dat niet alleen hoor, de stof is heerlijk zacht en hij zit gewoon erg lekker. Een sportieve set deze zomer!

Ik ben erg blij met mijn nieuwe items van LASCANA. Ze zien er leuk uit, ik hou van de kleurtjes en zitten ook nog eens comfortabel. Zelf wil ik ook nog een mooie sport-bh en lingeriesetje uitzoeken in deze webshop, ze hebben zoveel keuze! Maar misschien bestel ik er dan ook nog wel een mooi badpak bij, want die blijven hot deze zomer.

Wat voor nachtkleding draag jij graag in de zomer? Draag jij ook altijd badjas/duster in de ochtend?

 

Liefs Liset

18 Reacties

 1. 18 juli 2017 / 10:35

  Mooie items! Vind vooral de kimono heel mooi. Ik draag inderdaad ook een dikkere badjas in de ochtend, maar dat kan zo ontzettend warm zijn in de zomer. Misschien moet ik ook maar eens een kijkje nemen daar!
  Loes heeft geplaatst: Levende Loes #22 – 8 tot 14 juliMy Profile

 2. 18 juli 2017 / 14:49

  Ik draag weinig nachtkleding in de zomer eigenlijk, omdat ik het dan veel te warm vind. Ik draag wel elke ochtend een badjas, maar vind dat ook wel aardig warm. Ik ben fan van de kimono met bloemenprint. Ik hou echt van bloemetjes. Ik denk dat ik daar eens naar ga kijken 🙂
  Dyonne Bakker heeft geplaatst: 8 essentials voor je zomervakantieMy Profile

 3. 18 juli 2017 / 18:50

  oh die kimono is super leuk. Zelf draag ik de mijne zelden. Maar wel nachtkleedjes of gewoon een t-shirt als het te warm is. 😉

 4. 18 juli 2017 / 21:01

  Die shortama lijkt me echt een fijn ding! En oeee die print van de kimono is tof zeg. Allebei je aankopen vind ik super leuk! Ik draag zelf ook al-tijd een pyjama in de zomer. Hoe warm het ook is… Ik kan echt niet slapen zonder iets aan te hebben, haha.
  Sandra heeft geplaatst: 10 Plekken waar je mij nóóit zal tegenkomen #2My Profile

 5. 18 juli 2017 / 22:51

  Leuke spulletjes ! ik kende de shop nog niet, ga zeker een keer een kijkje nemen. Vind het setje erg leuk
  Xenia heeft geplaatst: Thee- TagMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.