Outfit | Just a little hint of pink

Het Paasweekend is weer voorbij en na al dat lekkere eten, moet ik toch echt weer even afkicken van die paar daagjes vrij. De week begint weer! Ik trap af met een outfit van afgelopen weekend. Het was me het weertje wel hoor, regen en zonneschijn wisselden elkaar in rap tempo af. Tussen de buitjes door heb ik dus maar snel wat foto’s geschoten!

Denim jacket

Dol ben ik op mijn spijkerjasje die gevoerd is met (nep)bont. Het is een soort schapenvachtje die binnenin zit, maar ook op de kraag. Ik was er al zo lang naar op zoek, maar een paar maanden terug liep ik er tegenaan.

Nu het weer wat warmer begint te worden, is dit een prima tussenjasje. Hij is heerlijk comfy!

Navy pantalon

De broek die ik hier draag heb ik net nieuw. Het is een pantalon, maar met een elastieken taille. Ik had een nieuwe broek nodig, maar wilde niet per se voor een spijkerbroek gaan. Dit is zo’n fijn en luchtig exemplaar die je zowel met wat kouder weer als warmer weer kunt dragen.

Ik heb er zelf voor gekozen om ze een beetje op te rollen. Staat net wat vlotter!

  

Michael Kors bag

Het tasje is van Michael Kors, eentje die ik graag draag als ik maar wat kleine dingetjes hoef mee te nemen. Compact en superhandig!

Pink sneakers

De roze sneakers die ik hier draag, zijn ook net nieuw. Ik vind ze zo mooi! Ze zijn van Reebok en gemaakt van echt leer. Daarnaast lopen ze als wolkjes! Ik weet zeker dat ik hier veel op zal gaan lopen.

♥ Denim jacket – H&M ♥ T-shirt – Levi’s ♥ Pantalon – H&M ♥ Sneakers – Reebok ♥ Tas – Michael Kors ♥ Ringen – Lucardi ♥ Horloge – Michael Kors.

En even een nieuwtje: ik ga nu iedere week een outfitpost plaatsen! In het verleden heb ik dit wel vaker gedaan, maar het afgelopen jaar is het er haast niet van gekomen. Maar ik wil meer met fashion gaan doen, dus dit leek me een leuke afwisseling op de beauty-artikelen.

Wat vind jij van mijn outfit? 

 

Liefs Liset

21 Reacties

 1. 18 april 2017 / 09:03

  Dat spijkerjasje! <3 zo leuk met dat vachtje aan de binnenkant! En ik ben verliefd op je pantalon, ik ben ook nog steeds op zoek naar zoiets. Leuk dat je elke week een outfit gaat doen, ik kijk ernaar uit! Malou x
  Malou | Blonde Blossom heeft geplaatst: Is mijn grootste droom uitgekomen?My Profile

 2. 18 april 2017 / 09:40

  Super leuke outfit! Staat erg goed. Stiekem ben ik helemaal verliefd op je broek!

 3. Moniek
  18 april 2017 / 10:34

  Leuk artikel! En mooie haarkleur heb je. Beetje koperachtig geloof ik..

 4. 18 april 2017 / 19:15

  Wat een leuke outfit heb je aan zeg. Je ziet er prachtig uit.
  Je moet vaker outfit foto’s maken. Je bent echt een knappe dame!
  Manon heeft geplaatst: Leuke AlieExpress KoopjesMy Profile

 5. 18 april 2017 / 20:38

  Toffe look! Ik heb de broek ook en hij zit zo fijn! Tof dat je meer outfits gaat posten. Ben benieuwd!

 6. 19 april 2017 / 09:47

  Wat een leuke casual outfit heb je ervan gemaakt. Ik loop zelf nog niet in spijkerjas, ik vind het net te koud. 😉

 7. 19 april 2017 / 20:20

  Wat leuk dat je weer meer outfit foto’s gaat plaatsen, ik vind jouw outfits namelijk altijd tof! Ik vind dit shirtje je ook zo leuk staan, ook lekker nonchalant met de broek.

 8. 24 april 2017 / 22:39

  Wat leuk, weer meer outfit posts <3 Staat je super leuk, die broek vind ik echt zo tof!! Dat oprollen doe ik nu ook met al mijn broeken haha, lang leven de casual looks 😉
  Liefs, Josine
  Josine heeft geplaatst: fashion trend 2017: I see throughMy Profile

 9. 25 april 2017 / 11:06

  Wat een leuke outfit zeg! Ik heb laatst een leuke blauwe pantalon met witte stippen gekocht bij de zara!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.