Interieur | Mijn favoriete plekjes in de woonkamer

Waar je vroeger als puber misschien de hele dag in je slaapkamer verscholen zat, doe ik dat als ‘groot mens’ natuurlijk niet meer. De woonkamer heeft daar plaats voor gemaakt en ik maak het daar dan graag zo gezellig mogelijk. Ik deel mijn twee favoriete plekken in huis en geef je dus gelijk een sneak peek in mijn interieur!

Couch potato

De bank is voor mij een fijn plekje om een leuk tijdschrift of dik boek te lezen. Nadat ik gedoucht heb en nog een beetje rozig ben, hul ik me in mijn badjas van Pip Studio en nestel ik me in de kussens. En dan het liefste met een dekentje en een warme kop thee. Dan ben ik weer helemaal zen na een drukke dag!

Ook kijk ik er in de avond tv. Verrassend hè? We hebben zo’n aanschuifbare poef (lekker matching met de bank, haha) waarop ik mijn benen heerlijk kan ontspannen. Ook hier komt dat dekentje weer tevoorschijn en kijk ik mijn favoriete programma’s. Inmiddels hebben we onze leren bank al acht jaar en heeft hij de tijd goed doorstaan. Wat dat betreft kan ik een leren bank echt aanraden als je lang van je bank wilt genieten.

Werkplek; mijn bureau

Sinds een paar maanden hebben we de speelhoek voor de kinderen in onze woonkamer opgeruimd. Het speelgoed ging naar boven en een gedeelte bleef in de woonkamer in een mooie kast. Geen rondslingerend speelgoed meer dus!

Er kwam ruimte voor vrij voor een werkplek en daar ben ik heel blij mee. Er staat nu een jadegroen bureautje waar ik helemaal verliefd op ben. Ik kon niet anders dan hem mee te nemen en daar heb ik (en Martijn) geen seconde spijt van.

Afgelopen week kwam daar deze zachtroze stoel bij die ik niet kon laten staan. Hij was afgeprijsd en ging gelijk de achterbak in, haha. Ik ben helemaal in mijn nopjes met dit plekje omdat dit echt mijn stijl is. En niet verkeerd; het werkt heerlijk!

Nieuw in mijn werkplek is de pedaalemmer van Wesco. Eentje die al heel lang op mijn verlanglijstje stond. Ik vind hem zo mooi! Als je stijlvol en functioneel kunt combineren, ben ik om. Hij staat dus nu mooi te prijken bij het bureau.

Zo, dat zijn mijn twee favoriete plekken in huis. Ik kan hier echt van genieten en zit er graag!

Woondetails:

Bank – Ikea ♥  Kussens – Wown! by Kwantum (roze), Ikea (blauwe) en H&M (geel) ♥ Badjas – Pip Studio via Badkamerstore.nl ♥ Roze mok – Hema ♥ Jadegroen bureau – Karwei ♥ Roségouden bureaulamp – Lidl ♥ Roze stoel – Kwantum ♥ Marmerkleurige opbergdoos – Action ♥ Pedaalemmer – Wesco via Badkamerstore.nl.

Nu ben ik heel benieuwd wat jouw favoriete plek in huis is? Laat het me weten in de reacties!

Liefs Liset

Dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk of bedrijf.

12 Reacties

 1. 24 maart 2018 / 08:52

  Heerlijk plekje. Tot wij nieuwe banken hebben zit ik niet graag in de woonkamer. De keukentafel is mijn favoriete plek in huis

 2. 24 maart 2018 / 10:14

  Mijn favorite plek in huis.
  In de lente is de serre favoriet. Dan gaat het gordijn weer open en kun je er heerlijk ontbijten en een boek lezen met uitzicht op de tuin.
  Als ik wil werken is de conputerkamer favoriet. Voor tv kijken (eerder films want tv vind ik niks aan) de bank en eten aan de tafel. Doordat we elk half jaar iets nieuws doen in huis blijft eigenlijk wel alles favoriet
  Miranda heeft geplaatst: ‘Julius Zebra 3- Ellende met de Egyptenaren’My Profile

 3. 24 maart 2018 / 10:41

  Je hebt een mooie badjas aan! Ik woon nu een jaar alleen en alles is zo goed als klaar. Ik mis wel mijn eigen werkplek. Vind die van jou super mooi.

 4. 24 maart 2018 / 12:04

  Ik nestel me ook graag in de zetel na het ontbijt, maar dan met de laptop op mijn schoot om mijn Etsy shop te updaten of te bloggen 🙂

 5. 24 maart 2018 / 12:45

  Hier nog een die graag vertoefd op de bank!
  En een heerlijk merk Pip Studio! Heb er een slaapset van 😀 En zo een grote handdoek! Al jaren in gebruik en het blijft lang mooi!

  En weer prachtige foto’s 🙂
  Daisy de Vos Burchart heeft geplaatst: Fashion: Benthe by ByHinkeMy Profile

 6. 24 maart 2018 / 20:14

  Ik heb nog nooit van de term aanschuifbare poef gehoord, maar kan mij er iets bij voorstellen. Lekker om te relaxen!

 7. 25 maart 2018 / 18:31

  Wat leuk om te zien! Je werkplek ziet er erg leuk uit. Heel cliché, maar mijn favoriete plek in huis is mijn bed. Ook spendeer ik graag tijd in mijn make-up kamertje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.