Outfit | Festival ready

Wauw, wat is het de afgelopen dagen geweldig mooi weer geweest! Ook vandaag belooft het zonnetje weer volop te schijnen, dus dat wordt absoluut genieten. Maar wat ik me afvroeg; heb jij al plannen gemaakt om naar een festival te gaan? Er is namelijk zoveel om uit te kiezen, maar zelf hou ik wel van die Coachella-achtige vibe. Beetje boho en een beetje jaren ’90 stijl. Daarom: vandaag een outfit in festivalstijl!

Als het zo heet weer is als gisteren, dan wil je gewoon je haar vast dragen. Ik koos daarom voor een nonchalante knot, maar wel met wat plukjes haar eruit. Zo creëer je net even wat meer die nineties vibe en maakt het creatiever.

Op mijn lippen draag ik een felroze, matte liquid lipstick zodat ik zeker weet dat hij muurvast blijft zitten, maar ook omdat het mijn lichtgekleurde outfit wat pit geeft.

Alhoewel ik me eerst wat ‘country’ voelde toen ik deze riem omdeed, vond ik hem toch wel erg leuk staan bij mijn highwaisted mom jeans. Hij is trouwens ook erg leuk bij een mooi (bloemen)jurkje zodat hij je wat meer taille geeft.

De mom jeans zijn trouwens van H&M Conscious en is dus gemaakt van biologisch katoen. Hij zit zo ontzettend lekker! En ik weet dat hij duurzaam verkregen is, dat is misschien nog wel het mooiste aan deze broek.

Omdat het natuurlijk niet altijd bloedheet is tijdens een festival, vond ik het een prettiger idee om een lange broek te dragen (en je benen worden niet zo vies van modder of rondvliegende drankjes). Toch combineer ik hem dan wel met een paar luchtige boho andalen zodat het er wat nonchalanter uitziet.

Tot slot kan een handige rugtas niet ontbreken. Je moet toch ergens je zonnebril, een handgel, zakdoekjes of je portemonnee in kwijt. Super fijn als je dat dan kunt opbergen in een wat kleinere tas. Heel toevallig is dit nog een oudje van mij van vroeger (echt uit de jaren ’90). Maar volgens mij is hij weer helemaal terug en past hij ontzettend goed bij een festivaloutfit!

♥ Top – Mango ♥ Broek – H&M Conscious ♥ Schoenen – Sacha shoes ♥ Zonnebril – Ray-Ban ♥ Ketting – Sacha shoes ♥ Horloge – Daniel Wellington ♥ Riem – Sacha shoes ♥ Tas – Het Friese schathuis.

Wat draag jij graag naar een festival? Heb jij al een festival op de planning staan?

 

Liefs Liset

9 Reacties

 1. 27 mei 2017 / 22:24

  Ik vind dat vast haar jou echt super leuk staat! Ik heb helemaal geen festival op de planning staan dit jaar, dus nadenken wat ik aan moet hoeft ook niet haha. Meestal ga ik in elk geval wat voor wat comfortabels.

 2. 28 mei 2017 / 09:08

  Echt een hele toffe outfit, maar vooral de lipstick en je haar zien er super uit! Ik ben zelf niet zo’n festivalganger eigenlijk, maar vind dit soort outfits wel heel leuk.
  Romy heeft geplaatst: Geluk zaaien | Dit maakt mij gelukkig!My Profile

 3. 29 mei 2017 / 08:38

  Yeee wat een heerlijke outfit !! Zeker goed voor een festival, of gewoon een picknick of een wandelingetje met dit mooie weer.
  Wat zit je haar ook mooi <3 <3
  Florentine heeft geplaatst: Current life ✾My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.