Make-up Studio eye primer

 

Make-up Studieo eye primer review 3

Een compactpoeder? Of is het een concealer? Nee hoor, dit is toch echt een oogschaduwprimer! Ik was dan ook erg verrast toen ik de Make-up Studio eye primer onder ogen kreeg. Ik ben gewend aan een vloeibare oogschaduwbasis zoals die van Too Faced, maar deze vaste vorm in een doosje had mijn nieuwsgierigheid gewekt. Zou het goed werken?

Make-up Studieo eye primer review 1

Wat is een eye primer?

Een eye primer, oftewel een oogschaduwbasis, is een goedje die je oogschaduw een stuk langer en intenser op je oogleden laat zitten. Net zoals je de muren van je kamer eerst in de grondverf zet voordat je er met een mooie kleur overheen gaat, zo zit het ook met oogschaduwbasis. Als dit goed zijn werk doet, is het resultaat op je ogen een stuk mooier, beter gepigmenteerd en het blijft langer zitten. Een heel belangrijk product in je make-uproutine dus!

Make-up Studio eye primer

De Make-up Studio eye primer is een lichtgekleurde primer die een basis vormt voor je oogmake-up. Het aanbrengen van oogschaduw wordt eenvoudiger en kleuren blijven nog langer op hun plaats. Daarnaast bevat het product vitamine E, die voor een anti-verouderend effect zorgt. Jippie, twee vliegen in een klap!

Make-up Studieo eye primer review 5

De verpakking

Het doosje is mat, zwart van kleur en heeft een vierkante vorm. Het deksel heeft een doorzichtige uitsparing zodat je direct kunt zien wat voor kleur en product er in het doosje zit. De eye primer zit in een zwarte verpakking die er luxe uitziet. Totally my cup of tea!
Make-up Studieo eye primer review 2

De ingrediënten.

Make-up Studieo eye primer review 7

Make-up Studieo eye primer review 4

De eye primer heeft een vaste vorm, wat ik absoluut niet gewend ben. Maar dat hoeft zeker niet te betekenen dat het niet goed werkt! De kleur is rozig, maar heeft ook een beige toon. Hij is dus geschikt voor huidtypes met een roze en een gele ondertoon.
Make-up Studieo eye primer review swatch 6

De textuur

Maar dan het product! Als ik met mijn vinger in het doosje ga, dan draai ik mijn vingertop lichtjes in het rond en komt er product vanaf. De kleur is haast identiek aan mijn huidskleur, dus het kan zijn dat je hem niet zo heel goed ziet. Op mijn oogleden geeft het een mooi, egaal effect, wat ervoor zorgt dat rode vlekjes of oneffenheden volledig gecamoufleerd worden. Ideaal! De textuur is iets plakkerig en stroef en dat is in dit geval zeker een pluspunt! Ik merk dat de oogschaduw hierdoor erg goed p(l)akt op je oogleden en super tot zijn recht komt. De oogschaduw brengt makkelijk aan en blenden gaat prima!

Make-up Studieo eye primer review swatch 8

Links zie je een goudkleurige oogschaduw zonder de eye primer en rechts zie je wat het effect van de oogschaduw is als je er de Make-up Studio eye primer onderaan brengt. Wat een verschil niet? De kleur wordt een stuk feller!Make-up Studio eye primer Collage

Conclusie

En een ooglook met de eye primer kon natuurlijk niet ontbreken! De Make-up Studio eye primer heeft een vaste vorm en is rozig/beige van kleur. Dit maakt hem ideaal inzetbaar voor huidjes met verschillende ondertonen. De textuur is ietsjes plakkerig en stroef, maar dat is juist een positief punt! Ik merk dat je oogschaduw hierdoor belachelijk goed blijft zitten en de kleuren veel intenser naar voren komen. Move over Too Faced Shadow insurence, ik heb nu de Make-up Studio eye primer. I’m not gonna leave you! Dit is by far de beste oogschaduwbasis die ik ooit gebruikt heb.

De Make-up Studio eye primer kost €12,90 en is vanaf 1 januari 2014 onder andere te koop in hun eigen winkel aan de Heiligeweg en bij Backstage aan de Rozengracht in Amsterdam. Je kunt het ook online bestellen in de webshop van Make-up Studio en TheMakeupSpot.

Wat is jouw favoriete oogschaduwbasis? 

Handwritten dislaimer groot liefs liset

23 Reacties

 1. 2 januari 2015 / 07:09

  Klinkt als een goed product! Heb zelf van dit merk nog niets geprobeerd misschien toch maar eens doen x

 2. 2 januari 2015 / 09:35

  Mooie elegante verpakking! En zo te lezen werkt het product ook goed. Ik kan echt niet zonder een eye primer/oogschaduw basis. Je make-up blijft er vaak zoveel mooier en langer door zitten!

 3. 2 januari 2015 / 10:31

  Klinkt heel erg goed.Gaat het blenden van de kleuren niet stroef?

  • 2 januari 2015 / 10:38

   Nee helemaal niet, het gaat juist heel soepel! Ik heb verschillende eye primers geprobeerd, maar dit is eentje die er met kop en schouders bovenuit steekt. Je oogschaduw is nog nooit zo mooi geweest :).

 4. 2 januari 2015 / 11:45

  Wat fijn en zo handig dat door het gebruik hiervan de oogschaduw veel beter mooi blijft!
  Het is een mooi doosje.
  De kleur ziet er goed uit 😉

 5. 2 januari 2015 / 12:31

  Ik gebruik helemaal niet vaak een oogschaduwbasis of primer, dat moet ik echt vaker doen, want je make-up blijft er natuurlijk veel beter op zitten. Deze klinkt wel heel erg goed!

 6. andjenaprins
  2 januari 2015 / 15:25

  Oh, ik ben verkocht! Wil deze heel graag hebben, ben al tijden op zoek naar een betaalbare goede primer!

  Groetjes
  Andjena

 7. 2 januari 2015 / 18:01

  Klinkt erg goed! Mooie foto’s heb je ook gemaakt

 8. 2 januari 2015 / 21:20

  welke a,dere producten heb je nog aan? want de blush en de lipstick vind ik prachtig! staat je heel mooi! 🙂

  • 2 januari 2015 / 21:35

   De blush is van Max&More (Action) in de kleur Brown. Hij kost maar €0,89! Ik draag op mijn lippen de Hema Pretty lips lipgloss spf 15 in de kleur Velvet Mauve (lichtpaarse, glanzende huls). Volgens mij is die ook erg budget :).

 9. 2 januari 2015 / 21:26

  Wauw je ziet echt goed verschil zeg! Ik vind Makeup Studio echt een super fijn merk. Deze wil ik dus zeker proberen! XOXO

 10. 2 januari 2015 / 21:38

  Wat klink je positief! Mijn favoriet is de Review Urban Decay Primer Potion oogschaduwbasis maar die is natuurlijk moeilijk verkrijgbaar. Ik ga deze zeker overwegen als mijn Urban Decay op is!

 11. 2 januari 2015 / 21:49

  Wat super fijn dat die zo goed is! Doet me heel erg denken aan mijn Dior oogschaduwbasis die ook stroef is, maar wel prima werkt 🙂

 12. laviesagista
  3 januari 2015 / 10:34

  Ziet er fijn uit! Ik gebruik zelf de laatste tijd vaak concealer in plaats van oogschaduwbasis, en dat werkt eigenlijk ook prima. Zelf ben ik al jaren fan van de oogschaduwbasis van Too Faced, maar ik merk dat er steeds meer merken uitkomen met goede varianten.

 13. 3 januari 2015 / 21:16

  Ik voel me nu best dom, maar ik wist niet eens dat eye primers bestonden, en ik gebruik toch wel al een aantal jaar make up haha. oeps, weer wat geleerd..
  liefs, Germaine

  • 4 januari 2015 / 20:33

   Dat geeft toch helemaal niets! :). Haha, ik wist het een paar jaar geleden ook niet hoor. Maar als je steeds meer erbij leert, dan kom je een boel te weten. Eye primers zijn heel handig om je oogschaduw lang te laten zitten en intenser te maken.

 14. 8 januari 2015 / 20:41

  Wauw deze ziet er goed uit, ik gebruik altijd de prime and fine van Catrice, maar deze is uit het assortiment. Misschien is dit een goede vervanging! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.