Nieuw! | MAC Tendertalk lip balm

MAC Tendertalk lip balm

MAC staat bekend om haar enorme collectie lipsticks. En er blijven maar nieuwe kleurtjes bij komen! Alsof het niet genoeg is, komen er dit keer vijf verschillende lip balms bij in diverse kleuren. De MAC Tendertalk collectie komt er half juni aan en ik laat je kennis maken met deze limited edition lipsticks!


MAC Tendertalk lipbalm

De MAC Tendertalk collectie is een nieuwe, zoete sensatie. Het is een slimme lip conditioner die haar kleur aanpast aan jouw chemistry. Samen vormen de voedende huidverzorging en de technologie een perfecte liptransformer die je lippen zacht maakt en ze de juiste tint geeft die je uitstraling nodig heeft.

Zoals ik het uit het persbericht begrijp gaat het hier om een voedende lipbalm in de vorm van een lipstick. De kleuren zullen denk ik iets sheer uitvallen (wat normaal is voor een lipbalm), maar wel een fijne kleur afgeven. Ik ben heel benieuwd!

Van links naar rechts zie je:

Candy Wrapped: sheer pink ♥ Teddy Pink: sheer bright pink ♥ Pretty Me Up: sheer coral ♥ Side Dish: sheer plum ♥ Play With Me: sheer red.

De MAC Tendertalk lip balms zijn beschikbaar vanaf 18 juni 2016 bij geselecteerde M.A.C verkooppunten en op maccosmetics.nl.

Wat vind jij van deze Tendertalk collectie? 

handwritten-liefs-liset

7 Reacties

 1. femkedj
  31 mei 2016 / 08:21

  Ik ben erg benieuwd naar deze collectie :-)!

 2. 31 mei 2016 / 14:14

  Wauw vooral de hulzen vind ik er super mooi uitzien!

 3. inspiredbylifee
  31 mei 2016 / 17:36

  Vind ze wel leuk hoor, maar denk dat ik er niets van ga kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.