Outfit | Come get Fashion and Ganni boots

Ja hoor, daar is ze weer! Na een maand stilte, ben ik weer actief op mijn blog. Ik heb het gemist zeg, dat contact met jullie! Ik start gelijk met een leuk outfitje – tenminste – ik ben er zelf heel erg blij mee. Ik heb wat nieuwe items die ik graag met je wil delen, want zo shopte ik bij Come get Fashion en Ganni!

Come get Fashion

Al heel wat jaartjes gaat Come get Fashion mee in modeland. Ik heb wel eens eerder kleding bij hen besteld en ik ben altijd heel tevreden over de broeken. Ze zitten lekker, bevatten veel stretch en zijn highwaisted. Precies wat ik zoek in een broek. Het model wat ik draag is een zwarte mom jeans die heerlijk draagt. De pijpen zijn recht en daardoor is het net geen skinny. Hij valt bij de onderbenen dus iets losser, maar dat kan ik juist waarderen aan dit model.

Blouse

Ook bestelde ik een blouse met leuke kanten details. De mouwtjes hebben roezeltjes en bij de ellebogen zit elastiek om het wat meer ‘pofferiger’ te maken. Tsjaa…hoe zeg je dat fatsoenlijk? Het is een cropped model, waardoor het – voor mij in ieder geval – noodzakelijk is om hem te dragen bij een highwaisted broek. Ik wil geen blote buik natuurlijk!

De kettinkjes zijn trouwens van Swarovski (de bovenste) en James en Co (mooi en duurzaam sieradenmerk).

    

Ganni Calli boots

En tadaah..dit zijn mijn nieuwe boots van Ganni! Ik had ze al zo lang op het oog, maar vond ze eigenlijk te duur. Toen de sale aanbrak, heb ik ze gelijk in mijn winkelmandje gegooid en kwamen ze vorige week binnen. Ze zijn van prachtig leer gemaakt, hebben de perfecte hak (ik groei er een paar cm van en er valt goed op te lopen) en zijn ontzettend mooi door het crocoleer en de mooie neus. Ik weet het, je moet er van houden, maar ik vind ze prachtig!

Outfit details

Blouse – Come get Fashion*

Mom jeans – Come get Fashion*

Muts – H&M

Enkellaarsjes – Ganni

Kettinkjes – James & Co en Swarovski

Ringen – Lucardi

 

Heb jij nog leuke aankopen gedaan de afgelopen tijd? 

Liefs Liset

* De kleding van Come get Fashion heb ik gekregen, de andere items heb ik zelf gekocht.

5 Reacties

 1. 3 december 2019 / 09:20

  Wat een heerlijke outfit! Ik vind je laarzen ook echt geweldig. Staat leuk zo met je jeans.

  • 3 december 2019 / 11:42

   Ah dankjewel! Ben er zelf ook zo blij mee ☺️. En aangezien ik normaal altijd voor zwarte laarsjes kies, vond ik het nu wel eens tijd voor bruine schoenen l!

 2. 3 december 2019 / 15:40

  Wat een toffe outfit! Ik vind de blouse zo heel leuk gecombineerd. Vaak durf ik het niet aan, vanwege het blote buik effect. Maar zo is het heel tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.