Outfit | All the colors of the world make me happy

Gisteren was zo’n dag die echt een cadeautje was! Het zonnetje scheen en daarom de perfecte dag om weer eens outfitfoto’s te schieten. Samen met Sarah ging ik in de vroegte naar het skatepark, want dan hadden we alle ruimte voor onzelf. Heerlijk om zo in alle rust te kunnen fotograferen. Ik laat je het resultaat zien van de foto’s!

Outfit

Deze outfit vind ik zelf erg fijn om te dragen als het niet zo koud is. Het is nu nog perfect weer om een jurkje met een panty te dragen. Doe je er een jasje over, dan wordt het net even wat stoerder! Het jurkje heb ik trouwens al een eeuwigheid, maar vind ik nog steeds leuk.

Zara biker boots

Mag ik trouwens even extra aandacht geven aan mijn nieuwe biker boots? Ik kon maar geen leuke vinden die mij ook nog eens lekker zaten en toen kwam ik deze van de Zara tegen. Ben er zo blij mee! Ze lopen heerlijk en zijn gewoon stoer. Hou ik van!

Leren jasje

Mijn suède jasje is ook redelijk nieuw. Hij is van echt leer en zit mij als gegoten. Al een tijdje was ik op zoek naar een mooi, leren jasje, maar ze zijn best prijzig. Nu kwam ik deze een paar weken geleden tegen bij de Lidl (ja, echt!) uit de Heidi Klum collectie.

Ik nam hem mee naar huis en het is één van de beste aankopen sinds tijden. Harstikke budget (want hij kostte nog niet eens 50 euro) en ook nog eens duurzaam omdat hij een keurmerk heeft dat het jasje onder goede omstandigheden is gemaakt.

Het was ontzettend leuk om samen outfitfoto’s te schieten. Lekker weer, gezellig kletsen en een paar mooie foto’s voor op mijn blog. Thanks Sarah!

Outfitdetails

Jurkje Mango Suède biker jack Heidi Klum collectie (Lidl) Ketting Swarovski Horloge Daniel Wellington Tasje Furla Ringen Lucardi Biker boots Zara

 

Een fijn weekend gewenst! 

Liefs Liset

23 Reacties

 1. 14 oktober 2017 / 09:24

  Wat een ontzettend gave outfit en prachtige foto’s met de skatebaan als achtergrond. Ik ben ook dol op laagjes in de herfst en vind je biker boots heel gaaf. In combinatie met het jasje wordt het echt een stoer geheel 🙂
  Romy heeft geplaatst: Outfit | Helemaal klaar voor de herfst!My Profile

 2. 14 oktober 2017 / 09:34

  Wat vind ik je jasje gaaf, erg mooi! Superleuke locatie ook om foto’s te maken 🙂

 3. 14 oktober 2017 / 14:04

  Mooie locatie om foto’s te maken! Je jurkje is echt leukk 🙂

 4. 14 oktober 2017 / 14:07

  Leuke outfit zeg! Vind het jurkje en je boots heel nice, en toffe locatie ook :).

 5. 14 oktober 2017 / 15:37

  Oh dat jasje is van de Lidl?! Awesome haha. Vind het een hele mooie outfit ? en het was inderdaad leuk! Gauw weer eens doen! Xoxo

 6. 14 oktober 2017 / 20:13

  Het zijn prachtige foto’s geworden, vooral het jasje vind ik heel mooi!

 7. 15 oktober 2017 / 09:49

  Wat een mooie en échte Liset outfit. Heel vrouwelijk, maar die boots maken het geheel toch heel stoer. Staat je goed!

 8. 15 oktober 2017 / 11:02

  Super leuke outfit en vooral dat suede jasje is TOP! Kan overal bij en heeft een prachtige coupe

 9. 15 oktober 2017 / 11:44

  Het jasje, de bikerboots en het tasje vind ik echt geweldig! En ook grappig dat Heidi Klum voor de Lidl een collectie heeft gemaakt!

 10. 15 oktober 2017 / 12:17

  Weer hele mooie foto’s en ik vind vooral het jasje echt heel erg leuk! Zulke biker boots zijn ook wel mijn ding!
  Laura Martens heeft geplaatst: The Boyfriend TagMy Profile

 11. 15 oktober 2017 / 12:31

  Je suéde jasje vind ik heel erg leuk, net als de foto’s. Een leuke plek, zo op het skatepark. Dat is weer eens wat anders.

 12. 15 oktober 2017 / 19:59

  Leuk jasje! En wat een leuk idee om foto’s te maken bij een skatepark, wat een mooie achtergrond!

 13. 16 oktober 2017 / 09:53

  Wat een toffe outfit! Ben zelf echt helemaal weg van je schoenen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.