NA-KD Fashion opent eerste winkel van Europa in Amstelveen

NA-KD Fashion opent eerste winkel in Europa

Als je een beetje into fashion bent, dan ben je hoogstwaarschijnlijk bekend met het immens populaire NA-KD Fashion. Zodra je Instagram opent zie je op Inststories de meest grote influencers voorbij komen die daar een shoplog van laten zien. Een goede social media strategie hebben ze dan ook zeker! Hadden ze voorheen alleen nog hun webshop, nu wordt medio september 2018 de allereerste winkel van Europa geopend in Stadshart Amstelveen.

Amstelveen verwelkomt Scandinavische modelijn NA-KD Fashion

Als het je compleet is ontgaan, kan ik je vertellen dat NA-KD Fashion in 2015 opgericht is en nu al tot de top 20 snelgroeiende bedrijven ter wereld behoort. NA-KD staat bekend om hun relatief lage prijzen, de wekelijkse nieuwe social media campagnes en unieke fashion samenwerkingen. En nu gaat NA-KD ook een fysieke winkel starten waar je heerlijk rond kunt kijken en eerst kunt passen voordat je de kleding aanschaft.

De nieuwe winkel van ruim 70 m2 zal zicht vestigen aan het Rembrandthof, het meest recente stuk winkelcentrum van Amstelveen. Het is misschien leuk om te weten dat de komst van NA-KD voort is gekomen uit de samenwerking van het jongste zusje van het Nederlandse retailconcern Rosmode; namelijk RSMD en NA-KD. De winkel zal NA-KD’s eigen retailcollectie verkopen die exclusief wordt verkocht in de store en daarnaast lanceert RSMD de speciale capsulecollecties in-store.

Zelf ben ik nog nooit in Stadshart Amstelveen geweest, maar het overdekte winkelcentrum is zelfs tot ‘Beste winkelcentrum van Nederland’ uitgeroepen. Weet je dat je zelfs gratis gebruik kunt maken van een personal shopper en onbeperkt Wi-Fi? Dat klinkt echt heel fijn! Je vind er ook winkels zoals de Bijenkorf, Massimo Dutti, L’Occitane, YAYA, Scotch & Soda en ZARA.

Ik wil hier zeker even een kijkje gaan nemen zodra NA-KD Fashion is geopend. Ik ben benieuwd!

Ben jij al bekend met NA-KD Fashion? Heb je er al eens iets gekocht?

Liefs Liset

7 Reacties

  1. 5 augustus 2018 / 17:15

    Ik hoop dat er meerdere filialen komen, zou er graag een keer gaan shoppen!

  2. 6 augustus 2018 / 08:21

    Amstelveen. Nee nog nooit geweest om te shoppen. maar blijkbaar heeft deze nieuwe toko een mooie stek uitgekozen om zich te gaan vestigen. Slim!!
    Deborah heeft geplaatst: Never a dull moment…My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.