Mega review van de L.O.V. Sparkle More! collectie

L.O.V. Sparkle More! collectie

De L.O.V. Sparkle More! collectie is een echte blikvanger. De glitters en glansjes springen direct in het oog en het is een schitterende collectie die jou van de nodige glow en sparkle voorziet. Koele kleuren die goed passen bij de ijzige kou! Ik werd nieuwsgierig en waande me in een wereld vol met holografische glitters.

L.O.V. Sparkle More! collectie

L.O.V. Sparkle More! collectie

Heb je zin in een glowy gezicht? Eentje die er gezond uitziet en ook nog eens de hele dag perfect blijft zitten? Dan zit je met deze collectie goed. Er zitten zes producten in die onder andere een holografische glans en een glowy huid geven en je laten stralen van top tot teen. Maar gelukkig nooit over de top, want deze producten kun je prima overdag dragen!

L.O.V. Sparkle More! collectie review

LOVillusion Holographic Eyeliner & Topcoat waterproof

LOVillusion Holographic Eyeliner & Topcoat waterproof – €8,99

Deze transparante eyeliner bevat kleine glitterpigmenten met iriserende accenten. Ze veranderen steeds van kleur als je ze beweegt, wat een prachtig effect geeft!

De eyeliner is makkelijk aan te brengen, zeker ook omdat hij natuurlijk geen kleur bevat, maar alleen mooie glitterpigmenten. Is de eyeliner eenmaal opgedroogd, dan blijft hij ook de hele dag zitten.

LOVillusion Holographic Eyeliner & Topcoat waterproof

Ik vind hem zo ontzettend mooi! Hij is het mooiste vind ik als je een dun lijntje op je wimperrand aanbrengt zodat je ogen stralen.

IllusionEYES 24H Volume & Length False Lash Effect Mascara IllusionEYES 24H Volume & Length False Lash Effect Mascara

IllusionEYES 24H Volume & Length False Lash Effect Mascara – €10,99

Deze mascara ziet er snel en flashy uit! Hij zorgt er in twee laagjes voor dat je een liftend effect krijgt. Je wimpers blijven dus mooi omhoog staan!

Een minpuntje vind ik de lengte van de aanbrenghuls. Hij is vrij kort, waardoor je nogal dicht met je hand op je ogen zit. De werking van de mascara is verder prima, je krijgt mooie, gesepareerde wimpers die gekruld omhoog staan.

IllusionEYES 24H Volume & Length False Lash Effect Mascara

Hierboven draag ik een lijntje boven op mijn wimperrand met de holografische eyeliner (zie je die mooie glittertjes? Subtiel, maar doeltreffend!) en op mijn wimpers draag ik de IllusionEYES 24H Volume & Length False Lash Effect Mascara.

Ik ben heel tevreden met het effect!

LOVillusion Holographic Highlighter palette LOVillusion Holographic Highlighter palette

LOVillusion Holographic Highlighter palette – €14,99

Nou, dit is wel echt het pareltje van de collectie hoor! Ik kan gelijk wel verklappen dat ik deze graag gebruik. het palet bevat drie zachte kleuren met prismatische glanseffecten. Je kunt hem voor je oogleden gebruiken, je neusbrug, maar ook je jukbeenderen. En voor dat laatste gebruik ik hem het liefste!

De kleuren zijn echt om van te smullen. Lijken ze in het doosje niet zoveel van elkaar te verschillen, op je huid komen de kleuren en glanseffecten duidelijk naar voren.

LOVillusion Holographic Highlighter palette

Nou, prachtig niet?! Van links naar rechts zie je Iridescent Pink (een lilapaarse, koele kleur), Opalescent Green (pastelgroen met holografische glans) en Peach Prism (een koele, roze kleur).

Die laatste kleur is mijn favoriet en draag ik op de volgende foto op mijn jukbeenderen.

LOVillusion Holographic Highlighter palette

Op mijn wangen draag ik een bronskleurige blush en daarboven op mijn jukbeenderen heb ik een laagje van Peach Prism aangebracht voor een glowy en tikkeltje icy effect. Het is subtiel en daardoor heel geschikt voor overdag!

Nu zie je de roze glans in het echt wel iets meer hoor, maar ik kreeg hem niet zo goed op de foto.

PERFECTitude Aura Glow Primer

PERFECTitude Aura Glow Primer review

PERFECTitude Aura Glow Primer – €14,99

Nog zo’n mooi product! Dit is de PERFECTitude Aura Glow Primer die je huid een anti-rimpel effect geeft, haar laat stralen en je make-up de hele dag laat zitten. Vooral je huid wordt er egaler van en hij voelt zeer licht aan op je huid.

Ik kan je vertellen: dit product wil je hebben! Ik heb geen last van irritaties, hij voelt niet zwaar aan (yay, geen plakkaateffect) en brengt snel en makkelijk aan. Als ik deze primer gebruik, zit mijn make-up de hele dag goed. Tot ‘s avonds laat. Echt een toppertje!

PERFECTitude Aura Glow Primer

Een bolletje van de PERFECTitude Aura Glow Primer lijkt zo op het eerste gezicht wat oranje aan te doen, maar nadat je hem uitgesmeerd hebt, is daar niets meer van over.

PERFECTitude Aura Glow Primer review

Je huid heeft dan een mooie glans en is klaar voor je foundation!

LOVinity Holographic Nail Lacquer N430 LOVinity Holographic Nail Lacquer N430 review

LOVinity Holographic Nail Lacquer N430 – €6,49

Natuurlijk hoort er in een volledige collectie ook een mooie nagellak. Deze LOVinity Holographic Nail Lacquer is roségoud van kleur, met holografische shimmers. Prachtig!

Hij brengt netjes en makkelijk aan en dekt in ongeveer twee tot drie laagjes.

LOVinity Holographic Nail Lacquer N430 LOVinity Holographic Nail Lacquer N430 review

Een mooi, ijzig effect op je nagels!

LOVlicious Caring Volume Gloss N121 LOVlicious Caring Volume Gloss N121

LOVlicious Caring Volume Gloss N121 – €5,99

Deze lipgloss ziet er toch geweldig uit in de huls? Ik vind hem zo mooi passen in deze holografische collectie!

Nu draag ik zelf niet zo heel veel nude-achtige kleuren – en dan bedoel ik dat bleekmakende nude – maar deze kleur verbaasde me. Hij heeft meer roze in zich dan ik dacht en hij geeft een erg mooi, glanzend effect aan je lippen.

LOVlicious Caring Volume Gloss N121 review LOVlicious Caring Volume Gloss N121 review

Kijk, hij is helemaal niet zo bleek/licht als ik had gedacht. Je eigen lipkleur komt er namelijk best goed doorheen, waardoor hij wat zachter en warmer oogt. Voor een brunette is dat wel fijn!

De lipgloss plakt wel een beetje, maar niet zo irritant dat je haar er steeds aan blijft hangen. Hij draagt prettig!

Conclusie

De L.O.V. Sparkle More! collectie is prachtig. Ik vind de producten stuk voor stuk kwalitatief goed. De collectie biedt veel shimmers en glans, maar dat is zo voor het najaar/winter erg toepasselijk. Ik ben eigenlijk tevreden over ieder item, maar als ik aanraders moet noemen, dan ben ik extra enthousiast over de PERFECTitude Aura Glow Primer, de LOVillusion Holographic Eyeliner & Topcoat waterproof en het LOVillusion Holographic Highlighter palette. Deze gebruik ik graag!

L.O.V. is te koop bij Etos.

Wat vind jij van deze L.O.V. Sparkle More! collectie? Heb jij al eens iets van L.O.V. gebruikt?

Liefs Liset

Deze producten zijn beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

13 Reacties

 1. 7 november 2018 / 13:39

  Als ik lees, glitters, denk ik al snel aan kinder make-Up. Het valt echter 100% mee! Het staat je prachtig!

 2. 7 november 2018 / 14:10

  wauw, wat een te gekke lijn van lov. die eyeliner vind ik echt leuk! die ga ik onthouden.

 3. 7 november 2018 / 18:31

  Ik dacht hetzelfde als Natascha, maar het staat prachtig!
  En ik ga zelfs eens naar die eye liner kijken. Lijkt me best leuk met de feestdagen.

 4. 7 november 2018 / 20:44

  Oooooh mi gosh, die glitter eyeliner. Kun je die even teleporteren naar mijn stash? Dank je wel.?
  Dat highlighter palette is ook mega mooi zeg. Daar word je toch hebberig van? Die lipkleur staat je inderdaad erg goed. Vind het oprecht jammer dat L’Oreal niet dierproefvrij is, want ik zie echt wat pareltjes uit deze collectie.

  • 8 november 2018 / 14:01

   Ja, mooi he die eyeliner! Hij sprankelt echt zo mooi op je ogen. Het merk wat ik hier review is trouwens geen L’Oreal, maar L.O.V.! Gewoon dierproefvrij 🙂

 5. 7 november 2018 / 23:34

  Wauw, die eyeliner is echt schitterend! Wat een mooie producten. Je hebt er ook een heel mooie look mee gemaakt, die je zo goed staat.

 6. 8 november 2018 / 08:57

  Stuk voor stuk zijn ze een hele mooie collectie. Je bent klaar voor feestdagen

 7. 8 november 2018 / 21:15

  Die lipgloss lijkt mij wel erg mooi. Leuke review ?

 8. 10 november 2018 / 14:19

  Super tof dat de kleuren veranderen als je je hand beweegt. Ook leuk voor jongere mensen die zich willen opmaken.

 9. Tania
  10 november 2018 / 18:51

  Ik ben zo benieuwd naar het merk. Die nagellak vind ik zo mooi. Het is echt een lijn voor de feestdagen

 10. 13 november 2018 / 11:22

  Wat een prachtige producten! De holographic eyeliner is leuk voor de feestdagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.