Fashion Outfit | Clarks Dusty Soul sandalen

De summer vibes zijn los gebroken! De afgelopen dagen heb ik zo genoten van het mooie weer, ik word daar instant happy van. Op sommige momenten brandde ik zelfs weg in de hete zon. Zo ook toen ik deze outfit schoot, ik was eigenlijk veel te warm gekleed, maar ik droeg wel mijn nieuwe sandalen. Die wil ik dan ook gelijk aan je laten zien, want naast het feit dat ik ze ontzettend leuk vind, lopen ze ook nog eens heerlijk!

Clarks

Mijn nieuwe sandalen zijn van Clarks en zijn van echt leer gemaakt. Ze zijn lekker minimalistisch en passen daardoor bijna overal bij. Ik heb er voor gekozen om ze te combineren met een statementshirt en een pantalon met witte streep. Een beetje een combi tussen sportief en chique en daardoor heel draagbaar!

Lekker lopen

Sandalen die mooi zijn, hoeven niet altijd even lekker te zitten. In mijn geval heeft dat voornamelijk te maken het voetbed (yay, dit klinkt zo ‘gezond’), want als ik te lang loop op van die dunne en platte zolen, krijg ik na een dag echt veel pijn in mijn voeten.

Daarom is het zo’n verademing om gewoon leuke, minimalistische sandalen te hebben die er gewoon leuk uitzien, maar ook nog eens heerlijk lopen!

Het model heet Dusty Soul en is te koop in het zwart, maar ook in het groen/zwart. Wat mij betreft is zwart altijd goed, ik vind het in ieder geval super makkelijk om te combineren.

T-shirt – H&M

Ketting – Swarovski

Horloge – Cluse

Pantalon – Zara

Sandalen – Clarks via Sooco.nl

Zonnebril – Ray-Ban

Tas – Furla

Wat voor sandalen draag jij graag? 

 

Liefs Liset

 

De sandalen zijn ter beschikking gesteld door een bedrijf.

22 Reacties

 1. 11 juli 2017 / 08:56

  het zijn inderdaad heel mooie sandalen. Trouwens ook heel mooie foto’s

 2. 11 juli 2017 / 09:11

  Die sandalen lijken me heel lekker zitten! En herkenbaar ja, pijn in je voeten van hele platte schoenen. Leuk tasje ook!

 3. 11 juli 2017 / 09:47

  Ik krijg ook snel last aan mijn voeten als ik schoenen met een dunne zool draag. Deze sandaaltjes zien er echt goed uit.

 4. 11 juli 2017 / 10:08

  Oh deze sandaaltjes zien er best leuk uit, en dat zegt wat want ik draag eigenlijk nooit sandalen. Ben benieuwd hoe dit eruitziet met mijn platvoeten :’)

 5. 11 juli 2017 / 10:43

  Leuk! Ik heb eenzelfde soort, in een poederachtigroze metallic kleur. Maar dan van Primark. Lopen verbazingwekkend fijn!

  • 11 juli 2017 / 14:58

   Dankje! Ik had ze ook al heel lang op het oog, dus ben er erg blij mee. Ze vallen trouwens wel klein uit, ik heb een maat groter besteld dan dat ik normaal heb. En ze zijn zeker geschikt voor een wat bredere voet!

 6. 11 juli 2017 / 15:04

  Toffe sandalen! Ik heb ook van die sandalen (wel iets minder mooi dan jouwe) met een goed voetbed erin. Ik kan niet lang lopen op schoenen met dunne zooltjes. Dan maar schoenen die er iets minder mooi uitzien, maar wel comfi zijn.
  Laura heeft geplaatst: Een gebroken poeder herstellenMy Profile

 7. Carlijn
  11 juli 2017 / 15:18

  Jaaa deze zijn superleuk! Ik heb ze sinds gisteren in koraalrood. Misschien wel goed om te vermelden dat ze heel klein vallen. Heb normaal 40 en in deze 41,5 (!!!!). Vriendin van me heeft deze in 39 terwijl ze normaal 37 heeft…

  • 11 juli 2017 / 15:31

   Ah wat toevallig! Rood is ook leuk, daarin heb ik ze nog niet gezien. Klopt! Ze vallen klein, ik heb ook een maat groter genomen. Zal het straks nog even in de blogpost er bij vermelden. En wat leuk om een reactie van je te ontvangen, ik mis je best wel in bloggersland hoor!

   • Carlijn
    21 juli 2017 / 08:34

    Ahh wat lief, dank je. Ja ik lees je artikelen nog steeds hoor! Ik kon het bij deze niet laten te reageren 😉 Maar ik ben een wat stillere lezer geworden (sorry).

 8. 11 juli 2017 / 19:33

  Leuke sandalen! Ik draag vooral veel birkenstocks eigenlijk. Ook fijn en comfortabel.

 9. 12 juli 2017 / 10:53

  It’s cool man! :))…..I really like your look! Thank you for this inspiration! Have a nice day and best wishes from berghotel tirol 😉 yours Pia <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge