Outfit | Born in the USA and a touch of pink

Footway Adidas Gazelle W Ash Pearl outfit

Afgelopen weekend hadden Martijn en ik een paar dagen voor onszelf. Luxe niet? De kinderen waren uit logeren en zo konden wij even lekker ons gang gaan. Tijd voor elkaar als partner is zo belangrijk! We hebben dan ook een heel leuk weekend gehad. En ik had ook een plekje vrij gehouden om weer eens wat foto’s te schieten van mijn nieuwe outfit!

Footway Adidas Gazelle W Ash Pearl outfit

Footway Adidas Gazelle W Ash Pearl outfit

Weekend samen 

Het fijne aan een weekend samen is dat je echt weer even aandacht voor elkaar hebt. De beslommeringen en routine van het dagelijkse leven gaan als een wervelwind aan je voorbij en voor je het weet ben je zo weer een paar weken verder.

Ik vond het dan ook heerlijk dat we vrijdag extra laat op bed konden – haha, ja ik wist niet wat ik mee maakte! – omdat we zaterdag toch niet vroeg op hoefden te staan voor de kinderen. Alsnog was ik om 05:45 wakker (hoe verzin ik het..grr…), maar het idee van uitslapen is natuurlijk wel heel fijn.

Footway Adidas Gazelle W Ash Pearl outfit Footway Adidas Gazelle W Ash Pearl outfit

Cadeautjes shoppen

Wie vroeg opstaat, heeft natuurlijk een lange dag voor zich, dus ik heb me na veel omwoelen toch maar sterk gemaakt om op te staan en de dag te laten beginnen. We zijn op zaterdag wezen winkelen voor cadeautjes in Drachten en Groningen, want onze kleine (grote!) meid wordt volgende week alweer zeven jaar. ZEVEN jaar!!!

Ik kan het haast niet geloven, maar ik begin echt een heel groot kind te krijgen. Ik ben absoluut geen moeder meer van een klein hummeltje.

Sandro belt outfit

Footway Adidas Gazelle W Ash Pearl outfit

Footway Adidas Gazelle W Ash Pearl outfit

Nieuwe outfit

Op zondag stond een outfitshoot gepland, want ik had wat nieuwe items mogen bestellen voor mijn blog. Ik vind het dan zo leuk om een locatie te zoeken waar je mooie foto’s kunt maken! Dit keer was het een industrieterrein, zodat je een mooi ruw contrast krijgt.

Ik had deze oudroze Adidas Gazelle sneakers al een tijdje op het oog en eindelijk heb ik ze dan besteld bij Footway. Ze zijn gemaakt van suède en hebben zo’n leuke retro vibe. Love it! Normaal heb ik een maat 38 en ik bestelde een maat 38 2/3 van deze schoenen. Ze zitten perfect!

Het USA t-shirt en de mom jeans bestelde ik bij ComeGetFashion, een erg leuke webshop die regelmatig wisselt van assortiment om zo de meest trendy kleding en accessoires aan te kunnen bieden. De jeans zitten heerlijk en bevat veel stretch zodat hij zich goed aan je figuur aanpast. Ik heb een maatje 36/S besteld (heb ik normaal ook) en die zit prima!

Footway Adidas Gazelle W Ash Pearl outfit

Ik heb een heerlijk weekend gehad en het was fijn om weer echt even saampjes te kunnen zijn. Daar geniet ik echt van!

* USA t-shirt – ComeGetFashion

* Ketting – My Jewellery

* Mom jeans – ComeGetFashion

Leren riem – Sandro

* Adidas Gazelle – Footway

Armband – Michael Kors

* Horloge – Daniel Wellington

Ringen – Lucardi

* Bril – Specsavers (Kylie Minogue collectie)

 

Hoe was jouw weekend? Ik ben benieuwd naar je verhalen! En wat vind je van mijn nieuwe outfit?

Liefs Liset

Producten aangegeven met een * heb ik ontvangen van een merk of bedrijf. De Adidas sneakers heb ik gekregen van Footway.

20 Reacties

 1. 4 juni 2018 / 14:41

  Ik las je tekst en dacht “kinderen??” Ik heb toen je “about me” pagina gecheckt en las dat je 34 jaar bent. Niet te zien! Ik dacht aanvankelijk dat je ergens in de 20 was.

 2. 4 juni 2018 / 16:15

  Hele leuke outfit! Ik heb bijna dezelfde schoenen van Adidas en toevallig vandaag aan 🙂

 3. 4 juni 2018 / 20:54

  Wat een leuke zomerse sneakers! Heel leuk kleurtje, zonder too much te zijn.

 4. 10 juni 2018 / 15:10

  Ik vind die bril enorm leuk!
  Dat van dat uitslapen, ken ik ook wel.
  neem ik me voor om uit te slapen, ben ik alsnog wakker op hetzelfde uur of zelfs vroeger

 5. 6 juli 2018 / 10:24

  Dat moet een heerlijk weekend zijn geweest. Je schoenen zijn on fire en je bril vind ik erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.