Fashion | Mijn nieuwe Specsavers x Balmain bril

Specsavers is een winkel waar ik heel goed kan slagen voor een bril. Mede omdat ze zulke leuke limited edition collecties uitbrengen die bol staan van de fashion! Dit keer is Specsavers een samenwerking aan gegaan met het Parijse modelabel Balmain. Hiermee maakt de brillenwinkel high-end fashion voor iedereen toegankelijk. De collectie van vijftien Balmain damesmonturen is nu te koop en ik laat je hiervan eentje zien hoe ik hem draag!

Specsavers x Balmain

De brillencollectie in samenwerking met Balmain is geïnspireerd op Balmain’s verfijnde kledinglijn. De monturencollectie kenmerkt zich door stijlen en kleuren die vrouwen zich mooi en zelfverzekerd laten voelen. Hiermee wil Balmain niet alleen een look neerzetten, maar ook een gevoel.

De collectie bevat een aantal prachtige cat-eye’s, maar ook een paar klassieke ronde modellen en opvallende hoekige vormen. Daarmee stralen de monturen elegantie uit, met de verfijning die je kent van Balmain. Er zijn subtiele merkdetails terug te vinden op elk ontworpen montuur, inclusief een gouden ‘B’ op de brillenpootjes en gevlochten details die zijn geïnspireerd op Balmain’s riemencollectie. Heel mooi dat dit allemaal terugkomt!

Het montuur dat ik heb ontvangen uit de Specsavers x Balmain brillencollectie is de Balmain BL1513S. Niet een hele charmante naam, maar dan weet je in ieder geval welk montuur dit is. De glazen zijn omringd door een tortoise (schildpad) printje, wat ik zelf altijd heel geslaagd vind. De pootjes zijn van een witgouden kleur en de uiteinden hebben een witte tortoise print die het helemaal afmaken. Erg mooi en classy!

 

Wat past bij je gezicht?

Het is altijd erg belangrijk om goed te kijken naar het montuur wat je uitzoekt. In het rekje kan het er nog zo mooi uitzien, maar zodra je hem opzet, kun je gelijk zien of hij bij je gezicht past. Ik vind het zelf prettig als de kleur van het montuur goed bij mijn huidskleur en haar past. Een zachte tint zoals bruin, crème of transparant is iets waar ik graag naar grijp, zodat hij echt met mijn gezicht blend en niet afsteekt.

Voor die extra opvallende touch of fashion, kies ik dan weer voor een wat groter montuur. Ik hou daarvan! Beetje nerdy, maar oh zo hip ;).

Er zijn in totaal vijftien verschillende monturen beschikbaar in de Specsavers x Balmain brillencollectie, je kunt ze Dit is hem als je benieuwd bent. Ik ben dol op van die ronde, grote monturen!

Alle monturen kosten €229,-, wat een mooie prijs is voor een designerbril. Ze zijn vanaf nu te koop bij Specsavers en hangen in de winkel. Het is echt even de moeite waard om te kijken, zeker als je op zoek bent naar een prachtige, stijlvolle bril.

Wat vind jij van de nieuwe samenwerking tussen Specsavers en Balmain? Draag jij ook een bril of liever lenzen?

 

Liefs Liset

 

Dit product is beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

12 Reacties

 1. Hellen
  10 november 2017 / 10:34

  Wat een leuke bril. Ik draag zelf geen bril maar m’n zus wel en pasvorm is inderdaad zo belangrijk. Staat je goed!

 2. 10 november 2017 / 10:46

  Hij staat je heel mooi! Soms vind ik het jammer dat ik geen bril meer moet, ik liet enkele jaren geleden laseren 😀

 3. 10 november 2017 / 16:43

  Oeh dit ziet er heel goed uit! Ik heb op dit moment een bril naast mijn lenzen waarmee ik wel over straat durf maar toch eigenlijk net niet omdat hij een beetje scheef is en dat soort dingen. Missxhien dat ik hier eens na moet kijken.. hij staat jou in ieder geval heel goed:)

 4. 11 november 2017 / 08:43

  Wat een onwijs mooie bril! Hij staat je echt super! Ik vind die randjes ook heel mooi en chic. Zelf ben ik ook nog op zoek naar een nieuwe bril, maar ik twijfel nog heel erg of ik voor een iets lichter montuur durf te gaan. Tot nu toe heb ik altijd vrij donkere monturen gehad en ik ben wel toe aan iets nieuws 😉
  Romy heeft geplaatst: Vloggen?! Dit is waarom ik daar maar niet aan beginMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.