FOTD: Smokey eyes and pink lips

IMG_1229

Dit is mijn allereerste Face of the day (FOTD) op mijn blog! De look die ik gemaakt heb is van afgelopen vrijdag avond toen ik uit eten ging met mijn vriend. We hadden namelijk iets heel bijzonders te vieren; namelijk dat we weer een jaartje bij onze relatie op konden tellen. Ik heb daarom uitgepakt voor een avondlook, kijk mee naar de foto’s!

IMG_1236

De make-up look is bedoeld voor in de avond, dus heb ik voor wat zwaardere make-up gekozen. Bij gedempt en schemerig licht mag je altijd wel uitpakken vind ik! Daarom heb ik gekozen voor smokey eyes in combinatie met roze/rode lippen.

IMG_1235

Als basis heb ik natuurlijk foundation en concealer gebruikt. Voor de smokey eyes heb ik eerst met een zwart oogpotlood de waterlijn van mijn oog ingekleurd en de bovenkant van mijn wimpers goed zwart gemaakt. Dit heb ik met een oogschaduwkwast vervaagt.

Daarna ben ik er met een shimmery, donkerbruine oogschaduw over heen gegaan en heb ik het goed naar boven toe geblend zodat harde lijnen vervagen. Om het af te maken heb ik onder mijn wenkbrauw een highlighter aangebracht en een dikke lik zwarte mascara op mijn wimpers.

IMG_1244

Om mijn gezicht meer vorm te geven heb ik een perzikkleurige blush aangebracht en een witgouden highlighter op mijn jukbeenderen voor een mooie glow! Als laatste heb ik mijn lippen met een prachtige roze/rode lipstick gestift.

IMG_1245

En dan heb je mijn totale look. Klaar voor de avond!

Gebruikte producten:

 • Foundation – Rimmel Match Perfection (Soft Beige)
 • Concealer – Clinique airbrush concealer (04 neutral fair)
 • Zwart oogpotlood – Essence
 • Donkerbruine oogschaduw – Sleek Respect Palette (kleur James Brown)
 • Zwarte mascara – Max Factor Masterpiece MAX
 • Blush – Essence (30 Secret it-girl)
 • Highlighter – Khroma Beauty (Kourtney’s Kardazzle palette)
 • Lipstick – MAC (Watch me Simmer)

Hoe maak jij je meestal op voor een avondje uit?

17 Reacties

 1. 20 januari 2013 / 07:30

  Heel mooi! Lekker sexy. 😉 En gefeliciteerd met jullie verjaardag! Hoe lang zijn jullie nu samen?

 2. 20 januari 2013 / 10:45

  Wat een mooie look! Nog gefeliciteerd! 🙂 xx

 3. onelifecanmakeachange
  20 januari 2013 / 11:23

  Hel

 4. 20 januari 2013 / 12:56

  Gefeliciteerd met jullie jubileum 😀 Je kan echt hele diverse looks maken met dat palette. Ben al een tijdje aan het oefenen en experimenteren. Binnenkort ga ik even een paar looks posten.

  • 20 januari 2013 / 18:31

   Dankje! Ja je kunt er hele diverse looks mee maken. Zowel neutrale als zwaardere, het is zo’n fijn palette!Ben benieuwd naar jouw looks!

 5. 20 januari 2013 / 21:04

  heel erg mooie look! en dan ook nog je eerste staat er nog veel meer te wachten dus:D

 6. Bo
  21 januari 2013 / 12:16

  Oehh, very nice! Staat je goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.