Gezellig badderen met de Stokke Flexi Bath (review)

Mijn beide kids zijn dol op badderen. Het liefste moet dat natuurlijk gebeuren in een groot bad waar ze samen in kunnen, want dan heb je de grootste pret! Maar helaas…ik moet bekennen dat wij geen bad hebben en dat vindt deze mama ook enorm jammer. Ik loste dat de afgelopen jaren op door een grote wasmand te vullen met water, maar sinds kort kan (vooral) Winne genieten van een stoer, blauw Stokke Flexi Bath waarin hij kan genieten van het wasritueel!

Stokke Flexi Bath

Het Stokke Flexi Bath hebben we ontvangen in een blauwe kleur, maar hij is er ook in het roze, wit en transparant. Een groot voordeel van dit badje vind ik toch wel dat hij lekker ruimtebesparend is. Hij is opvouwbaar en daarna kun je hem vastzetten met het haakje wat aan de rand van het bad vastzit. Op deze manier kun je hem makkelijk opbergen in een kleine badkamer of neem je hem zo mee als je op reis gaat. Ideaal!

Het fijne is dat hij een anti-slip bodem heeft, lichtgewicht is en een stop heeft om het water weg te laten lopen. Geen omkieperen meer dus!

Newborn Support 

De Stokke Flexi Bath is geschikt voor een baby vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar. Een behoorlijk lange tijd dus en daarom zeker de investering waard. Mocht je het bad aanschaffen vanaf de geboorte van je kindje, dan zou je ook de Stokke Flexi Bath Newborn Support er bij kunnen kopen. Deze geeft je baby extra steun tot 8 maanden, is comfortabel en speciaal ontworpen voor de ondersteuning van de natuurlijke houding van de baby. En weet je? Hij lijkt op de steun van een sterke arm. Een veilig idee!

Winne (en daarom ik ook) is enorm blij met zijn nieuwe Stokke Flexi Bath. Hij vind het een echte stoer jongenbad en heeft met veel plezier zijn badmoment hierin gehad! Zelf vind ik hem heel handig in gebruik, je vouwt hem zo open en hij staat al klaar. Hij is compact, lekker licht en daarom nemen we hem dit jaar ook mee op vakantie. Zo heb je overal beschikking tot een veilig badje voor je kind.

Wil je meer kleuren zien of de afmetingen weten? Kijk dan even op de site van Stokke, daar vind je nog meer informatie. Het Stokke Flexi Bath kost €41- en de Newborn Support €16,-. Prima prijzen voor zo’n goede kwaliteit!

Heb jij een bad in je badkamer voor je kindje of heb je zelf een kleiner badje aangeschaft?

 

Liefs Liset 

 

Dit product is ter beschikking gesteld door een merk of bedrijf.

11 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.