Fotodagboek week 40 | Douwe Bob, staken op school en een workshop geven

Yes, ik ben weer begonnen met een Fotodagboek! Hierin laat ik iedere week zien wat ik heb gedaan (what else?). Dit keer ging ik naar Douwe Bob, maakte ik bekend dat ik een workshop ‘Bloggen’ ga geven en doe ik mee met de Instaswap. Kijk je mee?

Maandag

We begonnen op maandag, waarop de kinderen een dagje vrij hadden. De week daarvoor hadden ze schoolkamp gehad en daarom had de school een dagje vrij om bij te komen van al de hectiek van de afgelopen dagen.

Dat werd weer ouderwets entertainen door deze mama hier, want we hebben alle knutselspullen die dag gezien. Hier waren ze aan het kleien en tekenen.

Dinsdag

Dinsdag was het tijd om deze mega grote bestelling van H&M te passen. Ik heb echt een paar jeans nodig en doe dan graag een bestelling zodat ik alles rustig kan passen in verschillende maten.

Maar helaas….geen enkele broek zat mooi!

Ik heb deze nog even op de kiek gezet, maar ook dit exemplaar is het niet geworden. Alles maar weer terug ben ik bang!

Uit school gingen we naar de kapper, want Jade haar haar moest weer bijgeknipt worden. Ze heeft alweer zo lang haar en dat houden we ook zo hoor. Maar even weer 5 cm eraf en dan is het weer luchtig, goed doorkambaar en gezond!

Na afloop maakt Sigrid (Expressive kappers, Drachten) er bij haar altijd iets moois in.

Woensdag

Woensdagavond brachten we Jade en Winne naar hun opa en oma toe, waar ze een nachtje gingen slapen. Want voor de mensen die het niet wisten; er werd op donderdag gestaakt door de leerkrachten van alle basisscholen. Hun goed recht, maar er moest wel even wat geregeld worden!

Dat werd dus uitwijken naar oppas omdat ik zelf ook heel wat opdrachten te doen had. We hebben ze daar nog even op bed gebracht en dan zijn ze altijd zo schattig! Ik mis ze dan enorm. Maar ze hebben het donderdag erg leuk gehad.

Vrijdag

Vrijdag deelde ik op mijn blog dat ik zondag 22 oktober een workshop ‘Bloggen en vloggen’ ga geven in de Bibliotheek in Drachten. Zo leuk! Voor mensen die het interessant vinden om te weten hoe je een pakkende blogtekst schrijft, hoe je mooie productfoto’s maakt of een video opneemt, is dit een hele leuke workshop!

Natuurlijk vertel ik ook over mijn eigen ervaringen met het bloggen en mag je me van alles vragen. Ik ben ook heel benieuwd naar jullie, dus geef je vooral op!

Hier kun je meer lezen over wat we gaan doen bij de workshop en je kunt je hier ook gelijk opgeven bij de Bibliotheek om een kaartje (€10,-) te kopen.

Zaterdag

Het weekend stond in het teken van het concert van Douwe Bob. Wat was het leuk! Samen met mijn vriend gingen we naar de Harmonie in Leeuwarden waar hij optrad met een strijkorkest. Het was zo mooi en intiem, echt super om daar bij te zijn.

Natuurlijk kon ik niet weg zonder een snelle selfie te nemen, haha. Zo niet charmant, maar die gaat in het fotoboek! 

Instaswap

Oh ja! Dit jaar doe ik voor het eerst mee met de Instaswap, waarbij honderden al dan niet een paar duizend mensen mee doen en elkaars ‘lootje’ trekken. Om inspiratie op te doen bij de ander wat hij/zij leuk vindt, heb ik deze collage gemaakt. Hopelijk heeft degene die mij getrokken heeft een goed beeld gekregen :).

Ik hou van bloemen, interieur, minimalistische sieraden, hoofdbanden, gezellige kaarsen en mooie posters voor aan de muur. Ik heb echt zin om ook voor mijn lootje een leuk pakket samen te stellen en op te sturen!

Zondag

De zondag was ik vooral druk bezig met opruimen van de zolder en het herinrichten van de kamers van de kinderen. Jade is al een echte meid met haar 6 jaar en we willen het wat anders gaan inrichten. Het is nog niet af, maar volgend weekend pakken we het weer op!

Tot het volgende Fotoboek!

Liefs Liset

16 Reacties

 1. 9 oktober 2017 / 12:48

  Wat een leuk artikel en wat leuk dat je mee doet met die swap! Veel plezier er mee!

  • Liset
   Auteur
   9 oktober 2017 / 13:10

   Ja was leuk! En Douwe Bob was heel goed!

 2. 9 oktober 2017 / 13:06

  Wat leuk dat je een blogger vlogger workshop hebt gegeven. Straks is heel drachten met een camera aan het rondlopen, haha Superleuke week heb je gehad! Leuk om mee te kijken

  • Liset
   Auteur
   9 oktober 2017 / 13:10

   Ik heb de workshop nog niet gegeven hoor! Dat is pas 22 oktober (staat in de tekst) :). Maar ik kijk er naar uit!

 3. 9 oktober 2017 / 13:17

  Leuk dat je een workshop gaat geven! Jammer genoeg te ver weg voor mij. Veel plezier alvast!

 4. 9 oktober 2017 / 13:17

  Wat gaaf dat je een workshop gaat geven over bloggen en vloggen. Jammer dat de broeken niet paste, ik ben wat dat ouderwets en ga het liefst naar de winkel, juist om deze reden dat vaak wat ik zie, toch niet zo leuk staat of past.

 5. 9 oktober 2017 / 13:55

  Wat een leuke week om te lezen en wat leuk zo met Douwe Bob. Ik vind broeken ook altijd een crime. Jammer dat je te ver weg woont, was anders graag aangeschoven voor je workshop
  Xenia heeft geplaatst: Heb jij wel eens appelroosjes gemaakt?My Profile

 6. 9 oktober 2017 / 17:29

  Ah wat leuk dat je naar Douwe bob bent geweest! Ik ben vorig jaar ook naar zijn optreden geweest in de Neushoorn in Leeuwarden. Geweldig was het! 🙂 Succes alvast met het geven van de workshop, komt vast goed!!
  Sija heeft geplaatst: 6x Parfums met freesia bloemenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.