MAC Magic of the Night Shaft of Gold skinfinish & All fired up lipstick

MAC Magic of the night Shaft of gold MSF All fired up lipstick review 2

Een paar weken terug schreef ik al over de MAC Magic of the night limited edition collectie die eraan zat te komen. Eentje waarvan ik héél enthousiast werd. En daar is hij dan! Vanaf aanstaande zaterdag 7 november kun je de collectie kopen bij alle MAC verkooppunten. Vandaag kun je alvast mee kijken naar de Extra Dimension Skinfinish in Shaft of Gold en de Retro matte lipstick in All fired up!

MAC Magic of the night Shaft of gold MSF All fired up lipstick review 1

MAC Magic of the night

Deze collectie is weer eens wat anders dan anders. Ik vind dit echt een prachtige collectie waarbij de verpakkingen andere kleurtjes en finishes hebben waar je hartje sneller van gaat kloppen. In dit artikel kun je zien wat er allemaal in deze collectie ziet en de twee producten die ik review zijn echt mijn favorieten! Het mooie aan de Magic of the night collectie vind ik dat er gekozen is voor nachtblauwe en diepe paarse kleuren. Ik krijg er helemaal een kerstgevoel van!

MAC Magic of the night Shaft of gold Extra dimension skinfinish review 1

MAC Magic of the night Shaft of gold MSF review 1

MAC Extra Dimension Skinfinish Shaft of Gold – €34,50

De Extra Dimension Skinfinish belooft je huid een prachtige glans te geven. Het is een vloeibare-poeder highlighter met prisma-effect en is ontworpen om je gelaatstrekken te accentueren en te highlighten voor een stralende en perfecte finish. De crèmeformule blijft tot 10 uur lang zitten en de speciale verpakking heeft prachtige metallic kleuren.

Er zijn twee kleurvarainten te koop; een lichtgouden kleur en een bronzen, peachy tint. De laatstgenoemde heb ik zelf en dat is Shaft of Gold.

MAC Magic of the night Shaft of gold Extra dimension skinfinish review 2

Kijk dat printje, hoe mooi! Natuurlijk vervaagt dit naarmate je het product gebruikt, maar het idee is leuk. Officieel wordt er de suggestie gegeven om deze skinfinish als highlighter te gebruiken, maar voor mijn huidstint vind ik hem daar wat te donker voor. Ik gebruik hem dus gewoon als blush! Dat was ook mijn doel en ik vind hem prachtig!

MAC Magic of the night Shaft of gold Extra dimension skinfinish review 4

De formule lijkt eerder op een vaste crème, want het is duidelijk geen poeder. Toch kun je hem gewoon met je kwast aanbrengen en geeft hij een heel natuurlijk, niet-poederig effect op je gezicht. Een mooie glans met een kleurtje!

MAC Magic of the night Shaft of gold Extra dimension skinfinish review 3

MAC Magic of the night Shaft of gold MSF All fired up lipstick review swatch 1

MAC Magic of the night Shaft of gold MSF All fired up lipstick review 4

Hier draag ik alleen foundation en oogmake-up. Ook een beetje bleke lipjes helaas doordat ik er foundation op heb gedaan zodat je zometeen de lipstick kunt zien.

MAC Magic of the night Shaft of gold MSF All fired up lipstick review 5

Hier draag ik de Extra Dimension Skinfinish op mijn wangen. Je ziet duidelijk dat er een perzikkleurtje doorheen zit. Subtiel en zacht, maar absoluut goed te zien. Hij brengt zo ontzettend makkelijk aan en je hoeft ook niet hard te deppen met je kwast. Ahh…ik hou van deze finish!

MAC Magic of the night All fired up lipstick review 2

MAC Magic of the night All fired up lipstick review 1

MAC Retro matte lipstick All fired up – €21,-

Ook deze lipstick heeft weer zo’n mooie metallic verpakking. Ditmaal in het paars en het staat zo mysterieus en nachtelijk. Love it! Ik heb nog niet eerder een speciale limited edition verpakking in mijn eigen collectie zitten van MAC en ik vind het super. Prachtig om dit pareltje tussen mijn andere lipsticks te zetten!

MAC Magic of the night All fired up lipstick review 3 MAC Magic of the night All fired up lipstick review 4

All fired up heeft een retro matte finish waardoor je lipstick een behoorlijk mat effect zal hebben. Laat ik daar nu net van houden! Deze kleur wordt omschreven als fel mat fuchsia. Dat klopt behoorlijk, maar ik vind hem zelf beter als een rode lipstick met een fuchsia tintje, haha.  MAC Magic of the night All fired up lipstick review 5 MAC Magic of the night All fired up lipstick review swatch 2

Een mooie matte finish zoals je kunt zien.

MAC Magic of the night Shaft of gold MSF All fired up lipstick review 6

All fired up op mijn lippen en Shaft of Gold als blush op mijn wangen. MAC Magic of the night Shaft of gold MSF All fired up lipstick review 7

Conclusie

Ik ben heel tevreden over de All fired up retro matte lipstick en de Extra dimension skinfinsh in Shaft of Gold. Het zijn kleuren die precies bij mijn huidskleur passen, maar ook bij iets lichtere of donkere vrouwen zal staan. De Extra dimension skinfinish heet een prachtige glans en perzikkleurig tintje. Hij geeft mijn gezicht net de warmte die het nodig heeft. Daarnaast geef All fired up mij wat meer pit en heb je haast geen oogmake-up nodig om er fris uit te zien. Hij brengt ook nog eens prettig aan en ik vind de finish erg mooi! Twee hele fijne producten!

De MAC Magic of the night collectie is nu al online te koop, maar er zijn al veel producten van uitverkocht. Wil je zeker zijn dat je gaat slagen, loop dan aanstaande zaterdag 7 november even langs een MAC verkooppunt/counter. Hij ligt dan in de winkels!

Heb jij al iets gekocht uit de MAC Magic of the night collectie? Of ga je dat nog doen?

handwritten-liefs-liset

20 Reacties

 1. 5 november 2015 / 07:01

  wat een prachtige producten! met prachtige verpakkingen:) die lipstick staat je super!

 2. 5 november 2015 / 07:15

  Wat een prachtige kleurtjes zeg, zowel de bronzer als de lipstick! Grappig dat die bronzer een beetje tussen poeder en creme in zit, ik word wel heeuul benieuwd nu 😀 En die lipstick staat je ook prachtig!

 3. 5 november 2015 / 08:56

  Wauw,wauw en nog eens wauw. Wat heeft MAC weer een prachtige collectie neergezet. Alleen de verpakkingen zijn al onwijs mooi. De lipstick en Shaft of Gold staan je heel mooi en feestelijk, perfect voor de kerstdagen <3

 4. 5 november 2015 / 10:36

  Het klinkt fijn dat De Extra Dimension Skinfinish een heel natuurlijke look geeft, niet-poederig effect op je gezicht en het printje is zeker mooi. Dat je tevreden bent met alle twee de producten, lijkt me logisch, ze zijn ook prachtig op jouw gezicht. Al heb ik iets meer voorkeur voor De Extra Dimension Skinfinish dat je als blush gebruikt.

 5. 5 november 2015 / 11:37

  Wat een ontzettend mooie collectie zeg. Die lipstick staat je onwijs goed!

 6. 5 november 2015 / 13:37

  Wat een prachtige kleuren. Ben toch bank dat Shaft of Gold te warm gaat zijn voor mijn huid, waardoor hij oranje uitslaat. De lipstick vind ik echt ongelofelijk tof!

 7. 18 december 2015 / 20:01

  Ik heb vandaag de lipstick gekocht! Zeker de prijs waard. Ik wist niet welke ik moest kopen en toen zag ik deze staan! Hij is zo mooi! Nu ik hem zelf heb en dit lees, klopt je review helemaal! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.