MUA Luxe Radiant Illumination Highlighting kit en Glow Beam Liquid Highlight Cushion

Glimmen als een discobal is iets waar je je allang niet meer voor hoeft te schamen. Of wel? Natuurlijk moet dat wel een beetje met beleid, want een glowy skin met de highlights op de juiste delen van je gezicht is wel een must. Glans met mate dus! De MUA Luxe Radiant Illumination Highlighting kit en Glow Beam Liquid Highlight Cushion zouden hiervoor de perfecte partners in crime zijn. Ik test het uit!

The Art Of Illumination collection

De MUA Luxe Radiant Illumination Highlighting kit en Glow Beam Liquid Highlight Cushion maken deel uit van The Art Of Illumination collection. In totaal zijn er drie producten, waarvan ik twee review. Degene die je niet in dit artikel terugziet is de Glow Beam Highlighting Powder Gold (een zelf-doseerbare, glimmende poeder).

Dit gloednieuwe highlighting trio kan worden gebruikt om elkaar aan te vullen, maar ook om verschillende resultaten te creëren. Door de mix van texturen en formules, presenteert MUA LUXE een verzameling van royale shimmers.

MUA Luxe Radiant Illumination Highlighting kit – €7,49

Met de MUA Luxe Radiant Illumination Highlighting kit versterk je de natuurlijke gloed van je gezicht. Hij bevat zes matte en glimmende tinten die je gezamenlijk of apart kunt gebruiken voor een prachtig en stralend gezicht.

Als ik zo op het eerste gezicht naar de MUA Luxe Radiant Illumination Highlighting kit kijk, kan ik niet veel glans bekennen. Ze lijken allemaal vrij mat, maar ook erg licht van kleur. Zou dit wel te zien zijn op mijn huid?

Het palette ziet er verder prima uit. Mooi strak en de kleuren zien er ook goed uit.

Als ik de kleuren aanbreng op mijn arm moet ik helaas bevestigen dat de tinten niet veel kleur afgeven. Tenminste, niet op mijn huidskleur. Ik denk dat je een behoorlijk lichte huid moet hebben om deze kleuren zichtbaar te maken.  Op mijn gezicht zijn ze ook nauwelijks te zien, maar ik heb natuurlijk wel foto’s gemaakt!

Op deze foto draag ik alleen foundation op mijn gezicht (en natuurlijk oogmake-up en lipstick, maar dat moge duidelijk zijn!).

Hierboven heb ik onder mijn jukbeenderen geprobeerd te contouren met de donkerste kleur uit de MUA Luxe Radiant Illumination Highlighting kit. Hij geeft een beetje vorm aan mijn gezicht, maar ik vind het wel heel subtiel. Daarnaast bracht ik deze kleur ook aan aan de zijkanten van mijn voorhoofd om te shapen.

De meest lichtroze tint uit het palette heb ik gebruikt om te highlighten. Op de brug van mijn neus en op mijn jukbeenderen heb ik de tint aangebracht. Helaas. Je ziet er niets van terug!

MUA Glow Beam Liquid Highlight Cushion – €7,49

Dit product is gemaakt om je huid te laten stralen en versterkt je natuurlijke gloed. Hij is lichtgewicht en geeft je een mooie uitstraling. De bijbehorende applicator zou het aanbrengen gemakkelijk maken.

De MUA Luxe Glow Beam Liquid Highlight Cushion ziet er mooi uit in de verpakking. En het is nog een heel uitpakwerk om uiteindelijk bij de highlighter te komen. Als eerste open je het deksel, daarna kom je het sponsje tegen en daarna kun je weer een dekseltje open maken zodat je bij het kussentje komt. Hallo highlighter!

Laat ik maar gelijk onthullen dat ik géén fan ben van dit sponsje. Het werkt totaal niet nauwkeurig en als ik deze gebruik, zit overal de highlighter, behalve op de plek waar ik hem wil hebben. Skippen dus! Ik gebruik gewoon mijn vingers en dep dan de highlighter op mijn jukbeenderen. Werkt veel preciezer.

De MUA Glow Beam Liquid Highlight Cushion heeft een gouden gloed en is vrij nattig van textuur. Hij droogt glanzend op en ik vind dat erg mooi.

De higlighter geeft een bijzonder mooie en subtiele gloed aan je gezicht, zonder dat je echt opvalt. Hier hou ik wel van, want om nou direct alle lichtstralen op mijn gezicht te vangen, vind ik ook weer niet nodig.

Conclusie

Deze twee producten zien er allebei prachtig uit in de verpakking. Over de Radiant Illumination Highlighting kit ben ik niet zo te spreken, daarvan is de pigmentatie niet goed en daardoor zie ik daar haast niets van terug op mijn huid.

De Glow Beam Liquid Highlight Cushion is daarentegen een prachtige, maar subtiele highlighter. Hij geeft je huid een mooie gloed en glowy finish zonder al te veel op te vallen. Een tip is om hierbij gewoon je vingers te gebruiken om hem aan te brengen, want het sponsje werkt niet echt precies.

Wat ik wel een groot pluspunt vind, is dat MUA volledig dierproefvrij is. Yay!

De MUA LUXE The Art Of Illumination collection is te koop bij Kruidvat en in hun webshop. De producten kosten €7,49 per stuk.

Wat vind jij van deze producten?

 

Liefs Liset

Dit artikel bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door een merk of bedrijf.

6 Reacties

 1. 9 mei 2017 / 06:34

  De Radiant Illumination Highlighting kit vind ik helaas wat tegenvallen, jammer! De Glow Beam Liquid Highlight Cushion vind ik je wel ontzettend mooi staan zeg!
  Femke heeft geplaatst: Stom #11!My Profile

 2. 9 mei 2017 / 10:27

  Jammer dat je bent niet te spreken over de Radiant Illumination Highlighting kit , ik had wel anders verwacht. Gelukkig dat de Glow Beam Liquid Highlight Cushion positief is en dierproefvrij. Dat laatste is zeker een grote Yey!!!

 3. 9 mei 2017 / 15:45

  Toch een beetje gek, een bijna matte highlighter 😉 Die tweede, ondanks het onhandige doosje: erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.