Minimalistische sieraden van Lucardi + Try on!

Volgens mij kan ik mijn zilverkleurige sieraden op één hand tellen, al dan niet met één vinger! Het is namelijk allemaal goud wat er blinkt in mijn sieradendoos. Yep, ik heb nu eenmaal een grote voorkeur voor gouden sieraden, ook omdat dit het beste bij mijn warme huidstint past. En dat niet alleen; ik ben ook een beetje verliefd geworden op de minimalistische sieradentrend van Lucardi!

Minimalistiche oorbellen

Om deze trend kun je niet heen geloof ik. Oorbellen in de vorm van kleine bolletjes, sterretjes, staafjes of hartjes. Noem het maar op! Zo simpel als het maar kan zijn, maar wel oprecht mooi en classy.

Links zie je de Goldplated Bar oorbellen die gemaakt zijn van echt zilver waardoor je minder kans hebt op een allergie. Sieraden van goede materialen vind ik altijd heel belangrijk, zeker als je ze iedere dag draagt!

Rechts zie je de Goldplated bol oorknopjes die heel klein zijn. Daardoor zijn ze (tenminste, dat vind ik) heel geschikt om te dragen in het tweede gaat in je oor.

Hier draag ik beide oorknopjes en ik vind ze geweldig! Ik heb jaren geen oorbellen gedragen en dacht dat mijn gaatjes inmiddels dicht waren gegroeid. Toch lukte het me (na een paar keer proberen) om ze erin te krijgen en kan ik gewoon weer oorbellen dragen!

Gouden hart hanger 9 karaat met ketting

En dan het pareltje wat ik aan jullie wil laten zien; een gouden ketting met een hartjeshanger van 9 karaat goud! Dit sieraad is misschien heel simpel, maar ik vind hem daarom ontzettend mooi. De minimalistische sieraden trend is helemaal mijn ding en ik vind het heel chique staan.

Dit is echt een ketting die ik in mijn hart sluit – haha, leuke woordspeling! – en ik jaren draagplezier van ga hebben.

Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe sieraden! De oorbellen draag ik iedere dag en vind het een mooie toevoeging aan mijn ‘gezicht’. De gouden hanger met ketting is er eentje die ik het liefste met speciale gelegenheden draag. Als ik er leuk wil uitzien, als ik een gezellige afspraak heb of uit eten ga met mijn vriend.

De sieraden zijn te koop bij Lucardi. Vooral de minimalistiche sieraden van More Stories zijn echt de moeite waard om eens tussen te kijken. Ze hebben leuke modelletjes, zijn betaalbaar (tussen de 10 en 15 euro) en gemaakt van duurzame materialen (zilver/goldplated). Echt de investering waard!

Zilveren oorbellen bol goldplated 2mm – €9,99

Zilveren oorbellen goldplated bar – €14,99

9 Karaat ketting met hart hanger – €60,-

Draag jij liever gouden of zilveren sieraden? En hou jij meer van minimalistische sieraden of juist met veel details?

 

Liefs Liset

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf.

19 Reacties

 1. 24 mei 2017 / 07:44

  Echt supermooie sieraden, vooral dat kettinkje! Ik vind zowel minimalistische als meer gedetailleerde sieraden erg mooi. En ik draag vaak goud en zilver een beetje door elkaar.
  Romy heeft geplaatst: Dit leerde ik in mijn 24e levensjaarMy Profile

  • Liset
   Auteur
   25 mei 2017 / 11:21

   Dankewel! Leuk dat je goud en zilver afwisseld. Ik zou zilver wel wat vaker mogen dragen, maar eigenlijk wil ik dan gelijk een hele set met horloge, ketting, armband en oorbellen, zodat alles matcht :). Dus daar wacht ik nog even mee.

  • Liset
   Auteur
   25 mei 2017 / 11:20

   Oh, wat tof dat je hem ook zo mooi vindt! Sieraden zijn echt prachtig om te krijgen :).

  • Liset
   Auteur
   25 mei 2017 / 11:19

   Thanks! Ben ook erg blij dat ik weer oorbellen kan dragen. Het maakt het net even wat meer ‘af’ vind ik :).

  • Liset
   Auteur
   25 mei 2017 / 11:18

   Dankjewel! Ik ben er ook erg blij mee :).

  • Liset
   Auteur
   25 mei 2017 / 11:15

   Dankje! Ik vind het ook erg mooi zulke minimalistische sieraden. Zilver zou ik wel eens wat vaker willen dragen, maar omdat ik eigenlijk zoveel goudkleurig draag, is de stap naar zilver wat groter. Ook omdat ik dus helemaal geen zilveren horloge heb en ik stiekem dan alles wil matchen. Wordt dan een dure uitgave, haha.

 2. 24 mei 2017 / 12:58

  Prachtig! Ik hou enorm van ‘aanwezige’ sieraden (zo heb ik een Bulgari-ring) maar juist ook van sierlijk en klein. Het kettinkje is prachtig en doet mij denken aan het goldplated kettinkje met een hartje wat ik onlangs ook heb gekregen. De oorbelletjes vind ik super mooi, maar die zijn waarschijnlijk te klein voor mijn ‘Indische’ grotere oorlelletjes.

  • Liset
   Auteur
   25 mei 2017 / 11:14

   Dankje! Op z’n tijd hou ik ook wel van opvallende sieraden, maar ik moet zeggen dat ik dat een paar jaar geleden meer droeg dan nu. Ik heb namelijk ook nog de YSL arty ring, die ik eigenlijk haast niet meer draag. Zonde! Merk dat ik toch vaker grijp naar simpele sieraden.

  • Liset
   Auteur
   25 mei 2017 / 11:12

   Oh, wat moet dat bijzonder zijn! Kan me voorstellen dat je die vaak draagt. Ik ben zelf ook helemaal gek op die ‘bar’ oorbellen, wilde ze al heel lang hebben en eindelijk kan ik ze dragen :).

 3. 24 mei 2017 / 20:59

  Love it! Ik houd echt enorm van minimalistische sieraden, leuk dat Lucardi ze nu ook heeft. En wat een prachtige foto’s heb je gemaakt, beauty!

  • Liset
   Auteur
   25 mei 2017 / 11:12

   Ja, echt heel tof dat Lucardi nu ook deze trendsieraden hebben. En dankje :).

 4. 28 mei 2017 / 20:24

  Ik vind vooral de ketting heel mooi! Een ketting als deze staat al een tijdje op mijn verlanglijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.