Fashion | Mijn nieuwe My Jewellery horloge!

My Jewellery horloge

Als ik ergens niet zonder kan, dan is het wel een horloge! Ik ben graag op tijd (lukt helaas niet altijd, maar dat terzijde) en het staat gewoon erg leuk bij een outfit. Het maakt het helemaal af! Ik kreeg een prachtig exemplaar van My Jewellery en die laat ik graag aan je zien. Want hij is niet alleen maar mooi, er zit ook nog eens een verhaal achter!

My Jewellery horloge mesh
My Jewellery horloge

My Jewellery horloge

Dit is hem dan, een mesh gouden horloge met een vierkante horlogekast. Ik vind hem zo ontzettend mooi! Het grappige is dat ik al een tijdje mijn oog had laten vallen op dit type horloge. Mijn oma droeg namelijk altijd zo’n horloge en toen ze overleed, kreeg ik die van haar. Een prachtige herinnering om te hebben. Helaas is hij niet meer in goede staat en kan ik hem niet dragen. Daarom leek het me leuk om weer eens een horloge in vintage stijl te kunnen dragen.

En daar kwam deze van My Jewellery om de hoek kijken! Hij is te koop in drie verschillende kleuren; goud, zilver en rosé. Ik koos zelf voor de gouden kleur omdat ik alleen maar gouden sieraden draag. Dat past dan toch het mooiste bij elkaar vind ik persoonlijk.

Vintage mesh horloge
Vintage mesh horloge

Leuk combineren met outfitjes

Hij sluit door middel van een klikslotje (hoe noem je dat?) en daardoor blijft hij supergoed zitten. Echt fijn! Hij is niet waterdicht, maar ik vind dat zelf niet zo’n probleem. Ik doe altijd mijn sieraden af als ik douche of zwem, dus dat komt wel goed.

Het My Jewellery horloge is momenteel een favorietje. Ik ben er enorm blij mee vanwege de vintage vibe en hij past mooi bij mijn andere horloges van My Jewellery. Ze hebben superleuke (gekleurde) bandjes, maar ook horloges die perfect zijn voor naar je werk.

Wat vind jij van dit horloge?

Dit is een samenwerking.

Liefs Liset

 

12 Reacties

 1. 8 augustus 2019 / 15:34

  Dit is een type horloge die volgens mij nooit ‘uit’ gaat. Heel mooi! Ik heb er ook zo’n eentje, maar om eerlijk te zijn draag ik nauwelijks iets om mijn pols.

 2. 8 augustus 2019 / 21:42

  Wat een gaaf horloge!

  Ik heb zelf ook een horloge met dezelfde polsband! Alleen dan in het zilver en van een ander merk en een ronde horlogekast 🙂

  Dit zijn echt horloges die altijd kunnen en je outfit echt helemaal af kunnen maken!
  Daisy de Vos Burchart heeft geplaatst: Capsule Wardrobe: hoe gaat het?My Profile

 3. 9 augustus 2019 / 10:47

  Het ziet er goed uit, en heeft een rustige wijzerplaat. Zelf draag ik altijd een activity tracker.

 4. Mieke | mieksmind
  9 augustus 2019 / 19:05

  Ik draag zelf geen goud dus ik zou deze niet zo 1,2,3 uitkiezen. Ieder zijn smaak natuurlijk! Ik draag enkel zilver

 5. 9 augustus 2019 / 19:19

  Wat een prachtig horloge, zeg! Heel chic en stijlvol. Ik kan me voorstellen dat je er erg blij mee bent.
  Zelf draag ik eigenlijk nooit een horloge, maar dat heeft er meer mee te maken dat ik liever niets om mijn pols heb in verband met werk achter de computer. Misschien zou ik er gewoon eens aan moeten wennen eigenlijk 😉
  Romy heeft geplaatst: Mijn eigen IXXI-fotocollage | Mini-galerij in de gangMy Profile

 6. 9 augustus 2019 / 23:43

  ja zo een horloge geeft wel iets extra aan je outfit – lijkt me een mooie combinatie met een lange jurk 🙂

 7. ingrid
  16 augustus 2019 / 15:28

  wauw ik vind het heel mooi. zelf zou ik alleen eerder voor zilver gaan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.