Mijn nieuwe liefde Michael Kors Jet Set Travel Wallet

Michael Kors Jet Set Travel Wallet Silver Grey 1

Whoop whoop! Ik ben momenteel een heel gelukkige vrouw. Als ik één designermerk zou moeten noemen, dan ga ik absoluut voor Michael Kors. Ik draag mijn donkerblauwe Selma Large tas iedere dag en ben daar al drie jaar lang heel gelukkig mee (ja, ik heb een serieuze relatie met deze tas). En het leuke nieuws is dat ik een hele mooie portemonnee van dit merk in mijn collectie mag verwelkomen. Ik laat je mijn nieuwe aanwinst zien!

Michael Kors Jet Set Travel Wallet Silver Grey 2 Michael Kors Jet Set Travel Wallet Silver Grey 3

Ik wilde al zo’n twee jaar geleden een Michael Kors portemonnee aanschaffen, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik het wel heel veel geld vond voor zo’n klein stukje leer. Mijn oog viel vooral op het Jet Set Travel model omdat deze gemaakt is van stevig saffianoleer. Ik merk dat mijn Selma Large bag er namelijk nog steeds uitziet alsof ik hem gisteren heb gekocht. Kwalitatief gezien is het daarom een hele goede koop!Michael Kors Jet Set Travel Wallet Silver Grey 4 Michael Kors Jet Set Travel Wallet Silver Grey 5

Wat ik vooral zo mooi vind aan deze portemonnee is dat hij heel fris en licht van kleur is. Hij is weliswaar grijs, maar door de zilveren details, zoals de letters van het logo en de rits, wordt het een stuk koeler en zomerser dan dat je voor gouden details zou gaan. Normaal gesproken zou ik daar voor kiezen, want de andere items die ik van Michael Kors heb zijn allemaal met goudkleurige details. Toch vond ik deze combinatie wel eens verfrissend en ben ik voor deze kleuren gegaan!

Ik ben enorm blij met mijn nieuwe portemonnee en weet dat ik hier jaren plezier van ga hebben. Normaal gesproken kost hij €95,-, maar gelukkig kon ik hem met mijn shoptegoed bestellen die ik bij Winkelstraat.nl nog open had staan. Dat was wel even een ultiem verwenmomentje voor mezelf :).

Wat is jouw favoriete designermerk?

andwritten-liefs-liset” width=”560″ height=”130″ />

23 Reacties

 1. nailgloss
  30 mei 2015 / 08:23

  Wauw mooi hoor!

 2. 30 mei 2015 / 08:27

  Hij is echt super mooi! Misschien een beetje weinig ruimte voor pasjes, maar die kun je er ook los in stoppen natuurlijk. En ik vind de prijs eerlijk gezegd nog wel meevallen, had ze duurder geschat 🙂

  • 30 mei 2015 / 08:46

   Dankjewel Esther! Ik ben er ook immens blij mee :). Klopt, er zitten drie vakjes in speciaal voor pasjes, maar aan de andere zijkant zit nog een groot zijvak waar ik nog genoeg kaarten in kwijt kan zoals van die talloze spaarkaarten, haha. En er is nog een vak waar mijn telefoon in kan mocht ik dat willen. Hij lijkt op het eerste gezicht wat klein, maar schijn bedriegt, haha.

 3. 30 mei 2015 / 08:38

  Wat een super mooie portemonnee zeg! Ik vind Micheal Kors ook een onwijs mooi merk, Marc Jacobs is ook een groot favoriet. Heerlijk ook dat je nog wat shoptegoed had, dan doet de prijs net even wat minder pijn 😉

 4. 30 mei 2015 / 09:40

  Wat een prachtig exemplaar, Michael Kors is ook absoluut mijn favoriete merk!

 5. 30 mei 2015 / 10:08

  Mooie portemonnee! Mijn favoriete designer merk is toch echt wel Chanel.. wil echt nog een Chanel tas! *keep dreaming*

 6. 30 mei 2015 / 10:37

  Wat een prachtig exemplaar! Echt een schatje, en de kleur is ook heel gangbaar! Mijn wens is echt een Fred de la Bretoniere portemonnee, haha!

 7. 30 mei 2015 / 10:56

  Wat een prachtige portemonnee! Maar die prijs, auch. Never nooit niet dat ik dat ga betalen. Maar met shoptegoed is dat natuurlijk wel te doen!

 8. 30 mei 2015 / 11:33

  Hij is inderdaad heel mooi maar best prijzig voor een portemonnee. Hopelijk gaat deze ook lang mee en blijft hij net zo mooi als je tas. Ik heb er momenteel een van By LouLou en die zijn super fijn in gebruik en ook echt mooi

 9. Eline
  30 mei 2015 / 11:47

  Wat een beauty! Ik vind de tassen van Michael Kors ook echt geweldig <3

 10. 30 mei 2015 / 11:49

  Mooie kleur! Hij is inderdaad superfijn en praktisch! Ik heb zelf de roze, al bijna een half jaar en hij ziet er nog steeds als nieuw uit. ?

 11. annajirina
  30 mei 2015 / 16:15

  Oeh wauw, die is echt prachtig!

 12. 30 mei 2015 / 17:50

  Aaaaah wat een beauty heb je er bij Liset <3 Echt een pracht item waar je heel eg trots op kan zijn! Wat is Michael Kors toch een mooi en elegant merk, love it!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.