New in | Michael Kors Crossbody Bedford tas

Michael Kors Crossbody bedford tas review 1

Lipsticks en tassen. Het zijn mijn grote zwaktes in het leven. Ik kan namelijk zo ontzettend blij en enthousiast worden van een prachtige tas. En dan niet zomaar eentje – nee – het moet echt een tas zijn waar ik al tijden naar uitkijk, die van leer is en jaren mee kan gaan. Een klassiek gevalletje dus! Ik heb dan ook geen tientallen tassen meer, maar alleen maar echte eyecatchers waar ik nog iedere dag blij van word. En laat ik nu net weer een prachtig pareltje aan mijn collectie toe kunnen voegen!

Michael Kors Crossbody bedford tas review 2

Het mag inmiddels duidelijk zijn dat ik een groot fan ben van Michael Kors. Nou ja, niet van the man himself natuurlijk, maar je weet wat ik bedoel ;). Ik draag dit merk graag en heb inmiddels wat Michael Kors tassen en accessoires die ik dagelijks in gebruik heb. Ik ben gewoon dol op zijn ontwerpen!

Het model waar ik voor gekozen heb, is de Crossbody Bedford in de kleur Dark Khaki. Hij is ook nog te krijgen in de kleur Luggage (cognac), maar deze kleur vond ik net iets te donker voor mezelf. Ik ging voor een frisse tint!

Michael Kors Crossbody bedford tas review 7

Michael Kors Crossbody bedford tas review 4

Waarom deze tas nu echt bij mij past, is omdat hij zo handzaam is. Het is een formaatje dat lekker makkelijk is als je wilt shoppen, naar een afspraak moet of als ik de kinderen naar school breng en ik mijn belangrijkste dingen bij me wil dragen. Zo past er best wel veel in, maar blijft het compact. Een portemonnee past er prima in, je telefoon, huis- en autosleutels en natuurlijk wat van die vrouwendingen zoals, crèmes, lipsticks, zakdoekjes, een spiegeltje en noem maar op!

En toch, hij blijft classy! Daarnaast is het schouderhengsel verstelbaar en dus ideaal voor kleine mensen zoals ik ;).

Michael Kors Crossbody bedford tas review 5

Zelfs aan de achterkant heb je nog een insteekvakje waar je bijvoorbeeld bonnetjes in kunt opbergen.

Michael Kors Crossbody bedford tas review 3

And last, but not least: ik ben dol op de kleur Dark Khaki! Zeker in combinatie met de gouden letters en ketting is het een frisse, maar toch warme tas die goed bij de kleuren van mijn kleding past.

Je kunt wel raden dat ik superblij ben met mijn nieuwe tas van Duifhuizen tassen en koffers. Hij is te koop voor €194,95, maar is gemaakt van echt leer en kan jaren mee. Het is een kwalitatief goed merk en de webshop is erg overzichtelijk. Super!

Wat vind jij van de tassen van Michael Kors? 

handwritten-liefs-liset

Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een tas uitzoeken om te reviewen.

 

23 Reacties

 1. 17 maart 2016 / 11:09

  Wauw Liset, wat een super mooie tas heb je uitgezocht!

 2. 17 maart 2016 / 12:19

  Wauw, de tas is echt prachtig! <3 Ik zou wel een zwarte variant willen.

 3. Mariska
  17 maart 2016 / 14:09

  Wow, hij is echt super mooi! 😀

 4. 17 maart 2016 / 14:13

  Echt een super mooie tas, past ook vrijwel overal bij en je kunt er genoeg in mee nemen voor onderweg. Ik ben echt dol op MK maar heb er helaas nog geen tas van, die staat op mijn wishlist. Zoveel mooie modellen!

 5. bloggerkimmetjekims
  17 maart 2016 / 15:04

  Wauw, ik ben verliefd! Wat een mooie tas van Michael Kors, ben zo fan van dat merk!

 6. 17 maart 2016 / 15:59

  Goed gekozen zou ik zo zeggen, echt een hele mooie tas.
  xx

 7. 17 maart 2016 / 19:39

  Ik kom ook terug hoor van de uitspraak; diamonds are a girls best friend! Lipsticks en vóóral tassen stelen mijn hart. Wat een prachtige nieuwe classy tas heb je aan je garderobe toegevoegd! De kleur, de vorm, hij is prachtig! Heel veel draag plezier <3

 8. 17 maart 2016 / 20:17

  Hij is super mooi!! Ik ben fan van michael kors tassen! daar ga je echt plezier van hebben!

 9. desireewanders
  17 maart 2016 / 22:02

  Wauw! Wat een prachtige tas zeg! Hiermee steel je vast de show 😉 Ooit hoop ik ook gewoon eens gek te doen en een designer tas aan te schaffen.

 10. 17 maart 2016 / 22:40

  Prachtig zeg. Die kleur vind ik zo mooi voor het komende seizoen!

 11. beautytalkblog
  17 maart 2016 / 22:58

  Wauw die is prachtig! Ik ben zelf ook een mega MK fan en zou voor zo’n model kiezen denk ik!
  Liefs,
  Eefje

 12. Feng
  18 maart 2016 / 09:54

  wauw een prachtige tas! mooie kleur en super handig. Ik houd van wat kleinere tasjes.

 13. 18 maart 2016 / 11:08

  Wow wat een super leuk tasje! Ik houd ook wel van die kleine formaatjes. Als ik een kort tripje heb of gewoon even snel een boodschap moet halen ga ik echt niet mijn hele schoudertas meenemen. Zo’n kleintje volstaat prima. Ik vind de kleur ook heel mooi. Zelf heb ik weinig nudekleurige tassen, ik kies heel vaak voor zwart. Maar denk toch dat ik maar eens moet overstappen, vind het heel classy!

 14. 18 maart 2016 / 12:57

  Heey ik heb net een nieuwe blog!! Wil je me misschien ook volgen?? Superleuk artikel btw!♡

 15. 18 maart 2016 / 16:33

  Deze tas staat ook nog op mijn lijstje! Ik vind het formaat echt ideaal en het is gewoon heel mooi 🙂

 16. 20 maart 2016 / 10:08

  Aaaah Liset! Je hebt er echt een beauty van een tas bij! De kleur past zo goed bij jou en is perfect voor de zomer! Toevallig heb ik er sinds vorige week ook een nieuwe MK in het model Crossbody! Ik vind het model echt perfect! Een tas om heel lang plezier van te hebben <3

 17. 26 maart 2016 / 00:51

  Hij is zooo gaaf, ik ben dol op Michael Kors tassen! Ik heb zelf e Jet Set Travel en nog altijd zó blij mee. Deze is ook leuk zeg, die zou ik ook nog graag willen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.