New in: Minnetonka laarzen

IMG_0600

Jas aan? Check! Sjaal om? Check! Dikke muts? Ook een vette check! Maarruh..waar zijn je warme winterlaarzen? Tsja..die moest ik nog aanschaffen. Met de huidige temperaturen kunnen mijn koude voetjes het niet warm houden. Daarom heb ik warme, wollige winterlaarzen gekocht om de ijzige kou te kunnen trotseren! Kijk mee naar mijn nieuwe warmhoudertjes!

IMG_0589

Dit zijn ze dan, Minnetonka enkelboots met ‘indianenfranjes’ van lekker zacht suède.

IMG_0586

Ze zijn camelbruin van kleur en hebben een hele wollige binnenkant. Minnetonka en Ugg hebben bij deze laarsjes de handen ineen geslagen en een goede, winterse combi gemaakt.
IMG_0593

Normaal gesproken zijn Minnetonka laarzen vrij slap en soepel, maar dat is bij deze versie zeker niet het geval. Ze hebben een dikkere zool en een stevige hiel. Ze lopen heerlijk zacht en zijn super warm! Daarnaast vind ik het Pocahontas-gevoel zo fijn, ik ben voor nu even een indiaantje :).

IMG_0600Yep, ik kom deze barre dagen wel door!

De laarzen van Minnetonka kun je o.a. krijgen bij De Bijenkorf.

Wat draag jij momenteel om je voeten goed warm te houden als je erop uit gaat?

10 Reacties

 1. Suzanne
  17 januari 2013 / 08:14

  Ik kan mij nog goed herinneren dat mijn vriend zei: “He he eindelijk die indianen dingen van je afgesleten.” Daarna geen nieuwe meer gehaald, maar nu ik deze zie wil ik ze ook weer! Heeeel graag!

  • 17 januari 2013 / 10:59

   Haha, ja sommige mannen vinden ze niet echt mooi. Maar als je ze weer ziet, dan ga je toch weer om!

   • Suzanne
    17 januari 2013 / 15:49

    Nou inderdaad, bij deze! Ik ben zeker weten weer om!

 2. 17 januari 2013 / 11:45

  ik vind ze echt super leuk!! heb er zelf ook een paar

 3. 17 januari 2013 / 13:42

  Deze zijn echt super super leuk! Hoeveel heb je ervoor betaalt?
  Ik draag grijze uggs om de kou en sneeuw te trotseren, maar ben ze eerlijk gezegd een beetje zat..

  • 17 januari 2013 / 16:43

   Normaal kosten ze geloof ik €139,95. Nu in de uitverkoop heb ik er €111,- voor betaald. Nog steeds niet heel goedkoop maar voor goede, warme laarzen betaal je dat helaas al gauw :). Uggs zijn ook leuk! Wil die misschien nog in de kleur chestnut hebben :).

 4. 17 januari 2013 / 15:15

  Wauw, superleuke laarsjes! Ik zie zoveel meiden hiermee lopen, vooral een jaartje geleden ofzo, maar ik vind ze echt nooit ergens 🙁

  • 17 januari 2013 / 19:42

   Dankje! Ben er ook erg blij mee 🙂 ik weet dat je ze ook bij Van Arendonk kan krijgen en bij de onlineshop van de Bijenkorf dus. Verder zag ik ze ook nergens in de winkel staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.