Fotodagboek #30 | Julianatoren, Sandro laarsjes en tropische hitte

Fotodagboek Julianatoren Jul & Julia's zomerweken

Yay, vandaag heb ik weer eens een Fotodagboek voor je! De afgelopen week hadden we onze eerste echte week zomervakantie en begon de hitte al gelijk goed. Zo gingen we onder andere een dagje naar Julianatoren, kreeg ik leuke pakketjes binnen en gingen we naar de film!

Fotodagboek Furla Metropolis crossbody

Tropisch warm bij zwemles

De maandag begon gelijk goed; het was tropisch warm en ik moest ook nog eens met zoonlief naar zwemles. Ik vaar totaal niet goed op temperaturen boven de 30 graden, dus het was echt afzien toen ik tijdens zijn les moest wachten in het zwembed. Samen met Jade besloot ik een lekker fris softijsje te nemen met kleurrijke spikkeltjes! Echt favoriet hier.

Fotodagboek Pepe Jeans tas

Stippen zijn hot!

Op Instagram deelde ik mijn nieuw broek! Hij is van Bershka en toen ik een dagje ging winkelen in Leeuwarden ben ik in wel drie winkels door verkoopsters gecomplimenteerd met mijn broek. Ze vonden hem zo gaaf! Haha, wel een beetje awkward hoor, maar natuurlijk ben ik zelf ook enorm blij met deze luchtige pants.

De tas is van Pepe jeans en vind ik ideaal als ik met de kids een dagje weg ga. Alles past erin qua eten en drinken. Handig!

Fotodagboek Love Beauty and Planet

Love Beauty and Planet 

Deze gedroogde bos bloemen zat in een perspakket van Love Beauty and Planet. Over de producten heb ik al een review geschreven en ben daar heel tevreden over. Het bosje bloemen ligt mooi te pronken hier in huis als decoratie. Zo gezellig!

Fotodagboek slijm maken

Slijm maken

Oh, dit spul is echt geweldig voord kids! Jade wilde al heel lang slijm maken en toen kwam ik bij de Kruidvat een pakje tegen om zelf dus daar mee aan de slag te gaan. We vulden een bak met water, gooide het poeder erbij en zie hier het resultaat: een grote bak met groen slijm.

Plezier dat ze hadden! Je moet wat te doen hebben in de vakantie he?!

Fotodagboek

Hitte niet vol kunnen houden

Tijd voor een ijsje bij zulke hete temperaturen! Weet je, ik klaag echt nooit over het weer. Serieus, ik hou van alle seizoenen en ben overal van gecharmeerd. Maar toch, die 35 graden zijn mij echt te warm. Ik kreeg er gigantische hoofdpijn van, was moe, kon niks meer uitvoeren…het was geen pretje. Vooral omdat het ‘s nachts ook gewoon 24 graden was en je dus niet even lekker kon afkoelen.

Ik ben blij dat het nu weer wat normaler is qua temperatuur!

Fotodagboek Julianatoren Jul & Julia's zomerweken

Een dagje Julianatoren

Ook brachten we een bezoekje aan de Julianatoren; een ontzettend leuk pretpark voor kinderen. We waren eerder dit jaar al een keertje geweest, maar we waren als gezin uitgenodigd om een dagje langs te komen en dat vonden we absoluut geen straf! De kinderen stonden te springen om heen te gaan en zo maakten we een autoritje van 1,5 uur om in Apeldoorn aan te komen.

Fotodagboek Julianatoren Jul & Julia's zomerweken

Als eerste gingen we naar de trampolines waar je met touwen werd vastgemaakt zodat je enorm hoog kon springen! Winne gilde het uit van plezier toen hij omhoog sprong, wat een ervaring!

Fotodagboek Julianatoren Jul & Julia's zomerweken

Iedere dag zijn er ook een paar theatershows van Jul & Julia waarin ze zingen en dansen. De show ‘Jul & Julia en de Reis om de wereld’ is een show met de twee vrolijke muizen en meneer Kaasgaaf. Samen bezoeken ze verre landen om te voorkomen dat Julianatoren overgenomen wordt door gemene boeven.

Een vrolijke show waarbij je als kind lekker mee kunt dansen! Vier keer per dag kun je deze show bekijken.

Fotodagboek Julianatoren Jul & Julia's zomerweken

Tijd om lekker door het park te wandelen! Het reuzenrad ziet er zo prachtig uit, maar is ook erg hoog. Mijn hoogtevrees speelde hier wel op hoor toen ik over het randje keek. Brr…

Fotodagboek Julianatoren Jul & Julia's zomerweken

In de Dino’s tour krijg je een ritje door de prehistorie. Je kunt met zijn vieren in een wagentje die je door het park rijdt. Voor de allerkleinsten misschien een beetje spannend (toen Jade vier jaar was, vond ze het nog te eng), maar vanaf 6 jaar vond ze het heel stoer om erin te gaan!

Fotodagboek Julianatoren Jul & Julia's zomerweken

Kijk en dit is dus precies iets voor Martijn en Jade! Jade is wel een avonturier en gaat graag in achtbanen. Samen met Martijn waagje ze de sprong en gingen ze samen de hoogte in. Haha, zoveel plezier hadden ze!

Fotodagboek Julianatoren Jul & Julia's zomerwekenAan het einde van de dag was het tijd om even lekker te eten. Ik koos voor een luxe burger met patat en een ijsthee. Heerlijk! De borden waren super goed gevuld en heb me tonnetje rond gegeten. We zaten bomvol.

Wat was het een geslaagde dag! De kinderen vonden het geweldig en wij genoten van hun plezier. Julianatoren is een park waar wij graag komen omdat het overzichtelijk is, geschikt voor de wat jongere kindjes en je hoeft nergens echt heel lang te wachten totdat je aan de beurt bent. Wij komen hier graag weer eens terug!

Ook zin om heen te gaan? Deze zomer zijn er de Jul & Julia Zomerweken waarin je optimaal kunt genieten van Jul en Julia. Zo kun je dus naar de theatershow ‘Jul & Julia en de Reis om de Wereld’. Neemt Julia je mee op een reis naar Thailand tijdens haar Thai Toko show en kun je als een echte cowboy op je paard rijden door het Wilde Westen.

Suitsuit fab seventies koffer

SuitSuit Fab Seventies koffer

Ja hoor, daar is hij eindelijk! Ik bestelde mijn nieuwe koffer van SuitSuit die ik al tijden op het oog had. Ik wist dat dit nieuwe model eraan zou komen, maar wanneer was nog onbekend. Toen zag ik hem eindelijk staan en moest hij mee!

Hij is 66 cm hoog en deze kleur heet Coral Cloud, een zachroze tot perzik kleurtje. Ik ga hier binnenkort een artikel over schrijven en wat er allemaal in kan. Deze gaat mooi mee op vakantie!

Hotel Transylvania 3 bioscoopfilm

Afkoelen bij de film Hotel Transylvania 3

Omdat het nog steeds zo benauwd en heet weer was, zochten we verkoeling in de bioscoop. We hadden nog een cadeaubon liggen en dit was de uitgelezen kans om lekker te ontspannen en af te koelen bij de airco in de zaal.

Jade en Winne vonden de film erg leuk! Wel vind ik (en vooral de kinderen) het geluid nogal hard staan bij de bioscoop. Winne houdt niet van harde geluiden en ik stopte daarom een propje van een papieren zakdoek in zijn oren, haha. Ook Jade vond het prettiger om haar oren te dempen, dus het leek net of ze met popcorn in hun oren naar de film zaten te kijken!

Gele regenjas

Na de film ging ik nog even naar de winkel (want het was veel te heet om thuis te zitten zonder airco) en kocht ik dit leuke gele regenjasje voor Winne. Heel praktisch voor de herfst straks!

Vinada sparkling rose

Vinada sparkling rosé

Ook ontving ik een flesje Vinada. Deze sprankelende rosé is alcoholvrij en daarom heel geschikt voor zwangere vrouwen en mensen die geen alcohol (mogen) drinken. Ziet het er niet cute uit?

Sandro Sacha vieux rose laarsjes

En dan sluit ik dit Fotodagboek af met mijn nieuwe laarsjes van Sandro. Ik vind ze zo mooi! Het leuke is dat ik ze met 80% korting scoorde, dus met de herfst kan ik genieten van deze beauty’s. Ze zijn van echt leer (suède) en hebben een oudroze kleur. Ben er gek op!

Bedankt voor het lezen en ik hoop dat je het leuk vond om mijn eerste week van de zomervakantie te bekijken!

Heb jij al leuke dingen gedaan in de vakantie? 

Liefs Liset

13 Reacties

 1. 2 augustus 2018 / 12:06

  Erg leuke foto’s en wat zijn die roze laarsjes van Sandro gaaf!

 2. 2 augustus 2018 / 18:18

  Die hitte was inderdaad echt zo vervelend! Bij mij binnen was het 32.5 graden en kreeg het maar niet koeler 🙁 gelukkig inderdaad nu weer redelijk normaal. Een lekkere regenbui vind ik wel fijn!
  Mariska heeft geplaatst: Zó kom je NIET in de schuldenMy Profile

 3. 2 augustus 2018 / 21:31

  Zag er uit als een leuke week! Zo’n dagje pretparken kan echt wel eens fijn zijn he!

 4. 3 augustus 2018 / 09:47

  Wat leuk dat jullie bij julianatoren zijn geweest. Daar willen wij ook nog een keertje heen.

 5. 4 augustus 2018 / 09:49

  Die laarsjes en die koffer.. smelt helemaal mijn ding! ik heb een roze van suitsuit maar die kwam zo beschadigd van de band af dat ik wel kon janken. Gelukkig heb ik de meeste strepen eraf gekregen maar wat een gedoe zeg.. ik hoop dat dat bij deze iets minder is!

 6. Jeanelle
  5 augustus 2018 / 16:18

  Wat een heerlijke eerste week. Vroeger, toen mijn kinderen nog klein waren, ook regelmatig naar Julianatoren geweest…zo leuk! En wat een ontzettend mooie laarsjes!
  Fijne vakantie nog verder!

 7. 6 augustus 2018 / 23:35

  Wat een mooie foto’s. Wij zijn deze vakantie ook naar Hotel Transalvanie en de Dino’s geweest. Julianatoren staat ook zeker op het verlanglijstje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.