Hunkemöller Bra party | Hoe vind je de juiste bh?

Hunkemöller Bra Party

Vanaf deze week is het weer zover: de Hunkemöller Bra Party is gestart! Dat betekent dat je nu heel voordelig een paar bh’s kunt aanschaffen bij Hunkemöller, want je krijgt de 3e bh gratis of de tweede voor de helft van de prijs! Ik maak hier altijd handig gebruik van, want lingerie is immers al duur genoeg. En hoe vind je trouwens de juiste bh? Ik vertel het je!

Hunkemöller Bra Party

Hoe vind je de juiste bh? 

Een goed zittende bh hoort niet te knellen, maar ook niet los te zitten. Daarnaast horen de cups goed aan te sluiten. Ook is het belangrijk dat de band van je bh goed aansluit en niet te strak zit. Een handige tip is dat je nog twee vingers onder je bh-band moet kunnen schuiven. Dan zit je goed!

Maar ja, vind maar eens de perfecte bh. Mijn advies is daarom ook om naar een lingeriezaak te gaan, waar ze goede kennis hebben en je kunnen helpen bij het vinden van de juiste maat en pasvorm.

Zelf heb ik mijn ideale model bh gevonden bij de Hunkemöller en ik werd daar heel goed geholpen door het personeel. Ik zat wat te twijfelen over mijn maat en door professionele kennis, kreeg ik de goede maat aangereikt. Daardoor zat de bh prettiger en sloten de cups beter aan. Fijn!

Vind je het spannend om geholpen te worden? Maak je dan geen zorgen. Er zit een belletje in het pashokje, waarmee je een verkoopster kunt ‘roepen’ om je te helpen. Zij klopt discreet op het deurtje van de paskamer en vraagt waar ze je mee kan helpen. Dat kan zijn met een andere maat of kleur bh, maar ook of ze je omtrek op kan meten. En dat kan gewoon met je bh of hemdje aan!

Hoe vind je de juiste bh?

Hunkemöller Bra Party

Omdat ik zelf niet teveel geld uit wil geven aan ondergoed, maar er wel netjes en verzorgd bij wil lopen (ja, ook onder mijn kleding!), kies ik ervoor om handig gebruik te maken van de jaarlijks terugkerende actie van Hunkemöller.

De Bra Party is namelijk gestart en dat betekent dat je de 3e bh gratis krijgt of de tweede voor de helft voor de prijs! Zo kun je zelfs zes bh’s aanschaffen en betaal je maar voor vier. Ka-tching! Want weet je, er wordt geadviseerd om je bh niet langer dan twee of drie dagen achter elkaar te dragen omdat je bh anders te gauw verslijt. Dat kan komen door de crèmes die je draagt, de warmte van je huid of simpelweg de oliën die van nature in je huid zitten. Dan is het tijd om hem te wassen en een nieuwe aan te trekken!

Bovenstaande bh’s heb ik gekocht tijdens de Hunkemöller Bra Party. Zoals je kunt zien zijn het allemaal hetzelfde model (Giselle), maar stuk voor stuk in een andere kleur. Ik weet gewoon dat dit model het beste bij mij past vanwege mijn bescheiden cup. Dat maakt het dat ik iets minder keuze heb en een pasvorm nogal nauw komt. Dan kan ik maar beter goed inslaan van mijn perfecte model in verschillende kleurtjes!

Zou ik normaal voor deze bh’s in totaal €74,97 betalen, nu betaalde ik maar €49,98 omdat de 3e bh gratis is. Dat scheelt een hoop!

Waar koop jij graag je lingerie? Maak jij ook gebruik van de Hunkemöller Bra party? 

    Liefs Liset

Dit is een samenwerking.

13 Reacties

 1. 2 oktober 2018 / 10:45

  Wat een prachtige items heb je gekocht, een Bra Party van Hunkemöller is altijd een goed moment om een paar nieuwe bh’s in te slaan, scheelt inderdaad een hoop.
  Lindsey Beljaars heeft geplaatst: OOTD Black Sweater DressMy Profile

 2. 2 oktober 2018 / 11:05

  Een aantal jaren geleden heb ik een borstverkleining laten uitvoeren omdat ik een G-cup had. Om toen geen financiële kater over te houden aan het kopen van lingerie, kost ik mijn beha’s toen ook bij Hunkemöller. Niet alleen om de prijs/kwaliteit-factor maar het oog wil ook wat.
  Nu heb ik nog een D-cup en kan ik in eender welke zaak een beha kopen maar nog steeds is de kwaliteit van Hunkemöller veel beter dan andere.

 3. 2 oktober 2018 / 12:14

  Ik koop eigenlijk enkel Bh’s bij Hunkemöller. Heb een model dat goed zit en daar grijp ik altijd naar terug

 4. Frederique
  2 oktober 2018 / 12:33

  Wat grappig dat er een belletje is! Ik heb best lang een verkeerde maat bh gedragen tot ik een keer geholpen werd door iemand die er echt verstand van had bij een lingeriewinkel. Scheelt toch echt.

 5. 2 oktober 2018 / 19:46

  Wat een prachtige beha’s heb je uitgezocht! Ideaal is deze actie. Misschien moet ik ook maar eens bij Hunkemöller kijken. Ik moet eigenlijk ook echt eens een opmeting laten doen, gewoon voor de zekerheid. Meteen een goede reden om mezelf op een paar mooie beha’s te trakteren, want ik ben ook echt fan van die van Hunkemöller 🙂

 6. 2 oktober 2018 / 21:35

  Wat een prachtige bh’s heb je uitgezocht zeg, ik heb altijd de verkeerde maat gedragen sindsdien passen ze perfect!

 7. 3 oktober 2018 / 12:49

  Helaas verkoopt Hunkemoller geen (mooie) bh’s met grote cupmaten. Ik koop mijn bh dus elders waar ik ook altijd een fitting doe aangezien het gewicht nogal eens wil schommelen. Altijd zeer verhelderend zo’n fitting.

 8. 3 oktober 2018 / 12:56

  ik koop mijn bh’s oa bij h&m en hunkemoller. Soms is de maat die ik heb niet de goede maat van de bh, dus ik pas het altijd, maar ik vind het soms best lastig

 9. 3 oktober 2018 / 14:19

  Ik koop mijn bh’s ook bijna altijd bij de Hunkemöller! Vind ze erg fijn voor de prijs;

 10. Verena
  8 oktober 2018 / 10:13

  Echt een top actie van Hunkemöller! Ik vind het wel altijd lastig om de perfecte bh te vinden, maar de bh’s van Hunkemöller zitten wel altijd prima!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.