Geef je nu op voor mijn workshop ‘Bloggen & Vloggen’!

Ja, je leest het goed! Ik ga een workshop ‘Bloggen en vloggen’ geven, waarin ik in twee uur tijd je mee neem in de wereld van het bloggen en video’s maken. Wil je bijvoorbeeld weten hoe je een pakkend artikel schrijft, goede productfoto’s schiet of een video maakt? Maar vind je het ook interessant hoe ik ben begonnen met bloggen en hoe je samenwerkingen aan gaat met bedrijven? Dan moet je zeker komen! Lees gauw verder over wat je in de workshop leert!

Wat gaan we doen in de workshop? 

Ben jij ook zo benieuwd hoe je een artikel schrijft? Of wil je weten hoe je YouTube-video’s maakt? In de workshop ‘Bloggen en vloggen’ laat ik zien hoe je hier mee aan de slag kunt gaan!

Globaal behandel ik de volgende punten en vertel ik meer over:

 • Een naam bedenken voor je blog en/of videokanaal
 • Waar wil je over schrijven?
 • Hoe schrijf je een pakkende blogtekst?
 • Hoe maak je een mooie video?
 • Tips over het fotograferen van producten (styling)
 • Wanneer en hoe ga je samenwerkingen aan met bedrijven
 • Hoe kun je geld verdienen met bloggen?

Natuurlijk zal ik ook mijn verhaal vertellen hoe ik mijn blog ben gestart en wat mijn ervaringen hierin zijn. Ik heb er enorm veel zin in en kan niet wachten om van start te gaan! Ook ben ik er om vragen te beantwoorden waar jij graag meer over wilt weten.

Waar en hoe laat is het? 

De workshop is op zondag 22 oktober van 14:30u tot 16:30 en vindt plaats in de Bibliotheek van Drachten (Friesland). De bibliotheek ligt heel centraal, want het busstation zit er letterlijk naast! Handig dus als je met het openbaar vervoer komt.

Bibliotheek Drachten | Museumplein 1 | 9203 DD Drachten

Een kaartje om deel te nemen aan de workshop ‘Bloggen en vloggen’ kun je kopen via de site van van Bibliotheek Drachten en kost €10,-. Ben je al lid van de bibliotheek, dan is het zelfs maar €8,-. Heel betaalbaar dus!

Geef je nu op via deze link, dan ben jij van een plekje verzekerd. Er zijn 10 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Ik zou het superleuk vinden om je daar te ontmoeten!

Ga jij je opgeven voor de workshop? 

 

Liefs Liset

12 Reacties

 1. 6 oktober 2017 / 09:04

  Wat grappig dat je een workshop geeft in Drachten dat is namelijk bij mij in de buurt. Alleen zondag vind ik niet zo’n geschikte dag dus ik doe niet mee. Maar ik wens je wel veel succes met deze workshop.
  Marion heeft geplaatst: Wat is jou grootste droom?My Profile

 2. 6 oktober 2017 / 11:00

  Voor mij is het net iets te ver, maar ik wens je veel succes en hopelijk schrijven veel mensen zich in voor de workshops.

 3. 7 oktober 2017 / 09:50

  Wat ontzettend leuk dat je dit doet Liset! #girlboss!!!!! Dat ga je vast hartstikke goed doen. Zelf hou ik het maar lekker bij bloggen. Ik vind het maken van foto’s en het schrijven van artikel nog steeds het allerleukst om te doen;-)
  bychristiana heeft geplaatst: Review Collistar Collezione caffè lipstickMy Profile

 4. 7 oktober 2017 / 12:13

  Wat ontzettend tof! Het is dat ik precies niet om de hoek woon maar anders was het voor die prijs nog best de moeite waard geweest:).

 5. 7 oktober 2017 / 14:46

  Wat een leuke workshop! Ik wens je heel veel succes, er zullen vast veel mensen zijn die het een geslaagde workshop vinden.

 6. 11 oktober 2017 / 20:29

  Lees ik in de nieuwsbrief van de bibliotheek dat er een blogger uit Drachten komt om een workshop te geven. Dus heb ik meteen je blog even opgezocht. Had nog niet eerder van je gehoord, maar erg leuk om te weten dat er nog een blogger uit Drachten komt. Heb je meteen even in mijn Bloglovin’ lijst gezet. 🙂
  Jessica heeft geplaatst: Mijn totebag verzameling #1My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.