Review: MAC Guilty Passions Lavish Rose lipgloss kit

5

Het is Santa’s beautyweek bij Beautydagboek en daarom heb ik weer een leuke tip voor een kerstcadeau! Dit is de laatste kerstcadeau tip van de week. Hopelijk heb je ideetjes op kunnen doen voor onder de kerstboom!

Duizelen de speciaal uitgebrachte kerstcollecties je al om de oren? Maar wil je je toch laten verleiden door al die glitter en glamour? Dan heb ik hier een hele mooie collectie voor je! Vandaag laat ik je een lipgloss kit zien uit de Guilty Passions collectie van MAC, namelijk de Lavish Rose lipgloss kit.

1

De Lavish Rose lipgloss set komt in een geweldig leuke verpakking! Het is een rond doosje, met een plastic strik bovenop. Erg leuk om te bewaren en als sieradenkistje te gebruiken.

2

Als je de deksel eraf haalt, dan komen de glanzende glossjes je tegemoet. Stuk voor stuk zitten ze goed vast geklikt in de plastic huls.

3

Een leuk detail: als je de lipglossjes omdraait, zie je schattige strikjes op de huls zitten!

4

Van boven naar beneden: Demure (dazzleglass creme), Going Casuel (cremesheen glass), Boys Go Crazy (dazzleglass) en Colour Saturation (cremesheen glass).

5

Nog een foto van deze beauties!

6

En nog een!

7

De swatches! Dit is de kleur Demure (dazzleglass creme). Het is een hele lichtroze gloss, met kleine shimmertjes erin.

11

Deze lipgloss heeft geen applicator zoals gewoonlijk, maar een kwastje! Eerlijk gezegd vind ik dit niet de prettigste manier van aanbrengen. Je moet toch een paar keer strijken voordat je lippen goed bedekt zijn.

16

Zoals je kunt zien, is de lipgloss vrij transparant op mijn lippen. Hij maakt ze wel iets zachter van kleur, maar doet ook eventuele velletjes accentueren. Goed scrubben van tevoren dus!

8

Going Casuel (cremesheen glass) is een milky roze kleur en heeft verder geen glitters of shimmers. Erg creamy en dat bevalt me wel.

12

Ah! Gelukkig heeft Going Casuel wèl een applicator!

17

Door de close-ups lijken de velletjes erg aanwezig, maar van een afstandje zie je ze niet. Ook lijkt de kleur zich moeilijk te verdelen, maar ook dit is dan niet te zien. Deze kleur is een van mijn favorieten!

9

Boys Go Crazy (dazzleglass) is een gloss vol met glitters! En in een hele aparte, donkerpaarse kleur. Ik wist niet zo goed wat ik van deze kleur moest verwachten, hij ziet er toch een beetje donker uit en meestal vind ik dat niet zo bij mijn huidskleur passen.

13

Hmm..deze heeft weer zo’n apart kwastje. Dat moeten ze toch eens anders doen! Applicators are the best :).

19

Op mijn lippen pakt hij ook vrij donker uit, maar ik vind hem niet zo verkeerd als ik had gedacht. Niet mijn eerste keus, maar wel mooi voor een avondje uit! En hij sprankelt als geen ander!

10

En als laatste de kleur Colour Saturation (cremesheen glass). Een bessenrode lipgloss en hij ziet er prachtig uit! Omdat deze kleur in het setje zat, was ik verkocht! Wauw!

14

Jippie, een applicator!

18

Prachtig vind ik de kleur! Hij is in het echt nog iets donkerder en dekt erg goed. Dit is zijn definitely mijn kerstlippies!

15

Allemaal op een rijtje (van links naar rechts): Going Casuel, Demure, Boys Go Crazy en Colour Saturation.

2

Al met al vind ik het een heel mooi setje met vier prachtige lipglossjes! Mijn favorieten zijn Going Casuel en Colour Saturation. De lipgloss in de set is iets kleiner dan een gewoon formaat lipgloss van MAC (ongeveer 3/4 van een normaal formaat). De MAC Lavish Rose lipgloss set kost €33,- en dat vind ik een hele goede prijs voor 4 lipglossjes!

Wat is jouw favoriete kleur uit de set?

7 Reacties

 1. 23 december 2012 / 16:29

  Wat een prachtige unieke set om te zien, zeker een leuk kerstcadeau! Ik vind de Boys Go Crazy echt geweldig, die dazzleglass is zo.. apart! Heel mysterieus om te zien, de naam komt mij heel bekend voor. De glitters daarin zijn ook WAUW!

 2. 24 december 2012 / 14:26

  Wauw! Vooral Colour Saturation is echt mooi! Kun je dit setje in alle MAC stores krijgen? .x

  • 24 december 2012 / 15:20

   Als het goed is wel! Ik weet dat je hem sowieso bij de webshop (www.maccosmetics.nl) van Mac kunt krijgen. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.