Fashion outfit | My new faux fur teddy coat

Je kunt er denk ik echt niet om heen; de fake fur of teddy coats die je om de oren vliegen. Het is momenteel zo’n hot item, dat ik er eigenlijk ook niet onderuit kon. Ik was al tijden op zoek naar een leuke fluffy coat die mij met de echte koude dagen warm zou houden. Toen kwam ik deze grote liefde tegen. Hij zat als gegoten en ik wilde hem niet meer uittrekken!

Super zacht en fluffy

Okee, de reden dat ik direct verkocht was aan deze jas is omdat hij enorm zacht is. Hij voelt echt aan als een zachte teddybeer en ik blijf hem maar aaien! Ik twijfelde eerst over de kleur omdat ik nooit bruintinten draag, maar ik moet zeggen dat ik hem bij deze jas erg leuk vind.

Hij heeft een beetje een vintage vibe en daar hou ik wel van. Lekker edgy combineren met een zwarte jeans en bikerlaarsjes en ik denk dat je dan een leuke, stoere outfit hebt. Sowieso hou ik niet van te tuttige kleding, dus voor mij moet er altijd wel een stoer element in zitten.

Het is nog even wachten totdat de vrieskou arriveert, maar als dat zich aandient, ben ik er helemaal klaar voor! Een grijze, dikke sjaal erbij en dan is het warme plaatje compleet.

Teddy coat – Zara ♥ Truitje – Primark ♥ Ketting – Sacha shoes ♥ Ring – Lucardi ♥ Jeans – H&M ♥ Riem – Sandro

Wat vind jij van de teddy coat trend? Zou jij ook zo’n jas dragen? 

Liefs Liset

 

Dit artikel bevat een product dat beschikbaar is gesteld door een merk of bedrijf.

15 Reacties

 1. 24 november 2017 / 07:23

  Wauw, wat een gave jas en die zit ongetwijfeld ook heerlijk! Zo’n warme en mooie jas zou ik ook nog wel willen. Je hebt hem ook erg mooi gecombineerd trouwens.
  Romy heeft geplaatst: 5 tips om te oefenen met dankbaarheidMy Profile

 2. 24 november 2017 / 11:32

  Zo’n toffe jas! Echt heerlijk warm voor in de winter. Staat je super tof ook met je donkere haren!
  Loes heeft geplaatst: Outfit – Lady in RedMy Profile

 3. 24 november 2017 / 12:14

  Wat een mooie jas! Hij staat je ook heel goed. Vind de kleuren combinatie van je (blauw?) trui met de bruine jas ook heel leuk. En ik ben ook geen fan van tuttige kleding, deze jas is heel goed stoerder te maken met een paar toffe biker boots inderdaad :).

 4. 24 november 2017 / 16:07

  wat een mooie jas en wat is het een mooie kleur zeg
  ik voel me alleen altijd zo dik in die bont jassen heb jij dat niet?

 5. Juul Hurkmans
  7 september 2018 / 19:02

  echt al heel lang opzoek naar zon jas!! wanneer heb je hem daar gekocht? kan hem helaas niet vinden op de site🙈

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.