Fashion outfit | Nieuwe Ganni blouse en Dr. Martens

outfit Ganni blouse

Vorige week maakte ik spontaan weer wat outfitfoto’s. Ik pakte mijn statief, koppelde de spiegelreflex eraan vast en ging met de afstandsbediening aan de slag. Shooten maar! Ik droeg een nieuwe outfit (met o.a. mijn nieuw Ganni blouse) en deze wilde ik natuurlijk delen. Ik ben benieuwd wat je er van vindt!

outfit Ganni blouse

Ganni blouse

Laat ik beginnen met m’n nieuwe blouse van Ganni. Ik had deze gezien op het Instagramaccount van Romy Boomsma en ik was er gelijk dol op. Na een beetje zoekwerk, kwam ik erachter dat hij van Ganni is. Dus alle webshops die dit merk verkochten (en dat waren er gelukkig niet veel), ging ik bij langs. Ik vond hem uiteindelijk bij Boozt, een Zweedse webshop die kleding verkoopt met merken van onder andere Filippa K, Esprit, Baum und Pferdgarten en dus ook Ganni. Ze hebben vaak leuke deals, zodat je goedkoper uit bent dan bij andere webshops.

De Ganni blouse is zo mooi getailleerd en ik voel me hier erg fijn in. Dat moet kleding toch met je doen?

outfit See by Chloé Susie Small crossbody bag

See by Chloé Susie small crossbody bag

De tas die ik hierbij droeg is er eentje die ik vorig jaar in de sale kocht. Hij is van See by Chloé en is van prachtig leer gemaakt. Ik had hem al lang op het oog, maar voor de nieuwprijs vond ik hem te duur. Dus toen de sale begon, sloeg ik mijn slag. Hier ben ik zo blij mee! En misschien herken je het model nog? Ik heb hem ook in het bruin!

outfit Ganni blouse Dr. Martens outfit

Dr. Martens boots

En dan mijn laatste aanwinst zijn een paar schoenen van Dr. Martens. Ook deze kocht ik in de uitverkoop en had ik twee jaar geleden ook al op het oog. En toen ze voor mijn neus stonden met dikke korting, viel ik als een blok voor ze. Die kon ik niet laten staan! Ze lopen heerlijk (echt als wolkjes) en ik vind de kleur Gaucho zo leuk. Het is een beetje een matte, bruine kleur met hier en daar wat kleurverschil. Love it!

American vintage vest outfit

American Vintage vest

Het vest wat ik erover heen draag is lekker zacht en gebruik ik vaak op de wat koudere ochtenden in de zomer. Hij kan overal bij en ik draag hem zowel in de winter als de zomer. Hij is van American Vintage, wat een duurzaam merk is. Sowieso ben ik de afgelopen twee jaar meer en meer bezig met het verduurzamen van mijn garderobe en ik probeer hier altijd goede keuzes in te maken. Ganni is ook een duurzaam merk en is één van mijn favoriete merken qua jurken en blouses. Ze hebben altijd prachtige prints!

De broek is ongeveer twee jaar oud en is van Bershka. Hij zit heerlijk (veel stretch) en is echt een favoriet. Misschien qua merk niet een hele duurzame keuze, maar ik draag hem veel en met liefde!

Details

Ganni blouse – Boozt

Cropped spijkerbroek – Bershka

Tas – See by Chloé

Ketting – My Jewellery

Horloge – Daniel Wellington

Ring – Lucardi

Schoenen – Dr. Martens

American vintage vest – Ou Boutique Stories

Wat is momenteel jouw favoriete merk of outfit? Let jij ook op de duurzaamheid van kleding?

Liefs Liset

9 Reacties

  1. 24 juli 2019 / 16:34

    Ik vind vooral de blouse ontzettend mooi. Leuk gecombineerd!

  2. Annagré
    26 juli 2019 / 14:21

    Mooie outfit Liset! De schoenen lijken me ook heel fijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.