Khroma Beauty by Kourtney, Kim en Khloe Kardashion

Bijna is het zo ver. De Kardashions brengen een drop dead gorgeous make-up collectie uit waar wij Nederlanders binnenkort van kunnen genieten! Kijk je mee naar een paar sneak peak foto’s ?

Kim, Khloe en Kourtney Kardashion

De drie zusjes Kourtney, Kim en Khloe Kardashion staan bekend om hun prachtige make-up looks en fashionable kledingstijl. Sla een blad open en de meiden staan erin! Ze verwierven bekendheid door hun realitysoap Keeping up with the Kardashions en zijn sindsdien de best betaalde realitysterren ooit. Zusje Kim verdiende met haar deelname aan de serie dan ook 6 miljoen dollar!

Natuurlijk hebben ze prachtige koppies, maar daar gaat behoorlijk wat visagie- en stylinguurtjes in zitten. Vergeet niet dat ze per dag zo’n 1,5 uur in de stoel zitten om er zo prachtig en flawless uit te kunnen zien!

Gelukkig hebben ze ook aan ons gedacht en kunnen wij straks genieten van een paar ongelooflijk mooie producten uit hun collectie. De zusje hebben hun  namen verenigd in het beautymerk Khroma en ze brengen een aantal oogschaduwpalletten, nepwimpers en lipproducten uit. In Amerika zijn er al een aantal producten te koop en ik heb wat foto’s kunnen vinden van de lijn. Laten we kijken!

 Kim Kardashion

Khroma Kim’s Kardazzle Face Palette

Khloe Kardashion

Khroma Khloe’s Kardazzle Face Palette

Kourtney Kardashion

Khroma Kourtney’s Kardazzle Face Palette

In Amerika ligt het al in de schappen!

Diverse kunstwimpers

Prachtige lippotloden en lipglosses!

Je begrijpt het misschien al, ik ben fan! Wat een prachtige kleuren en finishes. Van deze collectie ga ik zeker wat bestellen. Als het goed is, zijn de producten vanaf begin december te koop via een online webshop. Zodra ik meer weet hou ik je zeker op de hoogte!

Wat vind je van de producten die de Kardashions uitbrengen? Ga je iets kopen van de deze collectie?

Bron foto’s: 

 • http://www.musingsofamuse.com 
 • http://www.fashionbombdaily.com

4 Reacties

 1. Lisa
  27 november 2012 / 16:07

  Leuk he je eigen blog had er een paar maanden geleden ook een maar ben gestopt kostte teveel tijd. Veel succes! voor vragen mail me ff

  • 27 november 2012 / 17:01

   Ja het is echt superleuk! Bedankt, ik ga m’n best doen 🙂 Jammer dat je bent gestopt, wat voor blog had je? Mocht ik vragen hebben dan laat ik je het weten, dankje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.