Fotodagboek & personal update | In de krant, geweldig persevent en onverwacht uit de running…

Hallo! Vandaag is het tijd voor een update. Het leek me leuk om weer eens wat foto’s te delen van de afgelopen tijd en om je bij te praten! Er is een hoop gebeurd, want zo gaf ik een Masterclass bloggen voor de krant, ben ik naar een geweldig leuk persevent geweest, maar werd ik onverwacht ook uitgeschakeld door een stomme gebeurtenis. Lees maar mee!

Danie Bles

Mooi the Apartment – Danie Bles

Door een PR-bureau was ik uitgenodigd om maar liefst 40 verschillende beauty-, fashion- en lifestylemerken te ontmoeten. Het was een dag vol met prachtige producten om kennis mee te maken.

Mijn dag startte met een Masterclass Styling van styliste Danie Bles. Ze gaf stylingtips over hoe je kleding kunt combineren en dat het vooral heel belangrijk is dat je eigen stijl naar voren komt. Je kunt wel klakkeloos alle trends overnemen, maar past het wel bij je? Wat bij mij vooral is blijven hangen, is dat het niet allemaal zo voorspelbaar hoeft te zijn.

Combineer gerust felle kleuren of verschillende prints met elkaar en laat het wat meer aan het toeval over. Niet alle tinten hoeven terug te komen, want daardoor wordt een outfit juist unieker! Ze maakte outfitjes van het klassieke merk Airfield en probeerde dit een jonge, fashionable touch te geven door het met stoere items te combineren. Heel leuk om te zien!

Maria Nila

Maria Nila

Maria Nila haarproducten

Mijn haar kreeg een opfrisbeurt bij de zeer getalenteerde hairstylist Floor Kleyne. Je kent haar misschien wel als de haarstylist van Anna Nooshin toen ze naar Coachella ging. Geweldig zag ze eruit! Ik werd getrakteerd op een grote volumeboost met de droogshampoo van Maria Nila. Dit merk komt uit Stockholm en is volledig dierproefvrij en vegan!

En zal ik je zeggen dat ik nog nooit zo’n goede droogshampoo heb ervaren? De geur is goddelijk (want: ruikt naar mandarijntjes), de spray voelt niet zo vervelend stroef aan in je haar en geeft gewoon super veel volume. Happy me!

L.O.V.

L.O.V.

Een ander merk die zeker de aandacht verdient om genoemd te worden is L.O.V. Dit merk is het grotere en luxere zusje van Catrice en is te koop bij geselecteerde Etos winkels. Hoewel het er heel chique uitziet, blijven de prijzen vriendelijk! De producten zagen er ontzettend mooi uit en ik ben hier dan ook heel benieuwd naar om uit te proberen. En zie je die prachtige blushes in het midden? Om bij weg te dromen!

NARS Cosmetics

NARS Cosmetics

Ook kreeg ik een kleine touch-up bij NARS. Ze gaan een kleine limited edition collectie uitbrengen waar ik nog niks over kan vertellen, maar deze look is het resultaat. Ik ben er enorm blij mee, want ik zie er super fris en fruitig uit!

Binnenkort hoop ik je hier meer over te kunnen vertellen.

Made.com Made.com

Made.com

Natuurlijk waren er nog veel meer merken om te laten zien, maar dit zijn mijn highlights. Ik wil je als laatste nog even kennis laten maken met de webshop Made.com waar je allemaal hippe interieurspullen kunt shoppen met een een retro en Scandinavische vibe. Ik ben helemaal fan geworden, want het is precies de stijl die ik leuk vind!

Het retro kastje en de goudkleurige bollamp zou ik zo in mijn woonkamer neerzetten!

Liset Beautydagboek

In de krant met Masterclass Bloggen

Vorige week had ik wel een hele leuke afspraak, ik mocht namelijk een Masterclass bloggen geven met als doel dat hier een stuk over werd geschreven in de plaatselijke krant. Ik doe namelijk mee aan het project Leen een Fries (onderdeel van Culturele Hoofdstad Leeuwarden). Op deze site staan een heleboel Friezen die allemaal kennis of een talent bezitten waar ze meer over willen vertellen.

Omdat ze mijn aandeel hierin zo leuk vonden, wordt mijn activiteit in de krant uitgelicht en meer verteld over wat ik doe als blogger. Heel leuk en spannend! Het staat nog niet in de krant, maar oh, wat ben ik benieuwd hoe het eruit komt te zien.

Uitgeschakeld door Ischias

En dan zit ik hier op bed met mijn laptop. Afgelopen weekend werd ik zomaar overvallen door wel iets heel vervelends. Ik had het afgelopen jaar al regelmatig last van mijn onderrug en dat uitte zich vooral als ik de wasmachine ging vullen of de kinderen in bad deed. Bukken werd steeds pijnlijker en ik moest er ook steeds langer van herstellen.

Totdat ik zondag de zolder ging opruimen en dozen in- en uitpakte om zo wat spulletjes voor de vrijmarkt op Koningsdag te verzamelen. Nu weet ik van mezelf dat ik een zwakke rug heb, maar ja, de geest is altijd sterker en zodoende ging ik over mijn grens heen met lichamelijk werk. Ik werd gelijk afgestraft doordat ik ineens een helse pijn in mijn onderrug en benen voelde..ai! Lopen, staan en buigen gingen niet meer.

Balen! Ik kon niet eens de trap op of auto rijden. Maandag ben ik dus gelijk maar naar de huisarts gegaan en die stelde vast dat het hier om Ischias ging. Je kunt het vergelijken met de klachten van een Hernia, alleen is bij Ischias de grote bilzenuw (ja, heb ik weer hoor) geïrriteerd, ontstoken en overbelast. Duidelijke koek, maar ontzettend vervelend als je twee kids hebt rondrennen die ook nog naar school gebracht moeten worden.

Dus…momenteel ben ik even aan huis gekluisterd, pak ik mijn rust en heb ik intussen gelukkig goede pijnstilling die het iets draaglijker maakt. Het is nu afwachten totdat de bilspier wat meer ontspant en de ontsteking weg gaat. Op hoop van zegen!

Hoe is het met jou? Wat is jouw hoogte- of dieptepunt van de afgelopen tijd?

Liefs Liset

13 Reacties

 1. 18 april 2018 / 09:52

  Wat ontzettend gaaf om op zo een event aanwezig te mogen zijn zeg! Zo inspirerend! Nu wel heel balen dat je aan huis gekluisterd bent, sterkte! Hier niet echt hoogte of diepte punten, het gaat allemaal zijn gangetje 🙂

 2. 18 april 2018 / 10:09

  Wat ontzettend leuk dat je hebt meegewerkt aan dit event. En dat je als Friezin `te leen` bent. Ik vind dit zo´n leuk initiatief.
  Vervelend die Ichias. Hopelijk ben je snel weer opgeknapt

 3. 18 april 2018 / 11:54

  Aaah wat een groot contrast tussen de fijne event, het geven van een masterclass om vervolgens met zoveel pijn thuis te zitten.. ik hoop dat je snel op mag knappen! En hopelijk kan je toch wat van het mooie weer genieten. En dan nog even over je haar, wat staat het hebben van een volumineus kapsel jou toch goed!
  Linda heeft geplaatst: MYOMY My Carry BagMy Profile

 4. 18 april 2018 / 12:24

  dat zag er een superleuk event uit. Wat erg van je rug. Hopelijk gaat het intussen al wat beter?

 5. 18 april 2018 / 18:58

  Dat event klinkt echt heel tof! Wat leuk om op die manier kennis te maken met nieuwe merken. En als dan ook nog eens je haar wordt gedaan, is dat natuurlijk al helemaal fijn 🙂
  Wel echt balen trouwens van je onderrug/bilspier! Dat klinkt heel pijnlijk. Hopelijk gaat het snel een stuk beter!
  Romy heeft geplaatst: Millenialkwesties | Over de vastigheid die “even” zoek isMy Profile

 6. 18 april 2018 / 20:36

  Wat ontzettend balen van de ischias, beterschap! Leuke foto’s en je hebt me erg nieuwsgierig gemaakt naar de droogshampoo.
  Jouvence heeft geplaatst: ShoplogMy Profile

 7. 22 april 2018 / 10:40

  Wat vervelend dat je dat zomaar hebt en kan me voorstellen dat het heel irritant is met 2 jonge kinderen. Hopelijk is het snel weer over 🙂
  Mariska heeft geplaatst: Ja, daar is MMagazine.nl!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.