Mild je make-up verwijderen met Paula’s Choice skincare Perfect Cleansing Oil

Kieskeurig met huidverzorging ben ik altijd. Wat doet het voor mijn huid en werkt het ook echt? Daarom ben ik heel blij met een merk zoals Paula’s Choice. Dit merk kiest ervoor om producten te ontwikkelen die niet-irriterend zijn, parfumvrij en nooit op dieren zijn getest. Hoe fijn! Ik test vandaag de Paula’s Choice Perfect Cleansing Oil die net nieuw op de markt is!

Paula’s Choice skincare Perfect Cleansing Oil

Vaak zijn ‘gewone’ make-upreinigers te agressief voor mijn huid. Ik heb soms last van eczeem, heb een gevoelige huid en hij is ook nog eens erg droog. Allemaal signalen dat ik lief voor mijn huid moet zijn.

De Paula’s Choice skincare Perfect Cleansing Oil laat je make-up en andere oppervlakkige onzuiverheden ‘smelten’ zodat je huid grondig gereinigd wordt en je gezicht door de olie een lekkere hydratatie-boost geeft! Het fijne is dat de olie zacht is voor je gezicht en je huid niet uitdroogt.

Daarnaast bevat de reiniger verzachtende, plantaardige oliën die je huid zuiveren, maar ook helpen om je natuurlijke huidbarrière te herstellen en vochtverlies tegen te gaan. Er zit niet voor niets jojoba-, zonnebloem-, moerasbloem- en kokosolie in!

Gebruik

Waar Paula’s Chocie aan gedacht heeft is om het pompje en de fles met olie apart in het doosje te stoppen. Je kunt dan eerst het gesealde plastic van de flacon afhalen en daarna het pompje erin vastdraaien. Zo blijven de ingrediënten het beste bewaard, tot het moment dat je de olie ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Slim!

Je kunt de Perfect Cleansing Oil gebruiken door één of twee kleine pompjes op je handen aan te brengen en deze in te masseren op je gezicht en rondom je ogen. Ik raad aan om je handen alvast een beetje nat te maken van te voren zodat de olie wat meer een melkachtige substantie gaat worden en daardoor beter te verdelen is over je gezicht.

Daarna is het tijd om met een nat, warm washandje over je gezicht af gaan en zo alle make-up van je gezicht af te halen. Daarna is je huid helemaal gereinigd!

Resultaat

Een schoon, fris gezicht! Dat krijg je van deze Paula’s Choice skincare Perfect Cleansing Oil. Mijn huid is helemaal vrij van make-up en ik heb het idee dat dit ook grondig gedaan wordt. Er blijven geen restjes meer over en mijn huid voelt zacht aan!

Een kleine opmerking; ik heb de olie ook voor mijn ogen gebruikt, maar ik merkte dat het daar een beetje ging prikken. Misschien kreeg ik wat olie in mijn ogen en kreeg ik daarom last, maar ikzelf gebruik de Perfect Cleansing Oil niet om echt oogmake-up te verwijderen. Het advies is om het rondom je ogen te gebruiken, dus eventueel zou je daarmee wel je wenkbrauwen kunnen reinigen.

Een groot voordeel vind ik toch wel dat dit een gezichtsreiniger is die heel geschikt is voor een gevoelige en droge huid die een milde reiniger kan gebruiken en als extraatje een hydratie-boost!

De Paula’s Choice skincare Perfect Cleansing Oil is te koop voor €25,- via paulaschoice.nl.

Gebruik jij al producten van Paula’s Choice? Wat zijn je favorieten? En ben je benieuwd naar deze Perfect Cleansing Oil?

Liefs Liset

Dit product is beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

8 Reacties

  1. 10 januari 2018 / 16:39

    Deze lijkt me zo fijn! Ik ben nog op zoek naar een nieuwe reiniger op olie basis en dit lijkt me wel wat! Daarnaast gebruik ik voor mijn ogen altijd een speciaal milky product, dus dit zou wel eens een mooie combi kunnen zijn.

  2. 10 januari 2018 / 19:03

    Deze reiniger klinkt heel goed en fijn in gebruik. Ideaal dat deze cleansing oil ook wat milder is. Zelf gebruik ik meestal reinigingsmelk, maar dat is vooral omdat ik daarvan nog een grote fles had staan en die eerst op wilde maken. Daarna wil ik micellair water gaan proberen. Ben benieuwd of ik daar ook tevreden over ben!
    Romy heeft geplaatst: Zelf kaarten maken?! | Mijn 7 beste tips!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.