Miss Dior Eau de Parfum

IMG_1383

Miss Dior Eau de Parfum. Heeft deze heerlijke parfum nog een introductie nodig? Dit prachtige flesje en verleidelijke geur, mag zich  sinds kort tot mijn parfumcollectie rekenen. En dit is zeker de eyecatcher op mijn beautytafel! Kijk je mee naar de foto’s?

IMG_1357

Al een tijdje zat ik te azen op dit parfum, maar helaas hield de prijs me toch behoorlijk tegen. En daarnaast: het was niet alsof ik zonder parfum door het leven moest gaan, dus de nood was niet zo heel hoog. Maar toen mijn vriend en ik vorige week een weekendje weg waren, kreeg ik hem cadeau! Wat was ik blij! Hij had geen beter cadeau kunnen uitkiezen. Op naar de foto’s!

IMG_1375Miss Dior Eau de Parfum komt in een classy, lichtroze doosje. De zilveren omlijning maakt het echt tot een chique verpakking. Ik kreeg gelijk zin om hem open te maken.

IMG_1383

Tadaah! Daar is hij dan. Ziet er hij niet uit om op te vreten? Het is een schattig, maar ook een vrouwelijk flesje. Vooral door het zilveren strikje ben ik erg gecharmeerd. Ik ben een sucker voor strikjes. Het parfum zelf heeft een beetje een licht oranje kleur, die je niet terugziet op je kleding.

IMG_1385

Nu ben je vast nieuwsgierig geworden naar de geurnoten! De topnoten die je ruikt zijn mandarijn, bloedsinaasappel en bergamot. In het hart ruik je o.a. jasmijn, damescenaroos en oranjebloesem en in de basisnoten komen patchoeli, vetiver en sandelhout naar voren.

IMG_1389

Zelf vind ik dat je de mandarijn en bloedsinaasappel in het begin goed ruikt. Daarna begin je meer de jasmijn te ruiken en als laatste komt de zwaarder geur wat naar voren in de vorm van sandelhout.
IMG_1396

Aan de bovenkant van de dop zie je het luxueuze Christian Dior logo.
IMG_1400

Het logo komt ook op de verstuiver terug als je het dopje eraf haalt. Er is tot in de details aan de afwerking gedacht. Dat geeft me echt een luxe en chique gevoel als ik het parfum zie en opspuit!

IMG_1389

Miss Dior Eau de Parfum vind ik heerlijk fruitig met een soort zwaardere twist die zich later pas laat ruiken. Daarnaast blijft hij ook nog eens heel goed hangen, twee spuitjes aan het begin van de dag is voldoende! Ik denk dat het voor veel vrouwen een gewilde geur is en zeker het besnuffelen waard!

Miss Dior eau de parfum 30 ml is te koop voor €57,15 en o.a. te koop bij Douglas, Sephora en Ici Paris XL.

Heb jij Miss Dior eau de Parfum al eens geroken? Wat vind je ervan? 

17 Reacties

 1. 27 januari 2013 / 09:50

  Klinkt echt zo goed en hij ziet er inderdaad schattig én vrouwelijk uit!

 2. 27 januari 2013 / 09:51

  Wat een fijne foto’s! Zo’n goede review! Ik vind hem alleen iets te duur voor mijn budget haha.

  • 27 januari 2013 / 18:29

   Dankjewel Ashleey! Helaas is hij inderdaad wat duur, maar gelukkig heb ik heb cadeau gehad :).

 3. 27 januari 2013 / 11:06

  Mooie foto’s! Dit is echt mijn favoriet samen met Flowerbomb!

 4. Renskee
  27 januari 2013 / 11:29

  oeeeh, lijkt me een heerlijke parfum! Maar idd wel een beetje duur! haha (:

 5. 27 januari 2013 / 14:14

  Volgens mij stond ik laatst nog met dit geurtje in mijn handen, maar dit is niet helemaal mijn geur.

 6. onelifecanmakeachange
  27 januari 2013 / 17:32

  Ik heb hem volgens mij al wel eens geroken en volgens mij vond ik hem ook heel lekker haha! Jammer genoeg laat mijn budget nu het helaas niet toe om een parfum te kopen.

 7. 27 januari 2013 / 17:47

  Schitterend hoe je hem hebt gefotografeerd! De parfum lijkt mij goddelijk, maar helaas weet ik niet hoe hij ruikt. Ik moet hem even besnuffelen in de winkel!

 8. 27 januari 2013 / 18:40

  Mooie foto’s! Het flesje alleen al vind ik geweldig!

 9. Britt
  28 januari 2013 / 10:40

  Ik heb hem ook sinds kort dankzij allemaal cadeau bonnen van de feestdagen! Zat er ook al minstens een jaar op te azen. Helaas heb ik wel het idee dat ie snel vervliegt! Althans, ik ruik hem na een paar uur niet meer…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.