Fashion | Minimalistische sieraden van Happiness Boutique

Een trend die dit jaar nog steeds doorzet zijn de minimalistische sieraden. Geen dikke knoeperds van kettingen of grote ringen, maar juist de slanke, subtiele sieraden doen het goed. En zelf vind ik dat ook het mooiste. Het leukt je hele outfit op en het blijft chique. Ik mocht twee items uitzoeken in de webshop van Happiness Boutique en ging voor twee prachtige juweeltjes!

Three Hearts Necklace Rose Gold

Mijn oog viel als eerste op de roségouden ketting met drie hartjes. Hartjes staan voor mij voor de liefde (hoe kan het ook anders?) en in mijn geval voor de drie grote liefdes in mijn leven; mijn dochter, zoon en vriend. Mooi om ze zo bij me te ‘dragen’.

Het fijne is dat de ketting heel geschikt is voor mensen met een allergie. Hij is gemaakt van een degelijk materiaal, namelijk titanium met daar overheen een laagje roségoud. Je mag met dit sieraad gewoon zwemmen en douchen zonder dat de ketting er onder lijdt. Heel fijn!

Je vind de ketting hier en kost €23,90.

Modern Triangle Stud oorbellen Rose Gold

Ook koos ik voor een setje oorbellen. Ik zag ze in verschillende geometrische vormen voorbij komen, maar ik vond deze driehoekjes wel speels. Natuurlijk nam ik deze ook in roségoud zodat ze perfect zouden passen bij de ketting.

Hoewel ik als kind zijnde al gaatjes in mijn oren had, zijn ze op dit moment een beetje dicht gegroeid. Ik ga ze binnenkort door laten prikken bij een juwelier en hopelijk kan ik deze mooie oorbellen dan weer dragen. Ik mis dat zo! Heeft iemand hier trouwens ervaring mee? Of kun je het doorprikken ook gewoon thuis doen met alcohol ontsmette oorbellen? Tell me!

Net zoals de ketting zijn deze oorbellen ook gemaakt van titanium met een laagje roségoud. Trouwens, een fijne tip van Happiness Boutique is om je sieraden mooi te houden door met een klein beetje tandpasta ze schoon te maken en daarna af te spoelen met water. Zo blijven ze langer mooi!

De Modern Triangle Stud oorbellen in Rose Gold vind je hier en kosten €16,90 in de webshop van Happiness Boutique.

Ben jij ook gek op minimalistische sieraden? En wat is jouw favoriete sieraad die je veel draagt?

Liefs Liset

Deze producten heb ik ontvangen van een merk of bedrijf.

31 Reacties

  • Liset
   Auteur
   1 februari 2017 / 18:59

   Bedankt Malou! Oeh, zelf prikken zou ik inderdaad ook niet aanraden, maar in principe heb ik al gaatjes alleen zijn ze nu wat dicht gegroeid. Ik ga doorprikken voorzichtig proberen en anders maar opnieuw bij de juwelier schieten :).

 1. 1 februari 2017 / 09:02

  Wat een onwijs mooie, schattige en elegante sieraden Liset! Vooral de oorbellen vind ik heel tof, ik ben zelf ook al een tijdje opzoek naar zo iets, dus nu weet ik waar ik kan kijken! Ik heb trouwens ook wel eens dat mijn gaatjes bijna dicht zaten, en dan prikte ik er gewoon weer even doorheen met een oorbel! Dat ging altijd goed en pijnloos, maar ik weet natuurlijk niet hoe dicht of open die van jou nog zijn.
  Svenja heeft geplaatst: Van Blogger naar WordPressMy Profile

  • Liset
   Auteur
   1 februari 2017 / 18:38

   Ah wat een lieve reactie Svenja! Ik ben er ook heel blij mee :). Bedankt voor je tip, ik ga het gewoon even uitproberen om ze door te prikken. Hopelijk kan ik dan gauw weer genieten van mooie oorbellen!

  • Liset
   Auteur
   1 februari 2017 / 18:36

   Dankjewel Femke! Leuk, dan hebben we dezelfde smaak :).

 2. 1 februari 2017 / 13:01

  Wat een prachtige sieraden! Mijn favoriete sieraad is een ketting van Kenzo, een klein tijgertje in rose gold. Heel erg klein en simpel maar zó mooi!
  Amy heeft geplaatst: Favorieten januari 2017My Profile

  • Liset
   Auteur
   1 februari 2017 / 17:09

   Dankjewel! Ik hou ook zo van die subtiele, basic sieraden.

 3. 1 februari 2017 / 13:28

  De webshop heeft allemaal prachtige sieraden naar wens. Leuke ketting en oorbellen heb je uitgezocht.

  • Liset
   Auteur
   1 februari 2017 / 17:08

   Ze hebben inderdaad heel veel keus! Voor iedereen zijn smaak is er wel wat te vinden.

  • Liset
   Auteur
   1 februari 2017 / 17:08

   Ja, die hartjes doen het ‘m hè?

  • Liset
   Auteur
   1 februari 2017 / 17:08

   Dankje! Ik ben er zelf ook heel blij mee.

  • Liset
   Auteur
   1 februari 2017 / 21:51

   Ja, hij is leuk hè? Wat toevallig dat je er laatst iets hebt gekocht, het is ook zo’n leuke webshop!

  • Liset
   Auteur
   1 februari 2017 / 21:51

   Kleine, simpele sieraden vind ik ook op dit moment het allermooiste!

  • Liset
   Auteur
   1 februari 2017 / 21:51

   Dankje! Vind ik ook, je kunt het overal bij dragen.

 4. 5 februari 2017 / 21:20

  Wauw wat een enorm schattige sierraden! Ik vind het kettinkje heel erg leuk!

 5. 7 februari 2017 / 10:36

  Verliefd op het kettinkje! Zoo mooi dat rosé goud

  • Liset
   Auteur
   7 februari 2017 / 17:51

   Dankje, ik ben er ook erg blij mee!

 6. 14 april 2017 / 17:41

  Wat een schattig colliertje zeg! Past inderdaad perfect in de minimalische trend.
  Als ik jou was, zou ik wel naar een juwelier gaan om je gaatje door te laten prikken. Dan weet je zeker dat het goed gaat, zonder dat ze gaan ontsteken of iets dergelijks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.