Nieuwe ketting van Names4ever + win sieraad naar keuze t.w.v. €50,-!

Ik heb altijd iets met sieraden gehad. Ze ‘leuken’ een hele outfit op en zeker als het van duurzame materialen is gemaakt, blijft het ook nog eens mooi. Ik kies graag voor sieraden die een betekenis hebben of voor een bepaalde periode in mijn leven staan. Zo weet ik dat ik ze altijd blijf dragen! Sinds kort heb ik er een nieuwe sieraad bij, eentje die speciaal voor mij gemaakt is. En ik mag ook nog een sieraad naar keuze weg geven!

Deze gouden geboortesteenhanger heb ik besteld in de webshop van Names4ever. Dit is een webshop die persoonlijke sieraden maakt zoals hangers, kettingen en armbanden. Ze zijn van mooie, duurzame materialen gemaakt zoals zilver en goud. Zo weet je tenminste dat ze na veelvuldig dragen ook echt mooi blijven.

Het leuke aan een geboortesteenhanger is dat je hem helemaal kan laten maken zoals jij wil. De stamboom vind ik heel mooi symbool staan voor de geboorte van mijn twee kinderen. Jade is mijn eerstgeborene (zo, dat klinkt ouderwets!), Winne mijn tweede. Op deze manier staan ze vereeuwigd op de hanger en vind ik het extra speciaal om te dragen.

Het leuke is dat Names4ever een groot assortiment heeft aan moeder- en kindsieraden. Zo zijn er niet alleen geboortesteenhangers, maar ook leuke bedeltjes voor kleine meisjes of jongens en natuurlijk de bekende naamkettingen. Die kun je laten maken met elke naam die je wil! Natuurlijk kun je ook kiezen voor een andere moeder ketting, er zijn er zoveel om uit te kiezen!

Win een Names4ever naamketting naar keuze t.w.v. €50,-!

Het leuke is dat ik ook een mooi sieraad naar keuze mag weg geven van Names4ever. Ik vind dat zo ontzettend tof! Je mag dan zelf iets uitzoeken wat bij je past en het laten graveren met de naam/namen die jij wil. Je wint dan een shoptegoed van €50,-.

Wat moet je hiervoor doen? 

 • Like de Facebookpagina van Names4ever
 • Like de Facebookpagina van Beautydagboek
 • Volg Beautydagboek op Instagram
 • Laat een reactie achter onder dit artikel dat je mee doet en vertel of je aan de voorwaarden hebt voldaan.

De winactie loopt twee weken en sluit op zondag 11 juni om 23:59. De winnaar krijgt daarna per e-mail bericht. Reageer je niet binnen 48 uur, dan zoek ik een nieuwe winnaar uit.

Succes!

Liefs Liset

 

Dit artikel bevat een product die ter beschikking is gesteld door een merk of bedrijf.

16 Reacties

 1. jia-feng
  19 mei 2017 / 12:03

  wat leuk! ik heb echt nieuwe sieraden nodig ?
  ik doe mee en heb alle stappen voldaan 🙂

 2. Daanster
  19 mei 2017 / 12:26

  Wat een mooie ketting en een toffe winactie! Ik doe zeker graag mee ?
  Fb: Daan Ster
  Insta: daanstah

 3. 19 mei 2017 / 13:04

  Ik doe graag mee! Ben afgelopen december de trotse mama geworden van mijn zoontje en die wil ik graag vereeuwigen in een mooie sieraad ?

 4. Marian B
  19 mei 2017 / 16:25

  Wat een mooi sieraad! Ik zoek ook nog zo iets. Ik vind de Zilveren hanger twee harten erg mooi, jammer genoeg is die er niet met geboortestenen want dan was ie nog mooier 😉 Geen FB maar volg op Bloglovin en Youtube

 5. 19 mei 2017 / 21:41

  dat is mooi!
  mijn 3 kinderen zijn m e alles!
  doe graag mee

 6. Anita te Gussinklo
  20 mei 2017 / 00:40

  Heel erg mooi, zo met de namen van je kinderen.
  Ik doe graag mee en volg je via Facebook & Insta.

 7. Jolijn
  21 mei 2017 / 20:00

  Leuke actie, ik maak graag kans en heb aan de voorwaarden voldaan! 🙂

 8. ilsiee prins
  23 mei 2017 / 08:06

  Wat mooi en bijzonder zeg… Ik doe graag mee om zelf ook zo’n persoonlijk sierraad te mogen winnen! Zal super zijn… Leuke actie!
  Groetje van Ilsiee

 9. melissa
  23 mei 2017 / 11:17

  Ik doe graag mee, want wat een mooie winactie zeg. Ik heb uiteraard alle stappen gevolgd om kans te maken!

 10. lisanne bons
  30 mei 2017 / 22:31

  Ik vind de sieraden van Names4ever echt geweldig. Ik ben heel.lang samen lang met alleen met mijn dochter geweest. Zou graag een mooie ketting met onze namen willen

 11. Alyt van der Heide
  31 mei 2017 / 10:42

  Doe heel graag mee. Zag je actie bij mama’s liefste staan. Voldoe aan alle voorwaarden.
  Wil heel graag eem sieraad met de namen van mijn dochtertjes erin.

 12. Sabrina
  31 mei 2017 / 22:56

  Ontzettend mooi! Ik doe graag mee en volgde al overal ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.