Fotodagboek #41 | Duurzame panty’s, Halloween bij Julianatoren en picknicken!

Halloween bij Julianatoren

Oh, wat was het toch een heerlijke week. Het mooie weer, de uitstapjes die we maakten en vooral veel genieten. Zo ontdekte ik duurzame panty’s die bij een wel heel bekende winkel kunt halen, ging ik picknicken met de kinderen en griezelden we bij de Julianatoren die helemaal in het teken van Halloween stond!

Fotodagboek Beautydagboek picknicken

Picknicken

Al tijden had Winne het erover dat hij een keertje wilde picknicken. Maar de afgelopen weken was het iets minder weer geweest en was het er niet van gekomen. Toen het mooie weer aanbrak, moesten we er natuurlijk aan geloven.

De picknickmand ging mee! Ik stopte er een kleed in, maakte wat schijfjes komkommer en grillworst en deed er een paar lekkere broodjes en drinken in. We waren er klaar voor!

Bij ons in de wijk zit een mooi park met blote-voeten-pad en dat is bij uitstek geschikt voor een picknick. We genoten van het weer, aten het lekkers op en de kids renden nog een paar rondjes om de grote bult met gras en bloemen die er lagen. Een goede workout, haha. Ook voor mij ;).

Fotodagboek Beautydagboek tent bouwen

Tent bouwen

Het was een creatieve week, want er werd veel geknutseld, maar ook tenten gebouwd. Ik werd uitgenodigd voor een kopje koffie en wurmde me de tent in. Laten we maar zeggen dat het heel knus en warm was, haha.

HEMA duurzame panty

Duurzame panty

Zoals je misschien weet ben ik bewust bezig met het kopen van duurzame kleding. Als het een beetje lukt, kies ik voor biologisch katoen en gerecyclede materialen. Ik was op zoek naar een nieuwe panty en kwam per abuis deze duurzame panty tegen bij de HEMA! Deze is gemaakt van gerecyclede materialen en dat vind ik een mooie ontwikkeling van deze keten. En dat voor een redelijke prijs!

Lunch de Waag Drachten

Even rust

Toen de kids vrijdagmiddag beide uit spelen waren bij een vriendje en vriendinnetje, hadden Martijn en ik opeens een middag ‘vrij’. We waren thuis aan het werk, maar vonden het een leuk idee om even in de stad te gaan eten. Een lekkere, grote hamburger werd het!

Halloween bij Julianatoren

Halloween bij Julianatoren

Halloween bij Julianatoren

Dit weekend was een vol weekend! We gingen op zaterdag naar Landgoed Nienoord (grote kinderspeeltuin in Leek) waar we met vrienden en hun dochtertje hadden afgesproken. Erg gezellig! De volgende dag was het weer feest en reden we naar Apeldoorn om Halloween te vieren bij de Julianatoren.

Het park was prachtig versierd en her en der waren er enge griezels te spotten. Ook waren sommige kindjes verkleed naar het park gekomen, want ze mochten in de namiddag meedoen met de Griezelcatwalk waar ze kans maakten om leuke prijzen te winnen!

Halloween bij Julianatoren

Helemaal in het teken van Halloween was er ook speciaal een nieuwe show ontwikkeld. Tijdens de Spookshow ‘De spoken van Griezelstijn’ gingen Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en natuurlijk Jul & Julia samen met de kinderen een beetje griezelen!

Maar er waren nog veel meer shows in het park en zo belanden we ook bij de Halloween dansles van Julia en Jul’s Griezelfeest. Het was allemaal erg leuk georganiseerd en het was zondag echt heerlijk weer om te genieten in het park.

Julianatoren

Halloween bij Julianatoren

We sloten de dag af met het Griezeldoolhof, gemaakt van stro, waarin griezels ronddwaalden. In dit doolhof kon je letters verzamelen om zo een woordpuzzel compleet te maken. Maar die letters moest je wel eerst opvragen bij één van de ronddwalende griezels. Spannend!

Halloween bij Julianatoren is echt een feestje en de kinderen hebben veel plezier gemaakt. Hoewel de zon volop scheen en ik nog een jurkje met blote benen droeg, vielen alle bladeren in de rondte. Wat een gekke waarneming! Maar het was een topdag. De Halloweendagen bij Julianatoren zijn nog t/m 28 oktober, dus ontzettend leuk om in de herfstvakantie te bezoeken.

Op de planning

De komende week ga ik nog naar een paar persevents, moet ik wat opdrachten afronden en probeer ik een beetje rust te nemen. Het gaat niet goed lichamelijk door de endometriose en merk dat ik een stapje terug moet doen.

Een fijne week gewenst!

Liefs Liset

*Wij zijn uitgenodigd door Julianatoren voor een dagje uit op de Halloweendagen. 

12 Reacties

 1. 16 oktober 2018 / 13:33

  Ziet er leuk uit zo dat park met het halloween thema! 😀 Lijkt me echt super leuk voor kinderen, jammer dat ze dat niet hadden toen ik nog jong was.

 2. 16 oktober 2018 / 14:04

  Jij hebt ook al zo een heerlijke week gehad. Wat is het toch fijn zo met dit weer he?

 3. 16 oktober 2018 / 14:06

  Wat een fijn weekje heb je achter de rug! Ziet er gezellig uit. Wel balen dat het lichamelijk nu even wat minder gaat. Rustig aan!

 4. 16 oktober 2018 / 15:11

  Halloween is zo’n keiwijze periode 🙂 Lekker griezelen en daarna met de theelichtjes zo naar de Kerstdagen!
  Wat ‘n gezellige foto’s!

 5. 16 oktober 2018 / 21:34

  Wat leuk dat jullie naar de Julianatoren zijn geweest met Halloween! Het ziet er heel tof uit. Mooie foto ook van jou in het jurkje! De panty’s klinken ook heel goed. Misschien ga ik die ook eens proberen.
  Fijn dat je zo te zien volop van het zonnige weer hebt genoten!

 6. 17 oktober 2018 / 09:28

  Wat leuk dat jullie naar Juliana toren en daar picknicken. Jammer dat wij dit jaar niet kunnen komen. Juliana is echt onze favoriete pretpark. Heerlijk weertje hé

 7. 17 oktober 2018 / 10:13

  Wat een heerlijk weekje, alleen jammer dat je lichaam het een beetje laat afweten. Esmee wil ook altijd picknicken, ongeacht het weer. Soms pak ik gewoon gezellig de spulletjes in en klop ik op haar deur: ‘roomservice. En picknicken we lekker op haar kamer.

 8. 17 oktober 2018 / 11:04

  Leuke foto’s en wat leuk een blote voeten pad, nog nooit gewandeld.

 9. 17 oktober 2018 / 11:26

  Het ziet er uit als een heerlijke week. Wij zijn ook naar de Julianatoren geweest, helaas niet bij de show.

 10. 18 oktober 2018 / 11:09

  Ik hoop dat de rust en het mooie weer jou lichamelijk goed doen! En wat ben ik verrast door de panty’s van de Hema, wat een mooi voorbeeld. Daarnaast ben ik echt helemaal verliefd op jouw tas, wat een beauty!

 11. 18 oktober 2018 / 19:50

  Ik heb niet zo heel veel met halloween maar die pompoenen zijn toch fantastisch. Daarmee krijg ik een echt herfstgevoel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.