Media | Ik sta deze week in de Vriendin!

Natuurlijk wist ik het zelf al een tijdje, maar deze week sta ik in het tijdschrift Vriendin! Ik vind het zo ontzettend leuk en omdat het vandaag de laatste dag is dat je hem nog in de winkels vindt, wil ik het toch nog even met je delen. In deze Vriendin geef ik namelijk tips om je eigen blog te starten in 5 stappen!

Tips om je eigen blog te starten in 5 stappen

In december kreeg ik een mailtje van een redacteur van Vriendin. Of ik het leuk zou vinden om mee te werken aan een artikel over bloggen? Ehm..daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken, natuurlijk wilde ik dat!

Ze vroeg mij of ik tips kon geven hoe je een blog start en wat er allemaal bij komt kijken. Zoals waar je over wilt bloggen, hoe je een blog aanmaakt, hoe je als blogger wordt opgemerkt en hoe je er geld mee kunt verdienen. Ik had een hoop te vertellen dus ik leverde heel wat tekst bij haar in. Dat werd nog allemaal nagekeken en er is altijd een kans dat er aanpassingen gedaan worden.

Maar toen viel de Vriendin vorige week bij mij door de bus!

Resultaat + extra nieuwtje!

Ik ben enorm blij met het resultaat! Het ziet er prachtig vormgegeven uit en veel van mijn tips/informatie zijn opgenomen in het artikel. Ik vond het enorm leuk om voor dit artikel samen te werken met Vriendin.

En een extra nieuwtje: over een week sta ik weer in de Vriendin. Nu met een paar fijne en leuke haartips! Zodra hij te koop is, zal ik even een seintje geven op Instagram.

Om nu weer in een tijdschrift te staan, vind ik heel bijzonder. Zo’n twee jaar terug stond ik ook al in het Beautyboek van de Cosmogirl als één van de favoriete beauty influencers en ik hoop dit veel vaker te mogen doen!

Vandaag is de Vriendin nr 06 nog te koop bij de boekhandel en supermarkten, maar als het goed is komt er morgen weer een nieuw exemplaar uit, dus mocht je mijn tips over bloggen nog willen lezen, dan moet je er snel bij zijn!

Liefs Liset

10 Reacties

 1. Frederique
  13 februari 2019 / 00:16

  Altijd leuk! En tof dat je er al zo snel weer in komt 🙂

 2. 13 februari 2019 / 07:08

  Leuk zeg! Gefeliciteerd met het artikel. Toch bijzonder altijd als je in de geschreven media genoemd wordt : )

 3. 14 februari 2019 / 10:44

  Heel leuk artikel, zou ik zelf ook super fijn vinden! En je lijkt me ook heel heel nuttig artikel geschreven te hebben! Proficiat!

 4. Juliette - Strongbody.nl
  14 februari 2019 / 13:16

  Wat ontzettend leuk! En het ziet er goed uit. Lijkt me leuk om ook een keer in een magazine te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.