Keune Care Color Brillianz shampoo & conditioning spray

keune-care-color-brillianz-shampoo-en-conditioning-spray-review-2

Sinds ik mijn haar in rood- en violettinten heb gekleurd, vind ik het erg belangrijk om deze kleur zo lang mogelijk vast te houden. Zo verloor ik in de eerste paar weken ontzettend veel kleur uit mijn haar en zag ik alles in het doucheputje verdwijnen. Dat is natuurlijk doodzonde en ben sindsdien behoorlijk wat producten aan het testen om zo lang mogelijk van deze kleur te kunnen genieten. Dit keer is het de beurt aan de Keune Care Color Brillianz shampoo en conditioning spray!

keune-care-color-brillianz-shampoo-en-conditioning-spray-review-1

Keune

De shampoo en conditioner die ik test zijn van Keune. Dit is voor mij een echt kappersmerk. Ik ken het nog van vroeger toen mijn beppe (Friese oma) hier haarschuim en -spray van gebruikte. Heerlijk spul was het toen al en ik gebruikte af en toe wel eens haar spulletjes.

Nu ik ‘groot’ ben, is het een merk die mij altijd een gevoel van kwaliteit geeft. Aflevert waar het voor staat en prachtige verpakkingen heeft. Ik hou van de strakke en cleane verpakkingen!

De Care Color Brillianz lijn is speciaal gemaakt voor gekleurd haar en laat ik daar nu de perfecte proefpersoon voor zijn!

keune-care-color-brillianz-shampoo-review-1

Keune Care Color Brillianz shampoo – €20,50 (300 ml)

Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. Het bevat een Color Sealing Complex die er voor zorgt dat je kleur helder en langer houdbaar is. Klinkt goed!

Laat ik er mee beginnen dat ik de geur helemaal fantastisch vind. Hij is lekker fris en precies zoals ik een shampoo graag heb qua geur. Ik geniet er van als ik de shampoo op mijn natte haar verdeel en de geur zich door de douche verspreidt. Mijn haar voelt na het uitspoelen een stuk voller aan, dat vind ik echt opvallend na het gebruik. Verder kan ik er nog niet zo heel veel over zeggen omdat ik een shampoo altijd in combinatie met een conditioner gebruik en dat ga ik nú dus doen! Dan is het effect natuurlijk pas echt goed te merken.

keune-care-color-conditioning-spray-review-1

Keune Care Color Brillianz conditioning spray – €21,50 (140 ml)

Deze verzorgende, leave-in spray is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. Het Color Sealing Complex zorgt voor maximale kleurbescherming en beschermt het haar tegelijkertijd tegen schadelijke UVA- en UVB-straling. De intensief verzorgende ingrediënten maken de lokken zacht en glanzend.

En laat ik je zeggen; bovenstaande beschrijving is precies wat deze conditioning spray is. Het is een conditioner in een spuitflacon en breng je pas aan nadat je je haar hebt gewassen hebt en onder de douchekop vandaan bent gestapt. Het is even gek, want je haar voelt nog niet zo glad zoals het normaal zou voelen, maar het werkt wel. Er wordt geadviseerd om je haar royaal in te spuiten met deze spray en dat heb ik gedaan. Ik was in het begin nogal huiverig; want zou ik niet met enorm vet haar opgescheept zitten?

Gelukkig hoefde ik me geen zorgen te maken en was mijn haar zacht, volumineus en goed verzorgd nadat het opgedroogd was. Daarnaast verloor ik geen enkele kleur meer onder de douchekop, dus missie geslaagd!

keune-care-color-brillianz-shampoo-en-conditioning-spray-review-swatch

Links zie je de witte conditioning spray en rechts de glinsterende, zilverachtige shampoo.

Ik vind de Keune Care Color Brillianz producten heerlijk en fijn om te gebruiken. Ik heb het idee dat ze mijn kleur echt vasthouden, want het water kleurt niet meer rood nadat ik mijn haar gewassen heb. Het is even wennen om naderhand je haar in te sprayen met de conditioning spray, maar dat is verder geen probleem.

De Keune Care Color Brillianz shampoo kost €20,50 voor 300 ml en de conditioning spray is €21,50 vor 140 ml. Deze producten zijn onder andere te koop bij de Keune kapsalons en huidenhaaronline.nl.

Wat is jouw favoriete merk shampoo en conditioner voor gekleurd haar?

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door een merk of bedrijf.

4 Reacties

 1. 28 november 2016 / 08:45

  Ik lees steeds meer over Keune, maar zelf heb ik nog geen ervaring met het merk. Fijn dat je enthousiast bent! Ik ben nu ontzettend benieuwd geworden naar de Keune Care Color Brillianz conditioning spray.

 2. 28 november 2016 / 09:32

  Oeh klinkt heel erg goed. Ik heb eigenlijk nog nooit een shampoo van Keune geprobeerd.

 3. 28 november 2016 / 09:46

  Is zo fijn merk, ik er nog zo product van staan ik vind ze wel duur maar een goed product mag wel wat kosten toch. Je heb een review geschreven over het product.

 4. 28 november 2016 / 15:56

  wat heb je een fijne review geschreven het is inderdaad een top merk <3
  fijne week nog verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.