De nieuwe Etos Journey of beauty | Nepalese White Tea & Rice

Een lekkere wellness-reis rondom de wereld wil iedereen wel toch? Gelukkig kan dat nu in je eigen badkamer met de nieuwe Etos Journey of beauty lijn. Er zijn maar liefst vier geurlijnen welke ingrediënten bevatten met ieder een eigen verhaal. Zo kom je nog eens ergens! Ik test de White Tea & Rice producten voor je en laat me verrassen.

Nepalese White Tea & Rice

Voor dit artikel ontving ik de groene Nepalese White Tea & Rice geurlijn. De hoofdingrediënten hiervan zijn (hoe kan het ook anders) Nepalese witte thee en rijst. Ze worden geroemd om hun vitaliserende eigenschappen en dragen bij aan het behoud van een gezonde huidconditie. De zachte en zoete geur heeft een kalmerend effect, dus het zorgt voor ultieme ontspanning!

De gehele Etos Journey of beauty collectie bestaat uit vier lijnen;

♥ African Marula oil & Baobab

♥ Nepalese White tea & Rice

♥ New Zealand Manuca honey & Beeswax

♥ Hawaiian Guava & Pineapple

Iedere lijn heeft zijn eigen land en kleur, heel erg leuk! De Hawaiian Guava & Pineapple lijkt me ook heel erg lekker. Volgens mij is die heerlijk zoet!

Shower Oil – €3,99 (200 ml)

De shower oil is een mild schuimende olie die een rijke textuur heeft en je huid zijdezacht laat aanvoelen. Zelf vind ik een shower oil altijd erg prettig, mede omdat deze een stuk liever en verzorgender is voor een droge huid. En laat ik die nu net hebben!

Hij voelt zacht en voedend aan als ik hem aanbreng onder de douche. Hij schuimt lichtjes en is daardoor goed over mijn lichaam te verdelen. Ook ruikt hij heerlijk!

Shower Foam – €3,99 (200 ml)

Een shower foam is inmiddels niet meer weg te denken uit het douche-assortiment en ook deze zit in de Nepalese White Tea & Rice geurlijn. Hij heeft een rijk schuim en reinigt de huid mild zonder haar uit te drogen.

Gebruik ik de shower foam op mijn huid dan ruik ik extra goed de geur ervan. Hij is rustgevend, maakt mijn huid schoon en droogt het niet uit. Lekker!

De shower oil en shower foam.

Body serum – €4,99 (150 ml)

Van een body serum had ik nog nooit gehoord, maar daardoor was ik extra benieuwd naar wat dit zou zijn! Het belooft een verzorgend serum te zijn voor je lichaam en haar intens te voeden. Het maakt je huid extra zacht en zorgt voor een gezonde gloed.

Omdat ik een hele droge huid heb, ben ik altijd een beetje huiverig voor dit soort beloftes. Eerlijk gezegd merk ik vaak dat mijn huid bij dit soort producten toch niet helemaal soepel en zacht wordt. Maar ik begin altijd vol frisse en positieve moed aan het testen!

Helaas kan dit body serum mijn erg droge huid niet aan en blijft hij wat trekkerig voelen. Hij voedt absoluut beter dan een bodylotion, maar zeker minder dan een body butter.

Foaming scrub – €3,99 (150 ml)

Dit product is een fijne exfoliërende scrub die dode huidcellen op een milde manier verwijdert en voor een zachte en stralende huid zorgt. Ik gebruik eigenlijk altijd een scrub onder de douche omdat ik dit gewoon heel prettig vind voor ingegroeide haartjes en om mijn huid lekker zacht aan te laten voelen.

Hij bevalt me goed en ik merk dat hij ook lichtjes schuimt. Hij verdeelt daarom prima over je huid en hierdoor komt ook de lekkere geur van White tea & Rice extra naar voren.

Body serum en Foaming scrub.

Conclusie

Wat een heerlijke lijn! Ik vind het een geslaagde wellnesslijn waar Etos goed haar best op heeft gedaan. De shower oil, shower foam en foaming scrub worden veel gebruikt in onze badkamer en dat is niet voor niets. Nu wil ik ook nog de andere geurlijnen proberen, ik ben nu extra benieuwd natuurlijk!

De Etos Journey of beauty producten liggen nu in de winkel.

Spreekt deze nieuwe wellnesscollectie van Etos je aan? Welke geurlijn zou jij willen proberen?

 

Liefs Liset

Deze producten zijn beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

15 Reacties

 1. 5 februari 2018 / 07:15

  Dit klinkt als een heerlijke lijn! Wat leuk dat je meerdere producten mocht testen. Vooral die shower foam lijkt me wel wat! De Hawaiiaanse lijn van Etos spreekt me het meeste aan. Ik kan de tropische geur bijna nu al ruiken 😉
  Romy heeft geplaatst: 12 magische momenten die ik nooit zal vergetenMy Profile

 2. 5 februari 2018 / 11:58

  Dit klinkt echt heerlijk! Ook fijn dat het je huid niet uitdroogt. Ik heb zelf ook een vrij droge huid, dus ik ga deze zeker uitproberen!
  Eva heeft geplaatst: 7 weetjes over mij!My Profile

 3. 5 februari 2018 / 13:30

  Jaaa heerlijk! Dit spreekt mij zeker aan! van zo’n body serum had ik ook nog niet gehoord maar het lijkt me erg fijn.
  Ik ben ook wel benieuwd naar de Hawaiian geuren
  Eva heeft geplaatst: Gezond en Gelukkig deel 2My Profile

 4. Jeanelle
  5 februari 2018 / 19:04

  Deze lijn lijkt me heerlijk! Hoewel Ik de andere ook wel graag wil proberen!

 5. 5 februari 2018 / 21:25

  Ziet er heerlijk uit! Altijd leuk vind ik, een lijn met meerdere producten zodat je je helemaal kan onderdompelen in de geur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.